Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

CleanMate QQ6

Termékkatalógus
CleanMate QQ6
2,7 6 értékelés
Robotporszívó - fehér, 24 W, 33x8 cm, 65 dB zajszint, töltőállomás, érintőképernyő, távirányítás, hálós- és HEPA szűrő, UV lámpa, lépcsőérzékelő
Kód:  IC221a Termékszám:  QQ6

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CleanMate QQ6

Ezen nagyteljesítményű robotporszívó bármivel képes megbirkózni, ami az útjába kerül. Méreteinek köszönhetően akármilyen bútor vagy ágy alá befér. Érintőképernyővel, illetve távirányítással is vezérelhető. A készülék ultrahangos- és lépcsőérzékelővel is rendelkezik, melyek folyamatosan fürkészik maguk körül a környezetet, hogy a porszívó elkerülje az ütközéseket. Az ütközések tompítását lökhárító biztosítja, mely beállítható érintkezésmentesre, de akár lassú érintkezésre is. A tökéletes takarítás érdekében egy hétre is betervezhető a porszívózás. 80 percen keresztül képes takarítani, majd szépen visszamegy a töltőállomásba.

A fő előnyök

  • ultrahangos érzékelők
  • adaptív keferendszer
  • nagy teljesítmény
  • UV lámpa
  • heti tisztítástervező
  • méretek: átmérő 33 cm, magasság 8 cm

Az eredmények és a funkciók magukért beszélnek

Az adaptív keferendszernek köszönhetően a két oldalkefe és a magas szívóerő segítségével kiváló házikedvencekkel rendelkező háztartások takarítására. A portartály könnyen hozzáférhető, illetve csupán egy gombnyomás, és már ki is lett ürítve. Minőségi HEPA szűrő gondoskodik a levegő tisztaságáról, melyet az allergiások minden bizonnyal értékelni tudnak. A porszívó a fertőtlenítésről sem feledkezik meg, UV lámpa használatával folyamatosan fertőtleníti a padlót, minden baktériumot és vírust elpusztítva maga után. A heti tisztítástervezőnek hála csak elég kiválasztani, hogy melyik nap és mikor, és a takarításról már le is van a gondunk.

Programok

  • Auto
  • Spiral
  • Bounce
  • Along wall
  • S shape
  • Polygonal
 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Zajszint

Zajszint
65 dB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CleanMate QQ6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CleanMate QQ6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CleanMate QQ6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CleanMate QQ6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CleanMate QQ6.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ