A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

BEURER TL50

Termékkatalógus
BEURER TL50
4,9 14 értékelés
Fényterápia - napfény szimuláció: fényerő kb. 10000 Lux, villódzásmentes bekapcsolás, azonnal kellemes nappali fényt biztosít stroboszkópikus hatás nélkül, energiatakarékos fényforrás, kényelmes kezelés,a téli fényhiány pótlása érdekében, egyenletes világítás
35 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RIOZD001 Termékszám:  BEU-TL50 Gyártó honlapja:

BEURER TL50

Alacsony az energiaszinted, vagy gyakran vagy lehangolt a téli hónapok során? Hidd el, hogy ennek a kevés napfény az oka! A BEURER TL50 viszont megoldja ezt a problémát! A napfénylámpa vonzó külseje már első látásra is lenyűgöző, ám legnagyobb előnye a napfény jótékony szimulációja. A termék kellemes és tiszta világítását a szervezet napfényként érzékeli. A BEURER TL50 gyógyászati terméknek minősül. Használata során a tested feltöltődik energiával, és újra jól érzed majd magad. Szerezd be a BEURER TL50 napfénylámpát, és legyél vidám a hideg, téli hónapok alatt is!

A BEURER TL50 napfénylámpa főbb jellemzői

  • Vonzó kivitelezésű BEURER TL50 napfénylámpa
  • Napfény szimuláció
  • A fény intenzitása: 10 000 lux
  • A BEURER TL50 gyógyászati terméknek minősül
  • UV-mentes
  • LED-technológia

A BEURER TL50 előnyei

A BEURER TL50 napfénylámpa villódzás nélkül kapcsol be, és nem bocsát ki UV-sugárzást. Nappali fényt biztosít a téli hónapok alatti napfényhiány negatív hatásainak kompenzálása érdekében. Megvilágított területe megfelelően nagy méretű (25 cm). A LED-technológiának köszönhetően alacsony energiafogyasztást garantál, emellett modern, kerek formával rendelkezik. A BEURER TL50 használata rendkívül gyors és egyszerű. A napfénylámpa kiváló módot kínál a napfény pótlására, amelyhez a téli hónapok során nem juthatunk hozzá.

 

Paraméterek

Pótakkumulátor
Nem Kész!

Tulajdonságok

Pótakkumulátor
Nem Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEURER TL50 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEURER TL50. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEURER TL50.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ