Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Bialetti Moka Express 3

Termékkatalógus
Bialetti Moka Express 3
Kotyogós kávéfőző minden típusú fűtési kívül indukció
Kód:  PTKAV042 Termékszám:  8006363037426 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bialetti Moka Express 3

Moka pot Bialetti Moka Express 3 lesz tökéletes dekoráció minden konyhában. Úgy tervezték, a 3 csésze kávét. Az alumínium test egészíti műanyag fogantyúval. Tökéletes minden típusú fűtési kivéve indukció. Hála a dobó élvezheti finom kávé otthon.

Legfontosabb jellemzők

  • Moka pot tökéletesen kiegészíti minden konyhai
  • A test anyaga kiváló minőségű alumínium és egészíti ki a műanyag klipsz
  • Alkalmas minden tűzhelyek, kivéve az indukciós
  • Az edény könnyen teremt egy nagyon finom kávét
  • Ne mossa mosogatógépben
  • Térfogat: 150 ml

Oneszerű készült minőségi kávé

Ha azt szeretnénk, hogy kiváló minőségű és finom kávé, akkor úgy vélik, hogy a moka pot, akkor sikerül. A készítmény könnyű. Frissen őrölt kávé filter kanna feltöltés maximális jelet. Fontos, hogy a kávét kell hagyni a széleit a szűrő, mivel ez ahhoz vezethet, hogy rossz tömítés. Ahhoz, hogy az alján a kanna vizet öntött és szorosan csavarozva a szűrőt. Lábast a tűzhely állni néhány percig forrni kezd kávé vezetünk át a szűrőn. Amikor kész a kávé, majd kezdődik öntözés is bocsátanak sziszegő hang. Ezután csak kikapcsolni a kályha és akkor is élvezheti a kávé.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bialetti Moka Express 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bialetti Moka Express pro 3 šálky, bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bialetti Moka Express 3 šálky, biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bialetti Moka Express 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bialetti Moka Express 3.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ