Shop roku MPLA306808

Szappanok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szappan típus
Folyékony szappan
(140)
Tömbszappan
(52)
Habszappan
(1)
Utántöltő
(26)
Paszta
(1)
Típus
Női
(20)
Férfi
(11)
Uniszex
(202)
Gyerek
(8)
Hatás
Tisztító
(73)
Bőrpuhító
(31)
Antibakteriális
(27)
Lágyító
(24)
Specifikáció
Vegyszermentes
(12)
Alkoholmentes
(5)
Parabénmentes
(22)
Bio
(10)
Dermo
(44)
Kozmetikum sorozat
Levendulás
(9)
Aloe Verás
(8)
Citrusos
(7)
Uborkás
(5)
Összetétel jellemző
Természetes összetevőjű
(75)
Parabénmentes
(49)
Természetes olaj tartalmú
(34)
PH-semleges
(27)
Alkoholmentes
(24)
Űrtartalom
50 ml
500000 ml
-

A szappanos kézmosás alapvető higiéniai szokás. A szappan segít megszabadulni a szennyeződésektől és baktériumoktól, amelyekkel nap mint nap érintkezünk. Ezért egyetlen fürdőszobából sem hiányozhat egy darab natúr szappan, kézműves szappan, vagy egy pumpás szappanadagoló. A különleges szappanok fontos részei lehetnek a fürdőszoba stílusának, míg a házi szappan használata igazán egyedi megoldás. Tekintsd meg aktuális kínálatunk széles választékát.

Tovább

Miért célszerű a szappan használata?

Az általános szappanok (akár a folyékony, akár a hagyományos tömbszappan kivitelről van szó) tisztító tulajdonságokkal rendelkeznek. Segítenek megszabadítani a bőrt a szennyeződésektől, izzadságtól és baktériumoktól és vízzel könnyen leöblíthetők. A mai szappanok figyelembe veszik a különböző bőrtípusokat, és továbbfejlesztett formuláiknak köszönhetően a kínálatban sokféle változat található meg - a natúr szappantól a kézműves szappanon át a hidratáló vagy antibakteriális szappanokig.

Mikor ajánlott a szappan használata?

Ha nem is érzed piszkosnak a kezed, az alapvető higiéniai szokások betartása meglehetősen fontos a különböző betegségek megelőzése érdekében. A meleg vízzel együtt lényeges a szappan használata is, a megfelelő és következetes kézmosási technika pedig ugyancsak elengedhetetlen. Milyen esetekben célszerű a szappan használata?

  • minden WC-használat után
  • minden hazaérkezéskor
  • minden étkezés előtt

i

A szappan zsírtalanítja a kezet, ezért a gyakori kézmosás kiszáríthatja a bőrt. Ha érzékeny vagy száraz a bőröd, próbáld meg a natúr szappan használatát vagy kézmosás után használj hidratáló kézkrémet is, hogy helyreállítsd elsődleges védőpajzsod.

Milyen állagú az ideális szappan?

A klasszikus szilárd szappan mellett ma már a folyékony szappan is mindenki számára elérhető. Az emberek gyakran rajonganak az egyikért vagy a másikért, anélkül, hogy ennek igazán meglenne az oka. Ha azonban tudatosan szeretnél választani, vedd figyelembe mindkét típus praktikusságát és funkcionalitását. Az esztétika, vagy az, hogy hányan használják a szappant, szintén döntő szerepet játszik.

A szilárd szappan szélesebb körben elterjedt a háztartásokban

A szilárd szappan egyszerűen szállítható, ezért utazáskor is használható, mert nem fogja a bőröndöt összekenni. Leginkább ott praktikus, ahol kevesebben használják, ideális esetben például otthon. A szilárd szappan tovább tart, mint a folyékony, és igazán sokoldalú, hisz a kézmosáson kívül mosakodásra valamint mosásra is használható.

A modern időkben vált népszerűvé a folyékony szappan

A folyékony szappan az utóbbi időben rendkívül népszerűvé vált, mert használata könnyű és gyors. A folyékony szappan adagolóba van zárva, ahová a baktériumok nem tudnak bejutni, ezért tehát olyan helyeken hasznos, ahol sokan mosnak kezet. A folyékony szappan ugyan jobban habzik, mint a szilárd, a tisztító hatásban viszont nincs különbség.

A természetes szappan egyszerre tisztítja és táplálja a bőrt

A natúr szappanok kiválóan alkalmasak az érzékeny bőr ápolására. Természetes összetevőkből készülnek, vajakat és illóolajokat tartalmaznak, amelyek puhítják a bőrt, ezért még arcra is használhatók. Használata után nem marad feszülő bőr-érzés, és nem kell rögtön a krém után nyúlni. A natúr szappanok fajtái általában hipoallergének és nem irritálják a bőrt.

  • Az olivaolajos szappan egy népszerű natúr szappan, amely tisztítja, hidratálja és puhítja a bőrt.
  • A glicerint tartalmazó természetes szappanok jelentős hidratáló képességekkel rendelkeznek.
  • A tej- és mézkivonatokat tartalmazó szappan nyugtatja és táplálja a bőrt.

Próbáltál már szappant használni a hajadra? Nem mindegyik alkalmas erre a célra, de a natúr szappan működik. Így a fürdőszoba polcán vagy útközben gyakran elég egyetlen minőségi termék.

Az antibakteriális szappan a baktériumok akár 99%-át is elpusztítja

A nap folyamán sok olyan felületet érintünk meg, ahol ellenséges baktériumok élnek. Az antibakteriális szappan segít megszabadulni tőlük. A baktériumok akár 99%-át is eltávolítja, ráadásul a kézmosás után több órán át fertőtlenítő hatású. Ezért fertőtlenítő szappan néven is megtalálhatók. Szilárd vagy folyékony szappan? Antibakteriális tulajdonságukban nem különböznek.

Az antibakteriális gél kiegészítheti vagy helyettesítheti a szappant

Az antibakteriális gél teljesen tisztává és baktériummentessé teszi a kezet. Használható szappanos kézmosás után, de akár teljesen helyettesítheti is a szappant, például utazás során, amikor épp nem áll rendelkezésre folyóvíz. Elég magaddal vinni egy kis flakon antibakteriális gélt, vagy egy antibakteriális hatású nedves törlőkendőt.

Válassz szappant a kedvenc illatoddal

Mivel tud megragadni egy szappan? Naná, hogy egyedi illatával. Szerencsére ma már szappan márkák és típusok sokasága közül választhatsz. Csak rajtad múlik, hogy a friss gyümölcsös vagy az édes virágos illatokat részesíted előnyben. A legnépszerűbb illatok közé tartoznak a levendula, a citrusfélék és a rózsa. Természetesen illatmentes, natúr szappan is kapható, amely érzékeny bőrre különösen alkalmas.

Kézfertőtlenítés után általában érezhető marad az antibakteriális szappan vagy gél illata, amiért sokan nem rajonganak. Ha valami gyengédebbet szeretnél, keress például kamillát vagy más gyógynövényeket tartalmazó készítményt.

A szappanadagolók egyszerre praktikusak és esztétikusak

A szappanadagoló elengedhetetlen, ha folyékony szappan használata mellett döntesz. Az érintésmentes szappanadagoló a leghigiénikusabb, de a hagyományos pumpás szappanadagolók is praktikusak. Miért?

  • Megakadályozzák, hogy a baktériumok a szappanba kerüljenek.
  • Az adagoló kiméri a szükséges adag szappant.
  • Jól mutatnak a fürdőszobai mosdókagylón.
  • Az új technológiáknak köszönhetően a szappan nem csöpög az adagolóból.

i

A szappanadagolót külön is megvásárolhatod, hogy illeszkedjen a fürdőszoba berendezéséhez. Ezután pedig már nagyobb mennyiségben vásárolhatod kedvenc szappanod, és szükség szerint újratöltheted vele az adagolót.

Házi szappan? A készítésnek megvannak a maga buktatói

A szappan története az ókorra nyúlik vissza. De hogyan készül manapság a szappan? Egyáltalán miből van a szappan? A kémiai képlet szerint csak néhány szappan alapanyag szükséges: víz, nátrium-hidroxid és zsír. Bár a szappankészítés nem bonyolult, a házi szappan aligha lesz olyan hatású, mint a boltban vásárolt. Ha következetes szappankészítésről van szó, egy egyenlet és néhány összetevő nem elég. Az is fontos, hogy ismerjük az egyes összetevők helyes arányát és hatásait. Mindezek ismeretében a házi szappan készítése szórakoztató kreatív tevékenység is lehet.

A különleges szappanok közé tartozik a kecsketejes szappan, amely jótékony hatást gyakorol minden bőrtípusra. Különösen ajánlott azoknak, akik száraz bőrrel, ekcémával, vagy pikkelysömörrel szenvednek, mert elektrolit és gazdag ásványi anyag tartalmának köszönhetően a kecsketejes szappan gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a bőrre.

A legjobb szappan

A legjobb szappan az, amelyiket használnak. A legjobb tisztítóhatással rendelkező szappan sem ér semmit, ha érintetlenül hever a mosdó szélén. De ha mégis tudni szeretnéd, hogy vásárlóink mely szappanokra esküsznek, akkor a legjobb szappan típusok oldalunkon megtalálod a legnépszerűbb, leggyakrabban vásárolt szappanokat. Olcsó szappan választékunkban is érdemes lehet körülnézned.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
DISINFEKTO Sapone 300 ml Szállításra kész > 50 db
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, bőrpuhító és lágyító, hatóanyag aloe Vera és zöld tea, 300 ml -es
390 Ft

2.
PALMOLIVE Naturals Almond Milk Refill 5 l Szállításra kész > 10 db
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, hatóanyag aloe Vera és mandulaolaj, természetes összetevőjű, 5000 ml -es
7 590 Ft

3.
Szappan - uniszex, minden bőrtípusra, tömeg 540 g
2 090 Ft

Még több
236 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Dettol Aloe Vera folyékony szappan utántöltő értintés nélküli kézmosó készülékhez 250 ml - Folyékony szappan
Típusok
4,9 211×
Dettol Aloe Vera folyékony szappan utántöltő értintés nélküli kézmosó készülékhez 250 ml
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, 250 ml -es - 6 760 Ft/1 l
1 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD006
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 51×
LINTEO SENSITIVE fehér 5 l
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, PH-semleges, 5000 ml -es - 538 Ft/1 l
2 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD158
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 392×
SANYTOL fertőtlenítő gél, 500 ml
Kézfertőtlenítő gél - úti, öblítésmentes, alkoholos, natúr összetétel, űrtartalma 500 ml, felnőtteknek - 5 980 Ft/1 l
2 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD157
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
SONETT Hand Soap Sensitive 1 liter
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, természetes összetevőjű, bio, natúr és vegán, 1000 ml -es - 4 590 Ft/1 l
4 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD177
4,9 56×
PROTEX Fresh természetes antibakteriális védelemmel 6 × 90 g
Szappan - uniszex, minden bőrtípusra, tömeg 540 g - 3 870,37 Ft/1 kg
2 090 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MYD229
4,7
DISINFEKTO Sapone 300 ml
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, bőrpuhító és lágyító, hatóanyag aloe Vera és zöld tea, 300 ml -es - 1 300 Ft/1 l
390 Ft
1 db
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD127
DETTOL levendula kivonattal 500 ml utántöltő - Folyékony szappan
Típusok
4,9 141×
DETTOL levendula kivonattal 500 ml utántöltő
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, hatóanyag levendula, dermo és környezetbarát, 500 ml -es - 2 980 Ft/1 l
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD069
DOVE Original 4 × 90 g - Szappan
Típusok
4,9 110×
DOVE Original 4 × 90 g
Szappan - uniszex, minden bőrtípusra, tömeg 360 g - Ár több darab vásárlása esetén 4 582,33 Ft/1 kg
1 650 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SG023
DETTOL Aloe Vera és E-vitamin folyékony szappan utántöltő 500 ml - Folyékony szappan
Típusok
4,9 141×
DETTOL Aloe Vera és E-vitamin folyékony szappan utántöltő 500 ml
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, hatóanyag aloe Vera és e-vitamin, dermo, 500 ml -es - 3 180 Ft/1 l
1 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD068
DOVE Original Creme Wash 500 ml - Folyékony szappan
Típusok
4,9 140×
DOVE Original Creme Wash 500 ml
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, 500 ml -es - 2 380 Ft/1 l
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SG027
4,9 56×
PROTEX Herbal természetes antibakteriális védelemmel 6 × 90 g
Szappan - uniszex, minden bőrtípusra, környezetbarát és natúr összetétel, tömeg 540 g - 3 870,37 Ft/1 kg
2 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD228
DETTOL Kids Fun Maker folyékony szappan utántöltő 250 ml - Gyerek szappan
Típusok
5,0 69×
DETTOL Kids Fun Maker folyékony szappan utántöltő 250 ml
Gyerek szappan - normál bőrre, illatosított, csomagolás: hagyományos, nem szárítja a bőrt - 5 960 Ft/1 l
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD136
Dettol Antibakteriális kézfertőtlenítő gél, 50 ml - Kézfertőtlenítő gél
Típusok
4,7 85×
Dettol Antibakteriális kézfertőtlenítő gél, 50 ml
Kézfertőtlenítő gél - úti, öblítésmentes, alkoholos, natúr összetétel, űrtartalma 50 ml, felnőtteknek - 23 800 Ft/1 l
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD095
4,9 130×
RADOX Anti-Bacterial Feel Hygienic & Replenishing Hand Wash Refill 500 ml
Folyékony szappan - glicerines, minden bőrtípusra ajánlott, antibakteriális és tisztító, hatóanyag tea Tree, parabénmentes és természetes összetevőjű, natúr, 500 ml -es - 2 780 Ft/1 l
Szuper ár
1 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD145
BLUEBEARDS REVENGE The Big Blue Bar of Soap For Blokes 175 g - Szappan
Típusok
4,6 38×
BLUEBEARDS REVENGE The Big Blue Bar of Soap For Blokes 175 g
Szappan - férfi, glicerines, minden bőrtípusra, tisztító hatás, parabénmentes, vegán, tömeg 175 g - 15 942,86 Ft/1 kg
2 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMU0281
SANYTOL konyhai fertőtlenítő szappan 250 ml - Folyékony szappan
Típusok
4,9 151×
SANYTOL konyhai fertőtlenítő szappan 250 ml
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, parabénmentes és természetes összetevőjű, 250 ml -es - 4 760 Ft/1 l
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD138
SANYTOL fertőtlenítő és hidratáló szappan 250 ml - Folyékony szappan
Típusok
4,9 151×
SANYTOL fertőtlenítő és hidratáló szappan 250 ml
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, hatóanyag aloe Vera és zöld tea, PH-semleges és természetes összetevőjű, 250 ml -es - 4 760 Ft/1 l
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD137
4,7 18×
DOVE Purely pampering 90 g
Szappan - uniszex, minden bőrtípusra, dermo, tömeg 90 g - 5 444,44 Ft/1 kg
490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD459
DOVE Creamoil 4 × 90 g - Szappan
Típusok
4,9 110×
DOVE Creamoil 4 × 90 g
Szappan - uniszex, minden bőrtípusra, tisztító, hidratáló és tápláló hatás, alkoholmentes, természetes olaj tartalmú és természetes összetevőjű, dermo, tömeg 360 g - Ár több darab vásárlása esetén 4 189,47 Ft/1 kg
1 510 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SG024
4,3
TIERRA VERDE Olívaolajas szappan kézre 100 g
Szappan - uniszex, minden bőrtípusra, illatmentes, természetes olaj tartalmú és természetes összetevőjű, vegyszermentes és vegán, tömeg 100 g - 8 900 Ft/1 kg
890 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE988
BLUEBEARDS REVENGE Cuban Gold Soap 175 g - Szappan
Típusok
4,6 38×
BLUEBEARDS REVENGE Cuban Gold Soap 175 g
Szappan - férfi, minden bőrtípusra, tisztító, hidratáló, tápláló és lágyító hatás, tömeg 175 g - 14 228,57 Ft/1 kg
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMU0287
DOVE Go Fresh Cucumber & Green Tea Hand Wash Refill (500 ml) - Folyékony szappan
Típusok
4,9 140×
DOVE Go Fresh Cucumber & Green Tea Hand Wash Refill (500 ml)
Folyékony szappan - minden bőrtípusra ajánlott, hatóanyag zöld tea, természetes összetevőjű, 500 ml -es - 2 380 Ft/1 l
Szuper ár
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SG029
FROSCH EKO folyékony szappan Gránátalma - utántöltő 500 ml - Folyékony szappan
Típusok
4,7 59×
FROSCH EKO folyékony szappan Gránátalma - utántöltő 500 ml
Folyékony szappan - glicerines, minden bőrtípusra ajánlott, tisztító, hatóanyag gránátalma olaj, színezékmentes, parabénmentes és PH-semleges, vegyszermentes, dermo, környezetbarát és vegán, 500 ml -es - 2 780 Ft/1 l
1 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD092
5,0
PALMOLIVE Naturals Olive & Milk Folyékony szappan utántöltő 1000 ml
Folyékony szappan - 1000 ml -es - 2 490 Ft/1 l
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD756

Szappanok

Szappanok

A Szappanok kategóriában összesen 236 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szappanok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szappanok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szappanok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szappanok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ