we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Canon ST-E3-RT

Termékkatalógus
Canon ST-E3-RT
5 1 értékelés
Jelátvivő - Rádió vezeték nélküli vezérlő egység Speedlite
Kód:  OC580e1 Termékszám:  5743B007AB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon ST-E3-RT

A kompatibilis Speedlite vakuk akár 30 m távolságból is működésbe hozhatók. A rádiófrekvenciás vezérlés akkor is megbízható működést biztosít, ha nem állítható be közvetlen irányzóvonal.

 

Előnyök

 

  • Távoli, rádiófrekvenciás vakukioldás
  • A kiválasztott Speedlite vakuk 30 m távolságból is működésbe hozhatók
  • Az E-TTL II vakurendszer része
  • Akár 15 vaku is vezérelhető egyszerre
  • Távoli kioldás
  • Por és nedvesség elleni védelemmel ellátva.

 

Termékjellemzők

 

Megbízható külsővaku-vezérlés


A kompatibilis Canon Speedlite vakuk akár 30 m távolságból is vezérelhetők. A 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás vezérlés megbízhatóan működik kültéri felvételeknél és nagy távolságból is - nincs szükség közvetlen irányzóvonalra.

 

Fényképezés több vakuval


Egyetlen, a fényképezőgépre helyezett ST-E3-RT Speedlite vakujeladóval akár egyszerre 15 Speedlite vakuegységet is vezérelhet, így különleges fényhatásokat hozhat létre. Az E-TTL II vakumérési rendszer megkönnyíti az expozícióvezérlést.

 

Fényképezőgép távvezérlése


Működtessen egy ST-E3-RT Speedlite vakujeladóval felszerelt EOS-kamerát egy második egységről vagy egy kompatibilis Speedlite vakuról, mint amilyen a Speedlite 600EX-RT. Egyszerre akár 15 fényképezőgép is működésbe hozható.

 

Egyszerűen használható kialakítás


Az ST-E3-RT Speedlite vakujeladót ugyanolyan por és nedvesség elleni védelemmel látták el, mint a profi EOS-fényképezőgépeket és az L-sorozatú objektíveket. Jól olvasható, háttérvilágítással ellátott LCD kijelzővel rendelkezik, és két AA/LR6 elemmel működik.

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ST-E3-RT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon ST-E3-RT.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ