Slevy s AP+ Guzzanti

Beurer IPL6500

Termékkatalógus
Beurer IPL6500
IPL szőrtelenítő - tartós szőrtelenítés fényimpulzusok segítségével, 100000 fényimpulzus, applikációs terület 3,1 cm2, kb. 26 perc alatt lekezeled az egész testedet, 3 teljesítményfokozat, bőrérzékelő, használható arcra is
Kód:  BEU111 Termékszám:  BEU-IPL6500

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beurer IPL6500

Epilátor Beurer IPL6500 kiválóan használható a gyors, biztonságos és tartós szőrtelenítés a test, mint a lábak, karok, hónalj és bikini vonal, akkor is használhatja az arcodon. Ez kiemelkedik a modern, kompakt kialakítás rózsaszínes-fehér színű.Ez azon az elven működik a fény impulzusokatinaktiválják a szőrtüsző mélyen a bőr alá, és a Je szerelve egyedülálló technológiával ProPulse ™. Ez magában foglalja a kazetta rendelkező 100.000 fényimpulzusok. Alkalmazási területe 3,1 cm2 garantálja a rendkívül gyors kezelés szőrtelenítés egész test, így szükség lesz csak 26 perc.

A fő előnyök

  • Hosszantartó szőrtelenítés egész test és az arc
  • Működés elve fényimpulzusok
  • Oneedülálló technológia ProPulse ™
  • Kikapcsolása a szőrtüsző mélyen a bőr alá
  • Integrált érzékelő bőr
  • A beépített UV szűrő védi a bőrt az UV sugárzás

biztonságos eltávolítás

A készülék háromféle vezetői szintek, a minimális teljesítmény ideális kéz, láb, arc, hónalj és az ágyék és. Multi-vaku szánt nagyobb területen és Single-vaku a részletes kezelésiAz epilálás impulzus fény nem alkalmas a természetes sötétebb bőrszín, a nagyobb biztonság és a haj eltávolító fel van szerelve egy érzékelő a bőr színét. One másik biztonsági funkció a beépített UV-szűrő, amely megvédi a bőrt a káros UV sugarak ellen.

Szakmai gondossággal a kényelmes otthon

Epilátor alkalmas mind a nők és a férfiak, akik tudják használni, hogy távolítsa el szőr a mellkason és a hason. A működtetést hálózati. zárt technológiaKlinikailag tesztelt, hogy biztosítsa a maximális biztonságot, ha használják az otthoni környezetben. Tökéletesen sima bőr tartós eredménnyel néhány hónapig, ezt prémium epilátor nyújtó szakmai ellátást helyes választás.

Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beurer IPL6500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer IPL6500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si beurer IPL6500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer IPL6500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer IPL6500.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ