Shop roku Siguro kuchyňský robot

Concept CP2110 Perfect Clean

Termékkatalógus
Concept CP2110 Perfect Clean
3,7 10 értékelés
Gőzölős felmosó - padlómosás, felhasználási terület: kemény padló és szőnyeg, gőznyomás: 1 bar, gőz-hőmérséklet: 100 °C, a víztartály kapacitása: 0,33 l, súlya: 2,23 kg, hatósugár: 7,5 m, egyéb funkciók: eltvolítható víztartály, gőz készenlét jelzés és kontroll lámpa
Kód:  CONPM638 Termékszám:  CP2110

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept CP2110 Perfect Clean

A Concept CP2110 Perfect Clean gőzölős felmosó készülékkel a forró gőz erejével pusztíthatod el a háztartásban gyakran előforduló baktériumok akár 99%-át. A gőzzel való tisztítás során a vízből körülbelül 100°C-os pára keletkezik, amelyet a nagy nyomás juttat ki. A gőz ereje minden szennyeződést képes feloldani, így a takarítás gyorsabb és hatékonyabb. Nincs szükség vegyszerekre, ennek köszönhetően a gőzfelmosó egy környezetbarát megoldás. Használhatod szőnyegtisztításra is. A gőzölős mop lehetővé teszi, hogy a Concept CP2110 Perfect Clean készülékkel vödör használata nélkül felmosd a padlót. Csak töltsd fel a tartályt vízzel, rakd rá a fedelét, a mop ezt követően 30 másodpercen belül felmelegszik, és máris kezdheted a takarítást. 

Elpusztítja a baktériumok akár 99%-át 

Kemény padlóhoz és szőnyeghez

Hatósugár 7,5 m


A Concept CP2110 Perfect Clean gőzfelmosó legfontosabb jellemzői

  • A Concept CP2110 Perfect Clean gőzfelmosó a gőz erejével képes elpusztítani a baktériumok akár 99%-át
  • A gőztisztítás magas, 100°C körüli hőmérsékleten történik
  • A gőz képes feloldani minden szennyeződést
  • Nincs szükség vegyszerekre, ennek köszönhetően környezetbarát
  • Lehetővé teszi a padló felmosását vödör használata nélkül
  • Csak töltsd meg a tartályt vízzel, és tedd rá a fedelet
  • A Concept CP2110 Perfect Clean felmosó 30 másodperc alatt felmelegszik.
  • Szőnyegtisztításra is használható
  • A gőz kiválóan feloldja a szappant és a vízkövet.
  • Színe: fehér + szürke

A Concept CP2110 Perfect Clean gőzfelmosó elpusztítja a baktériumok akár 99%-át is

A Concept CP2110 Perfect Clean készülék a gőz erejét használja fel a tisztításhoz, és képes eltávolítani és elpusztítani a lakásban található baktériumok akár 99%-át. A nyomás és a magas, 100°C körüli hőmérséklet kombinálásával a gőztisztítás tökéletes eredményt garantál. A készülék gőzt generál a vízből, amelyet aztán a nagyobb nyomás juttat ki, így a szennyeződéseket rendkívül könnyen és kíméletesen távolítja el. Az eredmény tökéletesen tiszta és fertőtlenített felület lesz. 

Könnyű és gyors felmosás a CP2110 Perfect Clean gőzfelmosóval

A Concept CP2110 Perfect Clean porszívó és gőzfelmosó garantálja a tiszta és csillogóan fényes padlót anélkül, hogy vödröt kellene használnod. Nemcsak a padlót, hanem a szőnyegeket is kitisztíthatod a lakásban. A Concept CP2110 Perfect Clean porszívó és gőzfelmosó gondoskodik a higiénikus otthonról, ugyanis kiküszöböli, hogy takarítás közben a por kavarogjon. Nagy segítség kisgyermekes háztartásokban és ott, ahol allergiás lakik. A Concept CP2110 Perfect Clean készülék ideális minden típusú kemény padlóhoz. A felmosáshoz egyszerűen csak töltsd fel a tartályt 330 ml desztillált vízzel, tedd rá a fedelet és kapcsold be. 30 másodperc alatt a tartályban lévő víz forró gőzzé válik, amellyel az egész lakást felmoshatod. A gőzzel 18 percig takaríthatsz. A hosszú tápkábel is előnyös, mert kényelmesebb mozgást biztosíts a helyiségben. 

A Concept CP2110 Perfect Clean gőzfelmosó ideális minden típusú padlóhoz

A Concept CP2110 Perfect Clean ideális minden típusú kemény padlóhoz. A készülékhez speciális mikroszálas tisztítókendő jár, amely képes magába zárni a szennyeződéseket. Takarítás után egyszerűen távolítsd el, öblítsd át és tedd a mosógépbe. 

Speciális simító keret szőnyegtisztításhoz

A Concept CP2110 Perfect Clean gőzfelmosót szőnyegtisztításra is használhatod, hála a speciális szőnyegsimító keretnek. Egyszerűen pattintsd fel a speciális simítót a fejre, és kezdd el a szőnyegek tisztítását. Használhatod a gőz opciót is, hogy a tisztítást egy teljesen új szintre emeld. A gőz hatékonyan emeli meg a letaposott szőnyeg szálait, élénkíti a színeket és elpusztítja a baktériumokat.


A Concept készülékhez járó tartozékok:

  • 3× tisztítókendő
  • 1× szőnyegsimító keret

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Padlómosás Kész!
Megfelelő
Kemény padló, Szőnyeg Kész!
Gőznyomás
1 bar Kész!
Gőz hőmérséklete
100 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Padlómosás Kész!
Megfelelő
Kemény padló, Szőnyeg Kész!

Tulajdonságok

Gőznyomás
1 bar Kész!
Gőz hőmérséklete
100 °C Kész!
Víztartály térfogata
0,33 l Kész!
Funkciók
Eltvolítható víztartály, Gőz készenlét jelzés, Kontroll lámpa Kész!
Tápegység típusa
Hálózati Kész!
Tömeg
2,23 kg Kész!
Hatósugár
7,5 m Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept CP2110 Perfect Clean Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT CP2110 Perfect Clean. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT CP2110 Perfect Clean.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ