0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

Braun IS7056BK

Termékkatalógus
Braun IS7056BK
Gőzállomás - 2400W 3D zafír vasalótalp
Kód:  EAD2060p Termékszám:  41006211 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun IS7056BK

Olyan gőzállomást keres, amely megkönnyíti a háztartási munkát, és kellemes meglepetést szerez? fejlesztő, amely megkönnyíti a házi feladatot, és kellemes meglepetést szerez? A Braun CareStyle 7 szériájába tartozó modell biztosan megváltoztatja a vasalásról alkotott elképzelését. Már az első pillantásra lenyűgöz szürke-fekete színösszetételével és elegáns formatervezésével. A nagy gőzmennyiségnek köszönhetően gyors a vasalás, és tökéletesen gyűrődésmentes a végeredmény. A precíziós gőzlökettel akár  450g/perc is lehet, így a legmakacsabb gyűrődés is kisimul.

A vasaló nagyon könnyű, a fogása is kényelmes, így kevésbé fárasztó a tevékenység. Ráadásul akár kétszer olyan gyorsan is vasalhat vele, mint a hagyományos társaival. A Braun által szabadalmaztatott 3D Eloxált vasalótalp  különleges lekerekített formáinak köszönhetően bármelyik irányba könnyedén vasalhat, nem akad bele gombokba. Élvezet vasalnii a Braun IS7055WH gőzállomással. 

Főbb termékjellemzők

  • Könnyedén kisimítja a gyürődéseket
  • A zafír 3D vasalótalp kiválóan siklik
  • Turbo funkció a különösen ellenálló a gyűrődésekhez
  • Automatikus hőmérséklet-szabályozás
  • A nagy, 2 literes víztartály
  • Eco üzemmód a kis gőzmennyiséget igénylő ruhadarabokhoz
  • Imponáló benyomást kelt fekete dizájnjával

Kompromisszumok nélkül

Az intelligens iCare technológia leveszi a terhet Önről, mindig a legjobb formáját nyújtja, az automatikus hőmérséklet szabályozásnak köszönhetően védi ruháit, akár a lefinomabb szöveteket is- maximális védelem, minimális idő szükséges a felmelegedéshez és visszahüléshez. Időt spórol önnek, és elégedett lehet a végeredménnyel. Abban az esetben, ha a vasalandó anyag nem igényel nagy gőzmennyiséget, beállíthatja az eco funciót, ami 30%-kal csökkenti a gőzkibocsátást, ezzel csökkentve az állomás energia fogyasztását.

Még a rendkívül száraz és ráncos vászon kivasalásához is van egy titkos fegyvere. Ha a precíiós gőzlöket sem segít, használhatja a turbó funkciót. Ekkor a vasalótalp 190°C-ra hevül, s hírmondója sem marad a legmakacsabb gyűrődésnek sem. 

Hosszú élettartam

A Braun IS7056BK kifinomult vízkőtlenítő programmal is rendelkezik (CalcClean). Ez biztosítja a gőzállomás időtálló teljesítményét és hosszú élettartamát.
Ha elmegy otthonról, és a gőzállomást bekapcsolva felejti az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően nem kell aggódnia, maximális biztonságot nyújt az ilyen helyzetekben is. Az utolsó használattól számítva 10 perc elteltével a gőzállomás automatikusan kikapcsolja magát. Egy mozdulattal, könnyen, gyorsan és biztonságosan rögzítheti a vasalót a gőzállomáshoz: csak nyomja a vasalót talppal lefelé a gőzállomásba és lezárja magát (EasyLock rendszer). Máris tárolásra kész.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
125 g/perc Kész!
Gőzlövet
450 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Alumínium Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun IS7056BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN IS7056BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun IS7056BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun IS7056BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun IS7056BK.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ