Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

CONCEPT OV2010 Perfect Air

Termékkatalógus
CONCEPT OV2010 Perfect Air
3,0 2 értékelés
Páramentesítő - 45 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 l/nap páramentesítő kapacitás, 2,5 l-es tartály, 37 dB zajszint, légtisztítás, teljesítményszabályozás, időzítő, ionizáció, automatikus kikapcsolás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, szénszűrő és érintőpanel, 10,5 kg tömeg
Kód:  CONOD369 Termékszám:  OV2010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT OV2010 Perfect Air

Szenvedsz a magas páratartalomtól vagy a penésztől otthonodban, amitől nagyon nehéz megszabadulni? Akkor a Concept páramentesítő OV2010 Perfect Air csak neked készült. Ez egy páramentesítő és egy légtisztító kombinációja. Egy nap alatt akár 10 liter vizet is képes kondenzálni. A páramentesítő legfeljebb 45 m2-es helyiségekhez alkalmas. Egy pillanat alatt tiszta és friss levegőt biztosít a szobában. Tágas, 2,5 literes víztartállyal rendelkezik. Értékelni fogod a nagyon csendes működést is, amelynek köszönhetően a Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő készüléket a hálószobában vagy a gyerekszobában is elhelyezheted, és élvezheted a zavartalan alvást. 


Halk működés

Négyszeres légszűrés

Időzítő


A Concept OV2010 Perfect Air legfőbb jellemzői

  • Tiszta és friss levegő magasabb páratartalom és penész nélkül
  • Tágas 2,5 literes víztartály
  • Ideális maximum 45 m2-es szobákhoz 
  • Egy nap alatt akár 10 liter vizet is képes kondenzálni
  • A Concept OV2010 Perfect Air 2 teljesítményfokozatot kínál
  • Négyszeres szűrőrendszer
  • Nagyon csendes működés
  • Színes LED páratartalom szintjelző
  • Páramentesítő és a légtisztító kombinációja
  • Praktikus időzítő akár 24 órával

Tiszta és friss otthon a Concept OV2010 Perfect Air páramentesítővel

Penész van otthonodban, amitől nem tudsz megszabadulni? A Concept OV2010 Perfect Air örömmel segít neked bármiben. A magasabb páratartalom otthonunkban egészségügyi problémákat is okozhat, mint például hörghurutot vagy más kellemetlen légúti szövődményeket. A Concept OV2010 Perfect Air nagyszerű segítő a túlzott páratartalom esetén. Használhatod a hálószobában vagy gyerekszobában anélkül, hogy alvás vagy pihenés közben zavarna. A készülék 2 üzemmódot kínál: SMART a páramentesítéshez és FAN a légtisztításhoz.

Gyors és hatékony helyiség páramentesítés

A páramentesítő legfeljebb 45 m2-es helyiségekhez alkalmas. Egy nap alatt akár 10 liter vizet is képes kondenzálni. A páramentesítő nagyszerű előnye a nagy, 2,5 literes víztartály, amely azt jelenti, hogy nem kell gyakran cserélni. Ha a készülék megtelik, automatikusan kikapcsol és fényjelzéssel figyelmeztet. A SMART páramentesítő üzemmódban a helyiség páratartalma 55%-ra került beállításra. A páratartalom 40 és 85% között szabályozható. A páramentesítőt segítségként is használhatod a mosott ruhák szárítása során. 

Színes LED páratartalom szintjelző

A Concept OV2010 Perfect Air  páramentesítő praktikus LED-es páratartalom-jelzővel rendelkezik, amelyből azonnal megtudhatod, hogy mennyi az aktuális páratartalom a helyiségben. A LED-kijelző még a színét is változtatja az aktuális páratartalomnak megfelelően. A piros szín magas páratartalmat jelez (RH < 71%), a zöld a kielégítő páratartalmat mutatja (RH 61-70% ), a kék pedig az alacsony (RH < 60 %)páratartalomra hívja fel a figyelmet

Concept OV2010 Perfect Air négyszeres szűrőrendszerrel

A Concept OV2010 Perfect Air készülék a páramentesítő és a légtisztító hatékony kombinációja egyben. A készülék négyszeres szűrőrendszert tartalmaz, amely a levegőben szálló szennyeződések felfogására és további terjedésük megakadályozására szolgál. A porszűrő felfogja az olyan szennyeződéseket, mint a porszemcsék, haj, szőrzet vagy pollen. Az ultraibolya sugárzás minden baktériumot, vírust, gombát és szagot elpusztít. A Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő ionizátort is tartalmaz, amely felfrissíti és megtisztítja a levegőt és növeli a negatív töltésű ionok mennyiségét, amelyek semlegesítik a levegőben lévő szagokat, és elnyelik a por, vírusok és baktériumok pozitív töltésű részecskéit.

Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő praktikus időzítővel

A Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő praktikus időzítővel rendelkezik, amelyet akár 24 órára is beállíthatsz. Egyszerűen állítsd be a készülék ki- vagy bekapcsolásának pontos idejét. A páramentesítőt mindig teljes mértékben Te fogod irányítani.

Intelligens touchpad vezérlés

A Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő az érintőképernyőnek köszönhetően gyorsan és intuitívan kezelhető, így rövid időn belül mindent beállíthatsz, és a készülék minden másról gondoskodik.

Hasznos információk a Perfect Air készülékről

A  Concept OV2010 páramentesítő a termékcsalád többi termékével együtt lehetőséget nyújt arra, hogy sok hasznos információt ismerj meg arról, hogy mi okozza a rossz levegőminőséget a lakásban. Kattints IDE.

További információk a Concept OV2010 páramentesítőről:

Csendes működés: 37-39 dB
Szín: fehér/ezüst
Teljesítmény: 165 W
A kábel hossza: 1,5 m
Méretek: 350 x 200 x 490 mm


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Páramentesítő kapacitás
10 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
45 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Maximális zajszint
37 dB Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
10 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
45 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Maximális zajszint
37 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Tömeg
10,5 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Ionizáció, Automatikus kikapcsolás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Szénszűrő, Érintőpanel Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT OV2010 Perfect Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT OV2010 Perfect Air. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept OV2010 Perfect Air. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT OV2010 Perfect Air Luftentfeuchter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT OV2010 Perfect Air Luftentfeuchter.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ