A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Canon PowerShot SX720 HS digitális fényképezőgép

Termékkatalógus
Canon PowerShot SX720 HS digitális fényképezőgép
4,4 6 értékelés
Digitális fényképezőgép 20,2 megapixeles CMOS érzékelő, DIGIC 4+, 12x zoom, 3"-os LCD, Li-Ion, arcfelismerés, SD / SDHC / SDXC, Full HD videó, intelligens képstabilizátor, GPS, NFC, Wi-Fi
Kód:  OC056k43np Gyártó honlapja:
Canon PowerShot SX720 HS digitális fényképezőgép Megszűnt

Canon PowerShot SX720 HS digitális fényképezőgép

Örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat családoddal, barátaiddal fényképeken vagy videókban. A PowerShot SX720 HS fényképezőgéppel gyerekjáték a kiváló minőségű felvételek készítése. Ezt a minden tekintetben kompakt készüléket kiváló felszereltsége, átlagon felüli képességei és nem utolsósorban kis mérete és alacsony tömege miatt fogod szeretni. Gond nélkül elfér akár egy ingzsebben is, elég egyszerűen előrántani, utána egy gombnyomással elkészülnek a szuper képek, videók.

Legfontosabb jellemzők

  • Mindig veled lehet a karcsú PoweShot fényképezőgép
  • Full HD filmfelvételek készítése egyetlen gombnyomással
  • Egyszerű kapcsolódás, megosztás, és távolról készített felvételek
  • Kiváló képminőség gyenge fényviszonyok mellett is
  • Energiatakarékos hogy minél több képet készíthessünk

Modern technológia

A fényképezőgépet felszerelték Wi-Fi  modullal és támogatja az NFC technológiát. Könnyűszerrel vezeték nélküli hálózatunkra kapcsolhatjuk, hogy megosszuk a vele készült felvételeket, vagy okostelefonunk segítségével távolról vezérelhetjük. További hasznos részlet a GPS modul, ami a fotókhoz, videókhoz földrajzi helyet (koordinátákat) társít. Mindezt nagyon egyszerűen kezelhetjük a 3 hüvelykes érintőképernyő segítségével.

Tökéletes társ

A nagy látószögű objektív gyújtótávolsága 25 mm, ennek köszönhetően a széle panorámájú tájképek és nagyobb csoportképek készítése is egyszerűen megoldható. A kiváló képminőségről, részletgazdag fotókról  20,2 megapixeles CMOS érzékelő gondoskodik. A távoli témák megörökítésénél igazán hasznos lesz az optikai zoom, ami fényképezőgép kis mérete ellenére egészen 12-szeres nagyításra képes. Ráadásul a ZoomPlus funkció révén akár 24-szeres nagyítás is bekapcsolható. Ez a modern technológia a szokásos digitális zoomnál sokkal jobb képélességet és tisztább részleteket nyújt.

Szürkületben is hatékony

A fényképezőgép nagy teljesítményét és sebességét az iSAPS technológiával felvértezett Digic 4+ vezérlőchip biztosítja. Az intelligens IS képstabilizátor eliminálja a remegést így minden fotó és videó tűéles lesz még gyenge fényviszonyok, komoly nagyítás és hosszabb expozíció mellett is.

Tűéles videófelvételek

A videózás még a fotózásnál is egyszerűbb. Egyetlen gombnyomással indíthatjuk a csúcsminőségű Full HD felbontású felvételt, hogy megörökítsük az emlékezetes pillanatokat. Oszd meg az élményeidet a többiekkel. A fényképezőgép HDMI kimenete révén egyszerűen televízióra köthető, így társaságban nagy képernyőn nézhetjük vissza a felvételeinket.

Üzemmódok

A fotók és videók ideális beállításairól és nagyszerű minőségét az automatikus képanalizáló eljárás biztosítja, ami mindig a legmegfelelőbbet választja ki a 32 üzemmód közül. SmartAuto módban csak a fotók megkomponálására kell odafigyelned, mindenféle paraméterek és funkciók állítgatása nélkül megkapod az optimális expozíciós beállításokat.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Min. záridő
1/3 136 s Kész!
Maximum záridő
14,7 s Kész!
Maximum ISO
3 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5,9 fps, 6 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
960 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,9 Kész!
Optikai zoom
40 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
250 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
1 250 mAh Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, Tok, Tripod Kész!

Méret

Szélesség
10,97 cm Kész!
Magasság
6,38 cm Kész!
Mélység
3,57 cm Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fekete, Piros Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PowerShot SX720 HS digitális fényképezőgép Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX720 HS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PowerShot SX720 HS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PowerShot SX720 HS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PowerShot SX720 HS.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ