AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

C-TECH Ultimate III

Termékkatalógus
C-TECH Ultimate III
5 1 értékelés
Szett - C-Tech Anax gaming egér, Helios fejhallgató, Anthea egérpad
Kód:  MC505g6

C-TECH Ultimate III

Ha játék közben a saját képességeire és ösztöneire szeretne hagyatkozni, ehhez minőségi felszerelésre van szüksége. A C-Tech szettjének köszönhetően, amely gaming egérből, fejhallgatóból és egérpadból áll, végre a virtuális harctér urává válhat. A háttérvilágítás tökéletes atmoszférát hoz létre a játékhoz, valamint a multimédia billentyűknek köszönhetően a zene- és videolejátszók vagy irodai programok vezérlése sokkal könnyebbé válik

A C-TECH Ultimate III gaming szett jellemzőinek összefoglalása

  • Egeret, fejhallgatót és egérpadot tartalmazó gaming szett a cseh gyártó műhelyéből
  • Kiváló ár-érték arány
  • Piros háttérvilágítású Anax gaming egér
  • Csúszásmentes ANTHEA CYBER gaming pad piros színben
  • Kiváló, fekete színű Helios fejhallgató mikrofonnal

Piros háttérvilágítású C-Tech Anax gaming egér

A kiváló C-TECH AKANTHA gaming egér elsősorban kezdő és haladó számítógépes játékosoknak ajánlott. Az optikai egér gumírozott teste jobbkezesek számára kialakított ergonomikus formát kapott, így akár huzamosabb ideig is dolgozhat vele minden probléma nélkül. A piros színű LED háttérvilágítás remek szolgálatot tesz játék közben, vagy ha sötétben dolgozik, emellett remekül kiegészíti a KYBER billentyűzetet. A DPI nyomógomb segítségével 4 különböző felbontási fokozat közül választhat, egészen 2400 DPI-ig.

C-TECH Helios fekete színű fejhallgató

Az elegáns fekete fejhallgató 40 mm-es meghajtó egységével és remek hangzásával a legigényesebb felhasználóknak is képes meglepetést okozni. Az anyag minőségéhez és kidolgozásához jóval magasabb ár dukálna. Természetesen a fejhallgató a felhasználói kényelem tekintetében sem marad alul, amiről a kagylóról vezérelhető hangerő, valamint az elsőosztályú párnázás gondoskodik, amelynek köszönhetően több órányi viselet után sem fogja érezni a fülhallgató kagylóinak nyomását. A headset beépített mikrofonja segítségével megvitathatja csapattársaival és barátaival a megfelelő taktikát, valamint a kábel fonása megakadályozza a bosszantó összegabalyodást.

 C-TECH ANTHEA CYBER BLUE gaming egérpad

A gyártás során felhasznált 3D textilanyag rendkívül sűrű szerkezetű és speciális textúrával rendelkezik, így rendkívül pontos mozgásérzékelést biztosít, miközben az egér tökéletesen csúszik az alátéten. A kellemesen puha anyag kéztámaszként is funkcionál. Az egérpad nyújtotta pontos mozgás optikai és lézeres egérrel egyaránt élvezhető.

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH Ultimate III. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si C-TECH Ultimate III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte C-TECH Ultimate III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte C-TECH Ultimate III.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ