Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM

Termékkatalógus
Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM
4,4 14 értékelés
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás nélkül, Canon EF-M bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, mérete 8,81 × 11,63 × 5,87 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,387 kg, objektív a csomag része
Kód:  OCO96b Termékszám:  4728C007 Gyártó honlapja:
Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Megszűnt

Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM


Készíts fotókat, vlogolj és streamelj! 

A Canon EOS M50 Mark II kamera 24,1Mpx APS-C érzékelővel egészen különlegeset hoz el közönséged számára függetlenül attól, hogy milyen tartalmat hozol létre - amatőr és professzionális használatra egyaránt alkalmas. Ezzel a tükör nélküli kamerával tökéletes fényképekkel illetve nem kevésbé minőségi videókkal, valamint a WiFi modul jelenlétének köszönhetően élő közvetítéssel is meghökkentheted közönséged. Kompakt méretekkel - 116,3 × 88,1 × 58,7 mm és alacsony, 387 grammos tömeggel (akkumulátorral és memóriakártyával együtt) rendelkezik, így a Canon EOS M50Mark IIaz ideális útitárs. 


A Canon EOS M50 Mark II a legmodernebb technológiát használja

A Canon tükör nélküli fényképezőgép fejlett teljesítményt nyújt függetlenül attól, hogy mit alkotsz meg vele. Csodálatos képminőségre, sekély mélységélességre valamint kiváló hangzású és gyönyörű videóra számíthatsz. A kamera 3,5 mm-es bemeneten keresztül csatlakoztatható külső mikrofonhoz. A Canon EOS M50 Mark II 10 kép/mp sorozatfelvételt, -4EV autofókuszt, ISO 25 600 felvételt biztosít, illetve intelligens automatikus beállítást is kezel, amennyiben minden technikai kérdést a kamerára szeretnél bízni. 


EF-M 15-45 mm IS STM objektív

A készlet egy Canon EF-M objektívet tartalmaz, amelynek gyújtótávolsága 15–45 mm, kompakt, könnyű felépítésű valamint kiváló optikával rendelkezik. Az objektív ideális széleslátószögű természet- vagy építészeti felvételek készítéséhez, de portréfotózáshoz is. Optikai STM stabilizációval és léptetőmotort használó csendes fókuszáló rendszerrel rendelkezik.

Az IS - képstabilizátor - kompenzálja az objektív chiphez viszonyított mozgásait és rezgéseit. Különösen értékelni fogod jelenlétét, ha hosszabb expozíciós idővel fényképezel.

STM - léptető motor technológia. Ez az optimális választás a videók rögzítéséhez, hiszen folyamatosan és simán fókuszál. A motor szinte zajtalan.

A Canon EOS M50 Mark II tükör nélküli fényképezőgéppel világszerte közvetíthetsz

Élvezd a Full HD videókat 60p, 4K felbontásban különleges projektek vagy álló videók készítéséhez A tökéletes élő közvetítés közvetlenül a YouTube-on szinte magától értetődik ezzel a tükör nélküli kamerával - így mindent megtehetsz számítógép nélkül. A Canon EOS M50 Mark II WiFi modullal rendelkezik, továbbá HDMI kimenettel is büszkékedik, amely az EOS Webcam Ulity szoftverrel kombinálva nagyszerű webkamerává teszi. Az automatikus videóátkódolás lehetővé teszi a videók gyors átvitelét a kamerából laptopra vagy mobileszközre. 




Professzionális 4K videók gyorsan és egyszerűen

A Canon EOS M50 Mark II kamera felszereltsége olyan praktikus funkciókat is tartalmaz a videofelvételhez, mint pl szem és arc autofókusza illetve a Dual Pixel CMOS AF technológia, amely segít éles képeket rögzíteni mozgás közben is. A videó önkioldó funkció csak akkor kezdi meg a felvételt ha készen állsz, és nem azonnal, amikor megnyomod az exponáló gombot. Az öt tengelyes kombinált képstabilizálás elősegíti a stabil, rázkódásmentes felvételek készítését. 


A Canon EOS M50 Mark II több mint 70 objektívvel kompatibilis

A Canon EOS M50 Mark II nagy előnye, hogy kompatibilis a Canon EF-M sorozatú objektívek széles skálájával, és az EF-EOS M adapter segítségével több mint 70 EF és EF-S objektív csatlakoztatható a fényképezőgép testéhez. Van továbbá egy aljzat a külső vaku csatlakoztatásához és egy Jack csatlakozó a külső mikrofon csatlakoztatásához.

A Canon EOS M50 Mark II tükör nélküli fényképezőgép + EF-M 15-45mm IS STM legfőbb jellemzői 

  • Nagyszerű kamera vlogerek számára
  • Erőteljes DIGIC 8 képfeldolgozó processzor
  • A Canon EOS M50 Mark II kamera akár 10 kép / mp sebességgel kezeli a felvételeket
  • Fókuszálás Dual Pixel CMOS AF funkcióval
  • 3,5 mm-es bemenet a külső mikrofonhoz
  • Kombinált képstabilizálás 5 tengellyel
  • Full HD videó 60p felbontásban
  • Webkamera funkciók
  • A tükör nélküli fényképezőgép gyenge fényviszonyok mellett is kiváló eredményekkel büszkélkedhet
  • Vezeték nélküli WiFi és Bluetooth interfész
  • EF-M 15-45mm IS STM objektívvel

Paraméterek

Szélesség
11,63 cm Kész!
Magasság
8,81 cm Kész!
Mélység
5,87 cm Kész!
Tömeg
387 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
11,63 cm Kész!
Magasság
8,81 cm Kész!
Mélység
5,87 cm Kész!
Tömeg
387 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Bajonett
Canon EF-M Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
24,1 Mpx Kész!
Oldalarány
16:9 Kész!
Maximum ISO
51 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Min. gyújtótávolság
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
72 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
15 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
45 mm Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
25 cm Kész!
Bajonett
Canon EF-M Kész!

Kereső

Kereső típusa
Elektronikus (EVF) Kész!
Kereső felbontása
2,36 Mpx Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!
Kijelző felbontása
1,04 Mpx Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon LPE12 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
305 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Objektív Kész!
Objektívek száma
1 Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M50 Mark II černý + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS M50 Mark II čierny + EF-M 15-45 mm IS STM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS M50 Mark II schwarz + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS M50 Mark II schwarz + EF-M 15-45 mm f/3.5-6.3 IS STM.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ