Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

BenQ TH683

Termékkatalógus
BenQ TH683
5 1 értékelés
Projektor - DLP, Full HD, 1920 × 1080, 16:9, 3D, 3200 ANSI lm fényerő, 10000:1 kontraszt, HDMI, VGA, USB, hangszórók
Kód:  WX409b9 Termékszám:  9H.JED77.33E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ TH683

A BenQ TH683 DLP projektor elegáns fehér színben lenyűgöző képminőséget produkál. Támogatja az 1920 x 1080 felbontást, amely a 3200 ANSI lumen fényerővel és a javított 10000 : 1 kontrasztaránnyal kombinálva éles és jól olvasható képminőséget produkál üzleti prezentációknál, de egy labdarúgó-mérkőzés vagy egy egész estés játékfilm nézése közben is.

Lamp Save módban a lámpa élettartama 7000 óra. Rendelkezésre áll a SmartEco energiatakarékos, és az Economic üzemmód, valamint 3D-s vetítésre is van lehetőség.

Gazdag csatlakoztatási lehetőségt kínál, úgy mint a D-Sub, HDMI, HDMI MHL 2.0, vagy USB és miniUSB.


Rövid vetítési távolság

Még olyan helyiségben is élvezheted a 2,5 méteres képátlót, ahol nem lehetséges a kivetítőt nagy távolságban elhelyezni. A BenQ TH683 képes elővarázsolni ilyen képátlót mindössze 2,6 méteres távolságban.

le
rövid vetítési

Kiemelkedő élesség és valósághű színek már évek óta

A BenQ a világ egyik vezető DLP projektor gyártója kifogástalan képminőséget kínál, amit hosszú éveken át élvezhetsz. A BenQ projektorok számos díjat kaptak már a Digital Light Processing technológia területén a Texas Instruments-től, valamint a szabadalmaztatott BrilliantColor™ technológia és a szűrők nélküli működés a majdnem zárt szerkezetben, biztosítja a következőket:

  • Kivételes képminőség
  • Nagyon jó élesség, kiváló olvashatóság
  • Élénk, valósághű színek

A szignál megszűnésének észlelése

A készülék automatikusan átkapcsol Eco Blank üzemmódba miután a projektor több mint három perce működött anélkül, hogy bemeneti jel érkezett volna. Mindez a szükségtelen energiapazarlás elkerülése végett történik, valamint meghosszabbítja a lámpa élettartamát.


Energiatakarékos, környezetbarát

A BenQ SmartEco technológával jóval kevesebb a karbantartási költség a fényerő csökkenése nélkül, kiváló a képminőség és az optimalizált lámpa-élettartam tökélyre viszi mindazt, ami egy DLP projektortól elvárható. Ezzel a különleges újítással akár 70%-os az energia-fogyasztás csökkenése és alacsonyabbak a karbantartási költségek a dinamikus energia-megtakarítás területén, ugyanakkor rendkívül magas színvonalú és élénk képekkel leszel gazdagabb.

le
Technologie SmartEco

le
až 7000 hodin provozu

LampSave mód

A projektor lámpájának cseréje a projektor teljes működési költségének a legnagyobb részét teszi ki. A LampSave mód a képek világossága szerint dinamikusan állítja be a lámpa fényerejét, így jelentősen, 50%-kal megnöveli a lámpa élettartamát! A lámpacsere gyakorisága is csökken 50%-al, ezzel a karbantartási költségek is csökkennek.


Teljesítmény készenléti állapotban 0,5 W

A TH683 modell ha nem dolgozik, minimális, 0,5 W-os energiát fogyaszt (készenlétben), ezzel eléri azt a követelményt, ami a régebbi modelleknél még nagyon nagy kihívás volt. Ez a technológiai előrelépés az energiatakarékosság területén szintén segít meghosszabbítani a projektor lámpájának élettartamát és csökkenti a villamosenergia-költségeket.

Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
10 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1,5 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
10 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,5 m Kész!
Maximális vetítési távolság
4,58 m Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
457,2 cm (180 ") Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Komponens Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
34,62 cm Kész!
Magasság
10,17 cm Kész!
Mélység
21,48 cm Kész!
Tömeg
4,9 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ TH683 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ TH683. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ TH683. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ TH683. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ TH683.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ