Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

BOSCH UniversalVac 18

Termékkatalógus
BOSCH UniversalVac 18
4,9 13 értékelés
Morzsaporszívó - AKU, állatszőrhöz, 20 perc működési idő, Li-ion akkumulátor, Papírszűrő, padlószívófej és résszívó, színe: zöld
Kód:  BOFAC10i8 Termékszám:  0.603.3B9.101 Gyártó honlapja:

BOSCH UniversalVac 18

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívóval a legjobb tisztítási eredményeket érheted el. Ez a praktikus segítő kompakt méreteivel kedveskedik, és otthoni, irodai használatra- illetve az autó belső terének gyors megtisztítására is ideális.A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó kiváló mozgékonysággal, alacsony tömeggel és nagy szívóerővel rendelkezik. Ezenfelül  könnyen üríthető portartály és mosható szűrő is rendelkezésre áll. A nagyobb tisztítási hatékonyságérdekében a BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó sokféle felület porszívózására szolgáló kefés szívófejjel, hosszabbító csővel és egy nehezen hozzáférhető helyek porszívózására szolgáló padlószívófejjel is büszkélkedik. Azakkumulátoros működésnek köszönhetően a porszívó használata rendkívül kényelmes.

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó legfőbb jellemzői

  • Nagy teljesítményű kézi porszívó
  • Az ergonomikus fogantyú stabil fogást biztosít
  • Megbízható szűrőrendszer a BOSCH UniversalVac 18V-hoz
  • Az akkumulátor működése és a kompakt méretek lehetővé teszik a kézi porszívó egyszerű használatát
  • 1 literes tartály
  • Gazdag kiegészítő-választék a BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívóhoz

Akkumulátoros működés

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívót erőteljes akkumulátor táplálja, amely kényelmes és vezeték nélküli használatot tesz lehetővé. A 18 V Power for ALL akkumulátor a porszívó mellett más eszközökhöz is használható, ennek köszönhetően sokféle ideális. Praktikus LED-jelző áll rendelkezésre a BOSCH UniversalVac18V porszívóakkumulátorának aktuális töltöttségi állapotának tökéletes áttekintéséhez.

BOSCH UniversalVac 18V minőségi szűrővel és előszűrővel

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó használatakor értékelni fogod a megbízható szűrőrendszert.  A lapos redős szűrőt előszűrő egészíti ki, amely jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát és megakadályozza az eltömődést. A BOSCH UniversalVac 18V porszívó nagy teljesítményével és kompakt méreteivel örvendeztetmeg, amely nagyon egyszerű és gyors kezelést biztosít. A puha párnázott betéttel ellátott fogantyúval pedig kényelmesen és biztonságosan foghatod a készüléket.

Power for ALL akkumulátor rendszer

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó a BOSCH speciális akkumulátorrendszert használja, így szükség esetén az akkumulátor eltávolítható a porszívóról, és behelyezhető a szükséges eszközbe. A még nagyobb rugalmasság érdekében az akkumulátor a Power for ALL partner szerszámaiba is behelyezhető.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Padló, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Papírszűrő Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Tömeg
1,3 kg Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mennyi idő alatt töltődik fel az akkumulátor?

Kérdések és válaszok: BOSCH UniversalVac 18
Kiegészítők: BOSCH UniversalVac 18 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH UniversalVac 18V, 1x2,5 Ah. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH UniversalVac 18V, 1× 2,5 Ah.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ