ApF HU DJI MPLA312749 ,MPLA312748

CD lejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A CD lejátszó főképp audio CD-k lejátszására szolgál, azonban a legtöbb CD player sok egyéb hasznos funkciót is kínál (pl.: rádió, USB, MP3 lejátszó). Új CD leolvasó kiválasztása során érdemes a tápegységre, a bemenetek számára és típusára, valamint a teljesítményre összpontosítani.

Tovább

A CD lejátszók főbb típusai

  • Discman – Ha folyton mozgásban vagy, esetleg tömegközlekedsz, és szeretnéd az úton is a kedvenc CD-idet hallgatni, akkor számodra egy discman a lehető legjobb útitárs. A kezelhetőséget kis LCD kijelző segíti, működtetése többnyire 2 db AAA elemmel történik. A discman a hordozható CD lejátszó legkisebb válfaját képviseli.
  • Hordozható rádiómagnó – A rádiómagnók jó szolgálatot teljesítenek nyaralókban, a konyhában, kisebb helységekben, de magaddal viheted a kirándulásokra is. A hálózati tápellátás lehetősége mellet elemről vagy beépített akkumulátorról is működtethetők.
  • Mikró HiFi – Ez egy olyan asztali CD lejátszó rendszer, mely a hangfalaktól kezdve a lejátszón át az erősítőig mindent magába foglal, tehát nincs szükség további egységek beszerzésére. A legtöbb esetben az audio CD-k lejátszásán túl lehetőséget kínál MP3-as zenék és rádió hallgatására is, sőt, egyes mikro hifi rendszerek még beépített bakelit lemez lejátszóval is rendelkeznek.
  • Mini HiFi – hasonló felszereltséggel bírnak, mint a mikró hifi rendszerek, de általában komolyabb hangfalakkal vannak szerelve. Szintén rendkívül népszerűek a lemezjátszóval ellátott mini hifi CD-lejátszók.
  • Asztali CD lejátszó – Ebbe a kategóriába a komolyabb HiFi CD lejátszó modelleket soroljuk. Ez az árukon is meglátszik, cserébe viszont páratlan hangminőséget nyújtanak. Önálló működésre nem képesek, a hangszórókat külön kell beszerezni. Sokféle csatlakoztatási lehetőséget kínálnak (USB bemenet, RCA, optikai és koaxiális kimenetek stb.). A könnyű kezelhetőség érdekében távirányító is jár hozzájuk.
CD lejátszó hordozható Mini CD lejátszó HiFi CD lejátszó
CD-s rádió Mikro hifi Asztali CD lejátszó

Hordozható CD lejátszó

Valamikor egyedül a diskman számított hordozható CD lejátszónak. Az akkumulátorok és elemek fejlődésének hála egyre több CD-s magnó is tud hálózati kábel nélkül működni. A hordozható CD lejátszók áramforrását leggyakrabban több darab LR14 (C) elem biztosítja. Kivételt képeznek a diskmenek, amelyek természetesen AA vagy AAA elemről működnek.

Ha egy retró magnó rejt magában beépített akkut vagy elemek használatának lehetőségét, megtapasztalhatod az igazán gettó életérzést, lehet feszíteni a haverok előtt. És nem csak addig amíg a hálózati kábel elér. A hordozható CD lejátszók még egy picit elodázzák hogy a CD lemezek végképp eltűnjenek a köztudatból.

CD rádió

A hordozható CD lejátszók mellett a hagyományos CD rádiók sem koptak ki a mindennapokból. Fejlődésük során olyan hasznos hozzáadott funkciókkal lettek felszerelve, mint a kazettás lejátszó vagy USB bemenet. A CD rádiók esetében a kimenetek is fontosak, jack-en keresztül akár hangfalat is lehet kötni hozzájuk, hogy fajsúlyosabb legyen a hangjuk. Egy CD rádiót multifunkciós eszközzé tud varázsolni az ébresztőóra funkció is. A formát és dizájnt tekintve a kínálatban megtalálhatók a modern formatervezésű és a retró, ketkazettás magnóra hajazó CD rádiók is.

A CD lejátszó tápellátása

  • Hálózati – A CD lejátszó folyamatos elektromos hálózati csatlakoztatást igényel.
  • Elemes – CD lejátszó hordozható kivitelben is kapható, mely elemről is működtethető, leggyakrabban C típusú elemeket használva.
  • Akkumulátoros – Egyes CD lejátszók már beépített akkumulátorral rendelkeznek, megkönnyítve ezzel a mindennapokat, hiszen így nincs szükség az elemek folyamatos cserélgetésére.

A CD lejátszó bemeneteinek típusai

  • USB – Lehetővé teszi a hangfájlok lejátszását USB pendrive-okról, okostelefonokról, tabletekről és egyéb kompatibilis eszközökről.
  • AUX – Egy (a legelterjedtebb) 3,5 mm-es csatlakozó kábel segítéségével lehetővé teszi a zenelejátszást MP3 és MP4-es eszközökről, laptopokról, tabletekről, amennyiben ezek az eszközök rendelkeznek hangkimenettel.
  • Bluetooth – A bluetooth CD lejátszó beépített interfésszel rendelkezik, mely a vezeték nélküli zenelejátszásra szolgál. A CD lejátszó Bluetooth funkcióját leginkább az okostelefonok, tabletek és a laptopok tulajdonosai értékelik nagyra.

CD lejátszó gyerekeknek
A gyermekek is megérdemlik a saját kis CD lejátszójukat. Kínálatunkban találkozhatsz kifejezetten nekik készült, már akár 3 éves kortól használható, mikrofonnal felszerelt CD lejátszóval is, mely segítségével a lurkó megrendezheti élete első karaoke buliját.

Egyéb tényezők, amelyek fontosak lehetnek a CD lejátszó kiválasztásakor

  • A CD lejátszó teljesítménye – A teljesítmény növelésével többnyire nemcsak a maximális hangerő növekszik, hanem a hangminőség is – a nagy teljesítményű CD leolvasó hangzása teltebb, kellő mély, közép, és magas hangtartománnyal rendelkezik.
  • FM tuner – Lehetővé teszi, hogy a CD lejátszó FM rádió csatornákat fogjon be.
  • PLL FM tuner – A CD lejátszó segítségével a rádió digitális formában is behangolható.
  • 3,5 mm-es jack kimenet – A fejhallgató és a CD lejátszó csatlakoztatására szolgál.
  • Hordozhatóság – Egyes CD lejátszók könnyebben hordozhatók, mint a többi. Jó példa erre a Discman. Ezzel ellentétben például a mikro HiFi rendszerek nem hordozhatók.
  • CDG támogatás – Grafikus zenei lemezek segítségével a televízión követhető a dalszöveg. Ezt különösen nagyra értékelik a karaoke kedvelői.

i

CD lejátszó ár
Ami az árakat illeti, a CD lejátszók viszonylag széles skálán mozognak. Egy Discman vagy egy hordozható rádiómagnó már beszerezhető akár 8-10 ezer forintért is. Mikro HiFi rendszerek 40 ezer forintnál kezdődnek, azonban egy komolyabb CD leolvasó ára elérheti a 190 ezer forintot is. Tekintsd meg CD player termékkínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendezve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BLAUPUNKT MS 30BT Szállításra kész > 5 db
Mikro HiFi - hangfalak teljesítménye 40 W, FM rádió 30 előbeállítással, antenna, jack 3,5 mm és USB, fejhallgató, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, távirányító
44 990 Ft

2.
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék Szállításra kész > 5 db
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
20 990 Ft

3.
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék Szállításra kész > 5 db
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér és kék kivitel
22 990 Ft

Még több
168 termék
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,5 114×
Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
Szuper ár
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92c
JVC RC-E451W - Rádiómagnó
Típusok
4,7 44×
JVC RC-E451W
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC26b
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,5 114×
Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és ezüst kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92a
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék - Rádiómagnó
Típusok
4,2 53×
Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér és kék kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5j
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,5 114×
Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, piros és ezüst kivitel
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r92b
JVC RD-E661W-DAB - Rádió
Típusok
4,4 19×
JVC RD-E661W-DAB
Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 146 × 346 × 245 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,9 kg, fehér kivitel
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC25g
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros - Rádió
Típusok
4,2 53×
Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros
Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA formátum támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és piros kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5i
4,4 31×
JVC RD-E761
Mikro HiFi - beépített hangszórókkal teljesítménye 16 W, FM rádió 30 előbeállítással, antenna, jack 3,5 mm és USB, RCA/Cinch, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, automatikus hangolás és távirányító
48 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC1002a2a
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst - Rádiómagnó
Típusok
4,2 53×
Hyundai TRC 533 fekete és ezüst
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 120 × 245 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és ezüst kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JHY207r5h
Sencor SPT 3907 W - Rádiómagnó
Típusok
4,3 37×
Sencor SPT 3907 W
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 280 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
Szuper ár
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN327j2
Panasonic SC-PMX90 ezüst - Mini hifi Típusok
4,9
Panasonic SC-PMX90 ezüst
Mini hifi - hangfalak teljesítménye 120 W, FM rádió 30 előbeállítással, RCA/Cinch és USB, hangszóró, AIF, DSD, FLAC és MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, távirányító
118 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ306y82b
BLAUPUNKT MS 30BT - Mikro HiFi Típusok
4,5 49×
BLAUPUNKT MS 30BT
Mikro HiFi - hangfalak teljesítménye 40 W, FM rádió 30 előbeállítással, antenna, jack 3,5 mm és USB, fejhallgató, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, távirányító
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ982h7
4,3
Sencor SMC 4600DBR
Mikro HiFi - hangfalak teljesítménye 30 W, FM, DAB+ és RDS rádió 40 előbeállítással, jack 3,5 mm és USB, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, automatikus hangolás és távirányító
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SM200a4
5,0
MUSE M-880BTC
Mini hifi - beépített hangszórókkal teljesítménye 80 W, FM rádió 30 előbeállítással, antenna, jack 3,5 mm és USB, MP3 és WAV támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, automatikus hangolás és távirányító
49 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MUSEd05
3,6
Panasonic SC-DM502E-K fekete
Mikro HiFi - beépített hangszórókkal teljesítménye 40 W, FM, DAB+ és RDS rádió 50 előbeállítással, antenna, toslink és USB, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, automatikus hangolás és távirányító
112 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ308p3
Panasonic SC-PMX90 fekete - Mini hifi Típusok
4,9
Panasonic SC-PMX90 fekete
Mini hifi - hangfalak teljesítménye 120 W, FM rádió, USB, fejhallgató, AIF, DSD, FLAC és MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, távirányító
117 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ306y82a
SENCOR SPT 2700 BK - Rádiómagnó Típusok
4,8
SENCOR SPT 2700 BK
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3 W teljesítmény, USB, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 225 × 240 × 126 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fekete és kék kivitel
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN328e
Sencor SPT 3907 B - Rádiómagnó Típusok
4,3 37×
Sencor SPT 3907 B
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 280 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
Szuper ár
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN327j1
JVC RC-E451B - Rádiómagnó Típusok
4,7 44×
JVC RC-E451B
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JVC26a
4,6 13×
Sencor SPT 4700
Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, AM és FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, sleep, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), mérete 142 × 389 × 227 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete kivitel
Szuper ár
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN327m
5,0
GPO PCD 299 Metallic Red
Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, retro design, hordozható, AM és FM tuner, 2 W teljesítmény, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 140 × 290 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,85 kg, piros kivitel
22 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GPOr05
4,3
Philips TAM3205/12
Mikro HiFi - hangfalak teljesítménye 18 W, FM rádió 10 előbeállítással, jack 3,5 mm és USB, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, automatikus hangolás
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI350l32
4,8 180×
Panasonic SC-PM250EC-S
Mikro HiFi - hangfalak teljesítménye 20 W, FM és RDS rádió 30 előbeállítással, USB, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, távirányító
49 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ306t1
Panasonic SC-HC200EG-W - Mikro HiFi Típusok
4,6 52×
Panasonic SC-HC200EG-W
Mikro HiFi - beépített hangszórókkal teljesítménye 20 W, FM és RDS rádió 30 előbeállítással, USB, MP3 támogatás, Bluetooth kapcsolat, CD lejátszó, USB slot, automatikus hangolás
38 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ308j6a

CD lejátszók

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a...

CD lejátszók

A CD lejátszók kategóriában összesen 168 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó CD lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább CD lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb CD lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: CD lejátszók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ