AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Beurer AS 80

Termékkatalógus
Beurer AS 80
Sportóra - Automatikus felismerése és elemzése a napi aktivitás alvás, lépések száma, távolság, kalória, tevékenység időtartama és a teljesítmény a napi üzleti célok, töltés - USB, működik együtt a smartphone, OLED kijelző
Kód:  KHO8802 Termékszám:  4211125676407

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beurer AS 80

Stílusos pulzusmérő Beurer AS 80 a legjobb választás mindazok számára, aki szeretne eltölteni a drága sport sport tesztelők. Meg mindent, amire szükség van az aktív életmódot. Pulzusmérő van szerelve egy lépésszámláló és aktivitás érzékelő, amely folyamatosan figyeli a fizikai aktivitás, sőt, képes követni az alvás minőségét. Ezen túlmenően, hogy sikerül felvenni a lépések számát, távolság, kalória, hatástartam és alkalmazása segíthet a napi célokat. A fedélzeti memória képes tárolni akár 30 napon belül - a fizikai aktivitás, és 7 éjszaka - alvás.

legfontosabb jellemzői

  • Bluetooth intelligens
  • lépésszámláló készülék
  • OLED kijelző
  • Vízállóság
  • stílusos design
  • Az ingyenes app HealthManager
  • Ébresztő funkció
  • Li - ion akkumulátor

nagy jellegét

Pulzusmérő is található egy elegáns és így, hogy ne korlátozza a mozgást. Természetesen van egy kényelmes és tartós szíj. A domináns eleme van, akkor könnyen leolvasható nagy OLED kijelző. A táplálás a Li - ion akkumulátor. A nagy előnye sporttester ellenállás fröccsenő víz. Tehát nincs félelem, ha a képzés fogott esőzuhany. Értékelje a rezgő riasztás - csak ébreszti, nem a partnere.

Beurer AS 80 csatlakoztatható a mobiltelefon Bluetooth vezeték nélküli technológia. Szinkronizált adatok feldolgozása HealthManager ingyenes alkalmazás, amit letölthető a Google Play vagy az App Store . Következésképpen a mobil alkalmazás kompatibilis mobiltelefonon vagy táblagépen futó Android és iOS. A számítógép is csatlakoztatható USB-kábelen keresztül.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEURER AS 80. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beurer AS 80.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ