Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU MPLA321484

Beurer PM18

Termékkatalógus
Beurer PM18
Sportóra - Watch Pulzoximéterek nélkül HR hossz beállítás lépés, képzési idő, 30 bejegyzést, hossza útvonal stb, Vízálló 50 m
Kód:  KHO8800 Termékszám:  4211125676407

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beurer PM18

Stílusos sport órák Beurer PM 18 vonzó jellemzője mérő szívritmus nélkül a mellkasi öv, lehetővé teszik, mérési ujját csúsztassa a speciális szenzor a test az óra. Snímač je tak přesný, že výsledek je srovnatelný s přesností EKG. Tehát mindig van egy tökéletes áttekintést a szívverést, hogy Ön képes-hoz megszokott a edzés intenzitását, illetve a fizikai aktivitás. Továbbá, nem szükséges, hogy viseljen bosszantó mellkasi heveder, ami nem csak megakadályozza, hogy a mozgó, de sok felhasználó nagyon kényelmetlen, ha hosszabb ideig használja. Beurer PM 18 is lehetővé teszik, hogy az impulzus értékek: audio és vizuális riasztás, amikor kilép a képzési terület. És mivel órák alkalmasak túrázás, nordic walking és a futás. 

legfontosabb jellemzői

  • Úgy tervezték, hogy a túrázás vagy a futás
  • Mérése szívritmus nélkül mellkasi öv
  • lépésszámláló készülék
  • Sebességmérő és kilométer-számláló
  • Hang- és fényjelzés
  • Stopper és időzítő
  • világítás kijelzők
  • kényelmes heveder
  • 50m-ig vízálló

Robusztus kialakítás

Ez az óra a modell többek között is fel van szerelve egy érzékeny szenzor lépésszámláló, számítási távolság vagy az elégetett kalóriákat a sebességtől függően séta vagy futás. Paměť hodinek umožňuje uložení až 30 záznamů měření. Nézni, hogy pontosan kiszámítani az értékeket meg kell adnia ezeket az értékeket - nem, testsúly, magasság és születési év.

Samozřejmostí jsou standardní funkce jako ukazatel času, kalendář či stopky. Van is egy hátulról megvilágított digitális kijelző, ami különösen hasznos gyenge fényviszonyok mellett. A gyártó vízálló eléri 50 m (5 ATM), így az óra nem zuhanyozni, hanem úszik, míg az óra nem süllyed a mélysége több mint 1 méter.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEURER PM18. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beurer PM18.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ