Shop roku AlzaBoxy Q1

Cconcept CP3010 Porszívó és gőztisztító 3 az 1-ben

Termékkatalógus
Cconcept CP3010 Porszívó és gőztisztító 3 az 1-ben
1,5 18 értékelés
Gőzölős felmosó - padlómosás és szennyeződés összegyűjtése, felhasználási terület: kemény padló és szőnyeg, gőznyomás: 1 bar, gőz-hőmérséklet: 100 °C, a víztartály kapacitása: 0,5 l, egyéb funkciók: eltvolítható víztartály
Kód:  CONPM147 Termékszám:  CP3010

Cconcept CP3010 Porszívó és gőztisztító 3 az 1-ben

A Concept CP3010 3 az 1-ben gőztisztító egy olyan készülék, amely a forró gőzzel képes elpusztítani a háztartásban gyakran előforduló baktériumok akár 99%-át. A gőztisztítás során a vízből magas, körülbelül 100 °C-os hőmérsékleten gőz keletkezik, amelyet nagy nyomás hajt ki. A gőz ereje minden szennyeződést képes feloldani, így a tisztítás gyorsabbá és hatékonyabbá válik. A kémiai tisztítószerek hiányának köszönhetően környezetbarát is. Használható a szőnyegporszívózás opció is, de szükség esetén kombinálni lehet a porszívózást és a felmosást, amivel sok időt meg lehet takarítani. A gőzölő felmosó funkció lehetővé teszi, hogy a Concept CP3010 3in1 készülékkel vödör használata nélkül felmosd a padlót. Mindössze fel kell tölteni a tartályt vízzel, csatlakoztni a fedelet, és 30 másodpercen belül a felmosórongy felmelegszik, és máris kezdődhet a tisztítás. A higiénikusan tiszta háztartás érdekében a gőzölő felmosó egy ciklon vákuumrendszert használ, minőségi szűrővel.

Kiporszívóz és felmos egyszerre

3 az 1-ben

Ciklonos porszívózás


A Concept CP3010 3in1 gőzölő felmosó legfontosabb jellemzői

  • A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó a baktériumok akár 99%-át is képes elpusztítani forró gőzzel.
  • A gőztisztítás magas, 100 °C körüli hőmérsékletet használ
  • A gőz ereje képes feloldani minden szennyeződést
  • A kémiai tisztítószerek hiányának köszönhetően környezetbarát is
  • A Concept CP3010 3 az 1-ben ciklonos vákuumrendszert használ, kiváló minőségű szűrővel
  • Lehetővé teszi a padló felmosását vödör használata nélkül
  • Elég feltölteni a tartályt vízzel, és rögzíteni a fedelet
  • A Concept CP3010 3 az 1-ben Mop 30 másodpercen belül felmelegszik
  • Szőnyegek porszívózására is használható
  • A gőz kiválóan oldja a szappant és a vízkövet
  • Szín: fekete + türkiz

A Concept CP3010 3 az 1-ben felmosó a baktériumok 99%-át elpusztítja

Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó a gőz erejét használja fel a tisztításhoz, amely képes eltávolítani és elpusztítani a lakásban található baktériumok akár 99%-át. A nyomás és a magas, 100 °C körüli hőmérséklet kombinálásával a gőztisztítás tökéletes eredményt garantál. A porszívó gőzt hoz létre a vízből, amelyet aztán a nyomás hajt ki, így minden szennyeződést nagyon könnyen és kíméletesen old fel. Az eredmény egy tökéletesen tiszta és fertőtlenített felület lesz.

Könnyű és gyors felmosás és porszívózás

A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó és porszívó garantálja a tiszta és gyönyörűen fényes padlót anélkül, hogy vödröt kellene használni. A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó porszívózási lehetőséget is kínál. Nemcsak a padlót, hanem a szőnyegeket is ápolja a lakásban, így nem kell 2 készüléket vásárolni, minden kényelmesen megtalálható egyetlen készülékben. A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó és porszívó higiénikusan tiszta otthont biztosít, mivel megszünteti a porfelverődést. Nagy segítség kisgyermekes és allergiás háztartásokban.

A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó 20 percen keresztül képes a tisztításra

A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó ideális minden típusú kemény padlóhoz. Felmosásnál csak egyszerűen töltsd fel a tartályt 500 ml desztillált vízzel, rögzítsd a fedelet és kapcsold be. 30 másodperc alatt a tartályban lévő víz forró gőzzé alakul, amit az egész háztartás tisztítására használhatsz. A gőzzel akár 20 percen keresztül is tisztíthatsz. A kellően hosszú, 7 méteres kábel is előnyös a szobában való kényelmesebb mozgás érdekében. A tisztítás befejezése után egyszerűen vedd ki a tisztítószövetet, és helyezd a mosógépbe.

Használd ki a gőz előnyeit porszívózáskor

A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosót a praktikus tartozékoknak köszönhetően szőnyegek tisztítására is alkalmas. Egyszerűen csatlakoztasd a speciális csúszót a szívófúvókához, és kezdd el porszívózni a szőnyegeket. Porszívózáskor a gőzölési opciót is használhatod, hogy a takarítást egy teljesen új szintre emeld otthonodban. A gőz hatékonyan képes felemelni a letaposott rostokat, feléleszti a színeket és elpusztítja a baktériumokat.

A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó könnyen használható

A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó alapja az egyszerű és intuitív kezelés, amely kényelmes használatot biztosít az egész háztartás tisztítása során. Lehet vele felmosni, porszívózni, vagy akár kombinálni is lehet a kettőt, és egyszerre porszívózhatunk és felmoshatunk. Ezzel rengeteg időt takaríthatsz meg, amelyet a szeretett tevékenységeiddel tölthetsz. A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó lehetővé teszi a gőz beállítását is, így a takarítást az igényeidhez igazíthatod.

Concept CP3010 3in1 gőzmölő felmosó ciklonos porszívóval

A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó a ciklonos porszívózás elvén működik, melynek köszönhetően biztosítja a higiénikusan tiszta otthont. A minőségi szűrővel ellátott ciklonrendszer a porszívózott levegő forgása által a szennyeződésre kifejtett centrifugális erőre támaszkodik. A szennyeződést ezután egy gyűjtőtartályba centrifugálja. Amikor a tartály megtelik, egyszerűen nyomd meg a gombot a kioldáshoz. A szennyeződéseket ezután a szemetesbe könnyedén kiürítheted.

A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó vízszűrője a tökéletesen tiszta otthonért

A Concept CP3010 3 az 1-ben gőzölő felmosó egy speciális vízszűrővel is rendelkezik, amely segít kiszűrni a vízben lévő ásványi anyagokat. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a szűrőt 80-100 óránként cseréld ki.


Kiegészítő információk:

  • Tápfeszültség bemenet: 1700 W
  • Szívóerő: 70 aW
  • Zajszint: 84 dB
  • Víztartály kapacitása: 500 ml
  • Porgyűjtő tartály kapacitása: 400 ml
  • Bemelegítési idő: 30 s
  • Működési idő gőzzel: 20 perc
  • Felmelegedési jelzőfény
  • Praktikus kábeltartó
  • Szín: fekete + türkiz
  • Tápkábel hossza: 7 m

Paraméterek

Díjak
Díj nélkül Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
7 m Kész!
Hatósugár
7,5 m Kész!
Motor típusa
AC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!

Porszívó típus

Porszívó típus
Álló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Padló Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
1 700 W Kész!

Tartály

Űrtartalom
4,4 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
28,5 cm Kész!
Magasság
120 cm Kész!
Mélység
26 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Díj

Díjak
Díj nélkül Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Padlómosás, Szennyeződés összegyűjtése Kész!
Megfelelő
Kemény padló, Szőnyeg Kész!

Tulajdonságok

Gőznyomás
1 bar Kész!
Gőz hőmérséklete
100 °C Kész!
Víztartály térfogata
0,5 l Kész!
Funkciók
Eltvolítható víztartály Kész!
Tápegység típusa
Hálózati Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szeretném megtudni, hogy a Cconcept CP 3010 3in1 porszívó csak vezetékkel használható? Az nem opció ennél a terméknél, hogy feltöltöm és leválasztva a tápegységéről vezeték nélkül tudok vele porszívózni?

Kérdések és válaszok: Cconcept CP3010 Porszívó és gőztisztító 3 az 1-ben
Kiegészítők: Cconcept CP3010 Porszívó és gőztisztító 3 az 1-ben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT CP3010 Vysavač a parní čistič 3 v 1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept CP3010 - Vysávač a parný čistič 3 v 1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ