Shop roku 30 dnů na vrácení

Canon CanoScan LiDE 300

Termékkatalógus
Canon CanoScan LiDE 300
4,6 68 értékelés
Szkenner - A4, asztali és lapos szkenner, optikai felbontása 2400 x 2400 DPI, szkennelési sebesség akár 6 oldal/perc, fotók, könyvek és szövegek szkennelése, súlya 1,5 kg, USB csatlakozás
28 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  QN010f Termékszám:  2995C010 Gyártó honlapja:
Canon CanoScan LiDE 300 28 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

44 780 Ft
Szett megvásárlása

Canon CanoScan LiDE 300

CanoScan LiDE- Kiváló minőségű szkennelés

Ezzel a kompakt és stílusos szkennerrel gyorsan és hibátlanul szkennelhetsz otthonodban. A Canon CanoScan LiDE 300 nagyfelbontású szkennelést tesz lehetővé egészen 2400 x 480 dpi-ig, CIS szenzorral. Éles szövegvisszaadás jellemzi, és 48 bites belső színmélységének köszönhetően részletgazdag fényképek szkennelését teszi lehetővé. A szkennelés rendkívül gyors - 300 dpi mellett az A4-es méret szkennelése csupán10 másodpercet vesz igénybe. Az eredményt OneDrive-ra, GoogleDrive, DropBox-ba vagy a Pixma Cloud linkre küldheted, ahol a Canon Print alkalmazással telefonodról vagy tabletről is szkennelhetsz.


Canon CanoScan LiDE 300

Továbbfejlesztett fedél

Takaríts meg helyet stílusosan

A Canon CanoScan LiDE 300 ultrakompakt szkenner kis helyet foglal az asztalon, és jól is néz ki. Könnyedén szkennelhetsz bármely típusú dokumentumot és könyvet anélkül, hogy veszélyeztetnéd a stílust. Ebben nagy szerepet játszik a továbbfejlesztett és integrált fedél is.


Egygombos vezérlés

A Canon CanoScan LiDE 300 egygombos vezérlést is lehetővé tesz. Ezenkívül Auto Scan módban a beállítást az eredeti dokumentum szerint optimalizálja. Sőt, többoldalas PDF fájlokat is könnyen létrehozhatsz.

Canon CanoScan LiDE 300

Elülső gombok



Paraméterek

Összehasonlít
Szkenner felbontása
2400 x 2400 DPI Kész!
Színmélység
48 bit Kész!
Szkennelési sebesség
6 oldal/perc Kész!
Csatlakozás
USB Kész!

Szkenner felbontása

Szkenner felbontása
2400 x 2400 DPI Kész!
Színmélység
48 bit Kész!

Szkennelési sebesség

Szkennelési sebesség
6 oldal/perc Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
USB Kész!

Dokumentum maximális mérete

Dokumetum maximális mérete
A4 Kész!

Funkciók

Duplex (kétoldalas) beolvasás
Nem Kész!

Szkennelési beállítások

Szkennelési lehetőség
Fotók, Könyvek, Szövegek Kész!

Méretek

Szélesség
36,7 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Magasság
4,2 cm Kész!
Tömeg
1,5 kg Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincs "a csomag tartalmazza" mező ami kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, akkor a csomag nem tartalmazza a kábelt, és azt külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon CanoScan LiDE 300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon CanoScan LiDE 300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon CanoScan LiDE 300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon CanoScan LiDE 300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon CanoScan LiDE 300.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ