AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

BOSE SA-5

Termékkatalógus
BOSE SA-5
5 1 értékelés
Hálózati lejátszó -a SoundTouch WiFi adathordozótól a PC vagy NAS szerverről, a telefonról, az internetes rádióról, a Deezer, a Spotify® és az iHeartRadio®atd, Bluetooth-ról származó végponttól végpontig terjedő zenehallgatás bármely hangszórón keresztül csatlakoztatható, a 3x Aux bemenet a SoundTouch alkalmazásból kapcsolható
Kód:  BOS904d9a Termékszám:  B 737253-2110

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSE SA-5

Ez a kis erősítő könnyedén elrejti a telepítést, csatlakoztatja a saját hangszóróit, és megtapasztalja a végtelen zenei világot különböző forrásoApproxól. Egy csatornánként 100 wattos erősítő csatlakozik a WiFi hálózathoz, és akkor semmi sem áll le. Élvezze a saját zenetárát és a végtelen dalokat az interneten . Bluetooth kapcsolattal és három AUX bemenettel rendelkezik, így csatlakoztathat olyan forrásokat, mint például a CD-lejátszó. Még 2 kimeneti hangszórót is tartalmaz.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű és hangos reprodukció diszkrét kivitelben
  • Az Internet és a helyi hálózati szolgáltatások
  • Hozzáférés az internetes rádióhoz és az online szolgáltatásokhoz (Spotify, Deezer)
  • A mobil alkalmazás teljes ellenőrzése
  • Kedvenc dalok preferenciái az alkalmazásban
  • Fejlesztések más SoundTouch funkcióval több szobás hallgatáshoz
  • Csatlakoztasson más eszközöket a 3 × 3,5 mm-es AUX bemenethez

Legjobb vezető

Az ingyenes alkalmazás a telefonját egy erős távirányítóvá változtatja . Ezért irányíthatja a zenét, függetlenül attól, hogy hol vagy. Ha végül megkapod a kedvenc daladat, akkor nem kell átkattintani a hálózaton keresztül a forrásra. A kedvenc dalok szó szerint hasznosak lesznek. A mobilalkalmazásban csak nyomja meg a hat preset egyikét, és a lejátszott zeneszám megkezdi a lejátszást.

Kooperatív SoundTouch

Az erősítő a Bose termékek széles választékának része, hogy kedvenc zenéjét minden otthoni szobában lejátszani tudja. Ez a vezeték nélküli termékcsalád a SoundTouch rendszerébe tartozik. A SoundTouch egyetlen eszköz alatt szinkronizálja a különböző eszközöket. Egy darabból álló zeneszámoApproxól, kültéri hangszórókkal a házimozirendszeren keresztül. Egyszerűen játsszák ugyanazt a zenét az egész házban, vagy különböző zenét különböző szobáApproxan

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSE SA-5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SA-5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE SA-5.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ