AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Bosch MMB43G2B

Termékkatalógus
Bosch MMB43G2B
5 1 értékelés
Turmixgép - 700 W-os motor, 5 sebesség fokozat, 2 automatikus program: Tört jég vagy darabolt hozzávalók, 2,3 literes vastagfalú ThermoSafe hőálló üveg turmixkehely (1,5 liter ételhez), Easy KlickKnife
Kód:  EAV4282g Termékszám:  MMB43G2B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MMB43G2B

Egy olyan minőségi eszközt keresel, amellyel nem csak a hideg, hanem meleg ételeket is összetud turmixolni? Ennek a Bosch márkájú turmixgépnek ez gyerekjáték lesz. Felszerelték egy ThermoSafe üvegedénnyel, amely a forró levest is képes lesz turmixolni. A tökéletes eredmény érdekében a gépet egy 700 W-os motorral szerelték fel, amellyel precízen szabályozhatja 5 sebességfokozatban a turmixgép teljesítményét. Ezentúl a mixer egy pillanat alatt darálóvá alakítható így egy rendkívül sokoldalú készülékről beszélhetünk. Nem csak hasznos, de remek díszítő eszköz is lesz a konyhában stílusos fekete tervezésével, amelyet ezüst és piros elemekkel dobtak fel. 

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül csendes turmixgép
  • Hideg és meleg ételek aprítására és keverés
  • Nagy teljesítményű 700 W-os motor
  • Tartalmaz egy fejet hagyma és fűszerek aprításához
  • 2,3 literes ThermoSafe üveg tartály (1,5 liter ételek számára)
  • Az ötfokozatú sebességbeállítás Pulse funkcióval
  • Elegáns kialakítás

Csendes társ

A tökéletes eredményt keresi, anélkül, hogy közben megzavarná környezete nyugalmát? Ha valaha is olyan órákban kellett turmixolnia, - mondjuk egy gyümölcsturmixot - amikor a környezete inkább aludni szeretett volna, de legalábbis nyugodt hangulat volt, akkor ez lesz a megfelelő Bosch turmixgép a számodra. A SilentMixx technológiának köszönhetően nagyon csendesen működésre képes, még a többi Bosch turmixgépek között is az egyik legcsendesebb. Ezenkívül akkor sem fog cserbenhagyni, ha olyan nehéz feladatokat kell ellátnia, mint a friss jég törése hűsítő italokhoz. 

Sokoldalú és helytakarékos

Nem lesz szükséged több tucat konyhai háztartásigépre, amikor minden megtalálható ebben az egyben. Értékes helyet és pénzt takaríthatsz meg vele. A keverőből egyszerűen kialakítható hozzávaló aprító, és így búcsút inthet a hagyma szemet könnyeztető karikázásának vagy gyógynövények hosszas előkészítésének. Szereted a krémes leveseket vagy azt szeretnéd, ha a mártás, amit készítesz valóban finom lenne? Egy speciálisan elkészített üvegtartálynak köszönhetően mind a forró, mind a hideg ételeket összekeverheti, így kiváló eredményeket érhetsz el a kulináris művészetekben.

Könnyedén eltávolítható belőle az EasyKlick rozsdamentes acél penge annak érdekében, hogy megtisztítsa a vágóeszközöket. A kényelem érdekében a pengék és az edények mosogatógépben is moshatóak.

További információk:

Kábel hossza:
90 cm

Méretek:
437 × 196 × 237 mm

Tömege:
5,84 kg

 

Paraméterek

Teljesítmény
700 W Kész!
Sebességfokozat
5 Kész!
Alkalmas
Leveskészítésre, Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
2,3 l Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
700 W Kész!
Sebességfokozat
5 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Leveskészítésre, Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
2,3 l Kész!
Edény anyaga
Üveg Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Aprító Kész!
Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch MMB43G2B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MMB43G2B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch MMB43G2B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch MMB43G2B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch MMB43G2B.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ