AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BenQ W2000

Termékkatalógus
BenQ W2000
5 3 értékelés
Projektor - DLP, Full HD, 1920 × 1080, 16:9, 3D, 15000:1 kontraszt, HDMI, VGA, USB, hangszórók, 2000 ANSI lm fényerő
Kód:  WX440t Termékszám:  9H.Y1J77.17E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BenQ W2000

BenQ W2000 Full HD projektor a kristálytiszta, kiváló minőségű színekhez, amelyek a 709-es számú nemzetközi szabványnak is megfelelnek. A lenyűgöző képminőséget az 1920 x 1080 felbontás, a nagy kontraszt (15 000:1), a 2000 lumen fényerő és a hatfokozatú RGBRGB színskála garantálja.

Nem beszélve a cserélhető lencsékről, a rövid vetítési távolságról, a különleges nagyításról és a 2D Keystone Side Projection funkcióról. Sőt, támogatja a CinemaMaster technológiát is a jobb kép- és hangvisszaadás érdekében.

Filmjeit ezentúl forradalmi hangminőséggel élvezheti a lenyűgöző hangrendszernek és a két 10 wattos hangszórónak köszönhetően. A BenQ W2000 a CinemaMaster Audio Enhancer funkciónak hála, egy digitális hangerősítő mechanizmust használ. Pontosan olyat, mint a hollywoodi filmstúdiók.

A projektor a nappaliban sem zavarja meg a csendet és nyugalmat – üzemi zaja mindössze 27 dBA.

A BenQ W2000 rendkívül energiatakarékos. SmartEco üzemmódban 7000 órás üzemidővel.


Elegáns és csendes

Az aranyozott szín és a letisztult görbék mind hozzátesznek a W2000 modern megjelenéséhez. A kortárs design mellett ráadásul az új légáramlási és ventilátor-architektúra a zajszintet 27 dBA-ra csökkenti, amely kategóriájában az egyik legalacsonyabb értéknek számít. Minden szempontból túlteljesíti az előző generációt, kényelmesebb mozi-élményt kínálva ezzel.

BenQ W2000

Nemzetközi szabvány

A 709-es számú nemzetközi HDTV szabvány garantálja a filmek színeinek tökéletes reprodukálását készülékén.

A hatfokozatú színskála

A W2000 hatfokozatú RGBRGB színei képesek visszaadni a kiváló minőségű képeket, a 709-es számú nemzetközi HDTV szabványt követve.

BenQ RGBRGB
le
BenQ 1080p

Full HD minőség

Kápráztassa el szemeit 1080p teljes HD minőséggel a tiszta optikai üveglencsék segítségével. Élvezze a Full HD minőséget a lehető legtisztább és élesebb formában – Blue-ray és élő videóknál egyaránt.


le
BenQ CinemaMaster

A CinemaMaster technológia minden helyiséget világszínvonalú otthoni mozivá alakít. A kivetítő ráadásul egy hangerősítő funkcióval is fel van szerelve, amely a legigényesebb filmrajongókat is kielégíti. A három 10 wattos hangszórónak és a MaxxAudio's BenQ Audio Enhancer technológiának köszönhetően pedig a hangminőség a speciális algoritmusokkal karöltve elkápráztatja majd. Akár egy hollywoodi film, amelyben a mély és a magas hangokat is finomítják.

Független 3D színkezelés

A BenQ egyedülálló színkezelési technikája lehetővé teszi a telítettség és a hat elsődleges szín (R / G / B / C / M / Y) finomhangolását. Így a színeket a természethez, vagy akár egy másik galaxishoz is hozzáigazíthatja.

Vizuális élmény professzionális beállítások

Az Imaging Science Foundation beépített ISFccc® kalibrálása révén a W2000 kép- és színteljesítményét bármilyen helyiség igényeihez beállíthatjuk. Legyen szó nappali vagy éjszakai üzemmódról, a BenQ projektora minden körülményhez képes alkalmazkodni.

BenQ ISF

Nagy kontraszt

A BenQ házimozi kivetítője az ANSI nagy kontrasztarányának köszönhetően valósághű képeket képes produkálni, jócskán felülmúlva a  DLP-mentes projektorok teljesítményét.

Teljesítmény minden téren

A részletgazdag megjelenítés érdekében a W2000 a képpontokat külön megvilágítja.

BenQ SmartEco

Egy zseniális megoldás, amely jobb képminőséget és jelentős összegek megtakarítását kínálja – a SmartEco a fényerőt a megjelenített tartalomhoz igazítva állítja be, amely részletgazdag és kontrasztos képet jelent.


Gyors és egyszerű telepítés

le
BenQ Short-Throw

Rövid vetítési távolság

Maximális képméret minimális helyigénnyel. A BenQ otthoni projektora egy 100" méretű képet akár két és fél méter távolságból is képes megjeleníteni. Így a mozi-élmény bármilyen helyiségben garantált.

Extra zoom funkció

Az extra nagy zoom funkcióval a rendelkezésre álló helyet maximálisan kihasználva nagy képernyős szórakozást kínál Önnek.

BenQ zoom

Oldalirányú vetítés

A vízszintes és a függőleges trapéz alakú korrekció lehetővé teszi az oldalirányú vetítést, amely megkönnyíti a projektor elhelyezését is. Függetlenül attól, hogy a dohányzóasztal mellé egy székre, vagy a szoba másik sarkába teszi le a kivetítőt, a képet mindig beállíthatja úgy, hogy az torzításmentes legyen.

le
BenQ Lens Shift

Rugalmas lencsék

A Lens Shift technológia rugalmasságot biztosít a kivetítő telepítéséhez vagy beállításához. Így a képet a minőség romlása nélkül mozgathatja.


Intuitív felhasználói felület

A gyönyörűen kialakított W2000 projektor teljesen új, intuitív felhasználói felületet és beállításokat kínál, amely gyorsabban reagál, mint valaha.

Beállítás varázsló kezdőknek

A kivetítő első beállítása annyira egyszerű, hogy szinte észre sem veszi majd, hogy készen van. Kövesse a varázsló utasításait és a W2000 máris készen áll a használatra.

Vetítés bármilyen felületre

A fal árnyalatait figyelembe vevő korrekciós üzemmód a színeket úgy állítja be, hogy azok megfeleljenek az eredeti tónusnak.


Vezeték nélküli Full HD
(Opcionális tartozék)

A vezeték nélküli Full HD kiegészítő hasznos lehet BenQ kivetítője mellé, hiszen támogatja a tömörítetlen 1080p streamelést akár 3D-ben is! A négy antennának és a 30 méteres hatótávolságnak köszönhetően kristálytiszta átvitelt biztosít még a falakon keresztül is.

Az one-time üzemmód segítségével egyszerre több projektort is összekapcsolhat. Így késleltetés nélküli élvezheti videóit és számítógépes játékait. A dinamikus frekvenciaválasztó segítségével még gördülékenyebbé teheti az adatátvitelt.

Legfontosabb jellemzők

  • Tömörítetlen 1080p streamelés
  • 30 méteres hatótávolságból, késedelem nélkül
  • Rendkívül stabil és egyenletes streamelés
le
BenQ WFHD sada ilustrace

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
15 000:1 Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
15 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,5 m Kész!
Maximális vetítési távolság
3,3 m Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Komponens, Kompozit Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
38,05 cm Kész!
Magasság
12,17 cm Kész!
Mélység
27,7 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BenQ W2000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ W2000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BenQ W2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ W2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ W2000.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ