A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Canon EW-100DGR szíj

Termékkatalógus
Canon EW-100DGR szíj
5 1 értékelés
Fényképezőgép pánt - nyakba,
9 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OC920a3 Termékszám:  9835A001 Gyártó honlapja:
Canon EW-100DGR szíj 9 390 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Canon EW-100DGR szíj

 

A fényképezőgéphez erősíthető, nyakba akasztható pánt a terepfotósok kötelező kelléke, akik nem szeretnének egyetlen pillanatot sem lekésni a fényképezőgép megfelelő helyre való áthelyezése miatt. A szíj segítségével a keze is szabad marad, és gyorsan, kényelmesen keresheti a megfelelő helyet, miközben folyamatosan készen áll majd a fotózásra a nyakba akasztott eszközzel. Valamint így biztosan nem is ejti le a gépét. A széles textil szíj kényelmes akkor is, ha nyakába akasztja az eszközt a nagy objektívvel és a további tartozékokkal együtt.

Legfontosabb jellemzők

  • Kényelmes viselet
  • A fényképezőgép mindig kéznél van
  • A Canon márka minősége
  •  EOS30D modellekhez
 

Paraméterek

Rendeltetés
Nyakba Kész!

Rendeletése

Rendeltetés
Nyakba Kész!

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EW-100DGR . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EW-100DGR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ