AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

CEL-TEC M5 Dual Touch

Termékkatalógus
CEL-TEC M5 Dual Touch
5 2 értékelés
Autós kamera Dual, Super HD 2304x1296 és D1 720x480, 140°-os elcsúszási szög, beépített kamera, érintőképernyős 4,5 "IPS LCD, G-érzékelő, parkolás mód, éjszakai mód, mozgásérzékelés, hurokfelvétel, beépített mikrofon, microSDHC / XC 64GB, H.264, MP4, USB 2.0, CZ menü, Li-ion 500mAh
Kód:  CEL105d Termékszám:  1711-014 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CEL-TEC M5 Dual Touch

A Dual CEL-TEC M5 autós kamera 140°-os látószöget biztosít az autó környezetének feltérképezéséhez. Alapvetően két kamerából áll - az első SUPER HD kamera a visszapillantó tükörre szerelhető, hátul pedig egy miniatűr vízálló VGA kamerában található, amely kívülről is felszerelhető. Az elülső kamera beépített kamerával van felszerelve, és a visszapillantó tükör részeként 4,5"-os LCD IPS kijelzővel rendelkezik. Az autós rögzítő kamera számos funkcióval és 64 GB-os memóriakártya-hellyel is rendelkezik.



A CEL-TEC M5 Dual Touch legfontosabb jellemzői

  • Kettős felvétel - első és hátsó kamera
  • Max. 64 GB-os micro SD memóriakártyákat támogat
  • Szuper HD felbontás 2304 × 1296 és VGA 720 × 480
  • 140°-os látószög az autó tökéletes láthatósága érdekében
  • Beépített kamera - 14 Mpx felbontású fénykép
  • Lencse fényerő f / 2.0
  • Felvétel MP4 formátumban
Záznamová kamera do auta CEL-TEC M5 Dual Touch

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

                  



Záznamová kamera do auta CEL-TEC M5 Dual Touch

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Kettős felvétel a CEL-TEC M5 kamerával

A CEL-TEC M5 Dual Touch rendhagyó felvételre képes, mivel a visszapillantó tükröt formájában egy hátsó vízálló VGA-kamerával egészítették ki. Az első SUPER HD kamerát közvetlenül a visszapillantó tükörbe építették be, amelynek harmada egy érintőképernyős LCD kijelző. A hátsó kamera képe is megtekinthető rajta. Ez különösen parkoláskor hasznos, az automatikus parkolási mód minden eddiginél könnyebb tesz.


CEL-TEC kamera számos funkcióval

Az autórögzítő kamera számos hasznos funkcióval rendelkezik. Miután leparkoltál, elindítja a mozgásérzékelő funkciót, mely azonnal elkezdi a felvétel, ha 3 méteres területen belül mozgást érzékel. 1 percnyi szünet után a felvétel befejeződik és visszatér az eredeti funkcióhoz. A kamera  tartalmaz egy három-tengelyes G-szenzort és parkolást segítő funkciót is. A kamera oldalán 64 GB-ig terjedő memóriakártya-nyílás áll rendelkezésre, melyen akár 13 órányi felvételt is rögzíthetsz. Miután a kártya megtelt, a kamera elkezdi felülírni a legrégebbi felvételeket.


Beépített kamera

A beépített kamera a fényképezőgép megfelelő kiegészítője. A beépített 2Mpx CMOS-érzékelő akár 14 Mpx felbontású fotókat is kezel. Könnyű lencsével van ellátva, amely még rosszabb fényben is jó fotókat készít .


A CEL-TEC felvevő kamera tiszta kijelzője

A CEL-TEC M5 színes érintőképernyője elegánsan illeszkedik a visszapillantó tükörbe. Képátlója 4,5 hüvelyk. A kijelző vezetés közben is kikapcsolható, az első- és hátsó kamera felvételeit is meg tudja jeleníteni.

Záznamová kamera do auta CEL-TEC M5 Dual Touch

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!




Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0 Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
500 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CEL-TEC M5 Dual Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CEL-TEC M5 Dual Touch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CEL-TEC M5 Dual Touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CEL-TEC M5 Dual Touch.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ