AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Concept OV5210

Termékkatalógus
Concept OV5210
4,6 8 értékelés
Léghűtő - 65 W teljesítmény, 4 sebességfokozat, 40 dB maximális zajszint, 500 m³/h légáramlás, 7 l-es víztartály, kijelző, távirányító, párásító, oszcilláció, időzítő, forgó lapátok nélkül, hűtő, LED kijelző és légtisztítás, fehér és fekete színű
78 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONOC495 Termékszám:  OV5210

Concept OV5210

A forró nyári napokon jól jön a praktikus Concept OV5210 léghűtő. A készülék 3 eszközt - egy léghűtőt, egy ventilátort és egy párásítót - egyesít magában. A Concept OV5210 összesen 4 légáramlási sebességet és 3 üzemmódot kínál. A LED-kijelzővel ellátott, világos érintőképernyőn mindent könnyedén be lehet állíthat. Egy praktikus távirányítót is tartalmaz. Az időzítő funkcióval beállíthatod a kívánt kikapcsolási időt 30 perc és 10 óra között. A hűtő 7 literes víztartállyal rendelkezik, amelyhez hűtőbetéteket adhatsz hozzá a levegő további hűtéséhez. A görgős kerekek megkönnyítik a készülék mozgatását és kezelését.



3 v 1

3 üzemeltetési mód

Időzítő


A Concept OV5210 léghűtő legfontosabb jellemzői

  • Az ideális segítő a forró nyári napokon
  • 3 készülék munkáját végzi - léghűtő, ventilátor és párásító
  • Hűtőbetétek az extra hűtéshez (2 darab)
  • A Concept OV5210 7 literes víztartállyal rendelkezik
  • Praktikus vízszintjelzővel ellátva
  • A léghűtő 4 légáramlási sebességgel és 3 üzemmóddal rendelkezik
  • Időzítők 30 perctől 10 óráig terjedő beállításokkal
  • Normál, Éjszakai és Természetes üzemmód
  • Egyszerű kezelés a kezelőpanelen vagy távirányítón keresztül
  • Görgős kerekek a könnyű és gyors kezeléshez
  • Stabil kör alakú alap a maximális biztonság érdekében
  • Oszcillációs szög: 60° ± 5
  • Akusztikus riasztás, ha a tartály kiürült
  • Kivehető szűrő

Concept OV5210 3v1 léghűtő

A léghűtő nagyszerű társad lesz a forró nyári napokon. A Concept OV5210 készülék egy léghűtő, egy ventilátor és egy párásító - munkáját képes ellátni. A hűtőfunkciónak köszönhetően hűvös levegőt juttat a helyiségbe. A ventilátor a forró levegőt pillanatok alatt frissítő fuvallattá változtatja. A párásító a lehűlt levegőt is párásítja, így sokkal könnyebbé teszi a légzést.

Hűtőbetétek a fokozott hűtés érdekében

A Concept OV5210  hűtőhöz hűtőbetétek tartoznak, amelyek felgyorsíthatják a hűtési folyamatot. A léghűtő a levegőt a vízszűrőkön keresztül átszivattyúzza, így hűti a levegőt. Egyszerűen töltsd fel a tartályt vízzel. Ha még jobban le szeretnéd hűteni a vizet, akkor a mellékelt hűtőbetéteket helyezd a tartályba. A Concept OV5210 tartálya 7 literes. A praktikus vízszintjelzőnek is hasznát fogod venni. A tartály eltávolítása vagy kiürítése után a készülék automatikusan kikapcsol.

A Concept OV5210 4 légáramlási sebességgel és 3 üzemmóddal rendelkezik

Concept OV5210 készülékkel 4 légáramlási sebességet és 3 üzemmódot lehet beállítani. Normál üzemmódban a levegő folyamatosan a beállított intenzitásig hűthető. Ha enyhe szellőt szeretnél, válaszd a Természetes üzemmódot. Az Éjszakai üzemmód is praktikus, amely ideális az alváshoz. Nem fog zavarni, és kellemes környezetben élvezheted a tökéletes pihenést. Próbáld ki az időzítő funkciót is, amellyel 30 perc és 10 óra között állíthatod be a kívánt kikapcsolási időt. A Concept OV5210 léghűtő oszcillációs funkcióval is fel van szerelve, amely a ventilátor forgásátelindítja, hogy felgyorsítsa a levegő keringését a helyiségben.

Könnyű kezelhetőség a kezelőpanelen vagy távirányítón keresztül

A Concept OV5210 áttekinthető, LED kijelzővel ellátott kezelőpanellel rendelkezik, ahol mindent beállíthatsz, amire szükséged van. Minden funkciónak saját gombja van, így a beállítás gyors és egyszerű. Állítsd be a légáramlás intenzitását, a forgást, a hűvös/nedves levegőt, az időzítőt vagy a működési módot. A csomag egy praktikus távirányítót is tartalmaz, így mindent a kanapé kényelméből is képes leszel beállítani.

Görgős kerekek a könnyű és gyors mozgatáshoz

A Concept OV5210 léghűtő alján görgők találhatók, amelyek lehetővé teszik a készülék könnyű mozgatását. A léghűtő stabil, kör alakú talppal rendelkezik a maximális biztonság érdekében működés közben. A talp megakadályozza a véletlen felborulást is. Tartalmaz egy tartókonzolt is, amelyre a tápkábel feltekerhető. Ez biztosítja, hogy mozgatás közben ne legyen útban.

Paraméterek

Összehasonlít
Funkció
Időzítő, Távirányító Kész!
Szín
Fehér, Fekete Kész!
Mélység
270 mm Kész!
Szélesség
345 mm Kész!
Magasság
1 050 mm Kész!

Funkciók

Funkció
Időzítő, Távirányító Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete Kész!

Méret

Mélység
270 mm Kész!
Szélesség
345 mm Kész!
Magasság
1 050 mm Kész!

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma
7 l Kész!

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel
65 W Kész!
Funkciók
Távirányító, Párásító, Oszcilláció, Időzítő, Lapát nélküli, Hűtés, LED kijelző, Légtisztítás Kész!
Sebességfokozat
4 Kész!
Kijelző
igen Kész!
Légáramlás
500 m3/h Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete Kész!

Zajszint

Maximális zajszint
40 dB Kész!
Minimális zajszint
64 dB Kész!

Méret és tömeg

Magasság
105 cm Kész!
Szélesség
34,5 cm Kész!
Mélység
27 cm Kész!
Tömeg
10,5 kg Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes léghűtő választékunkból.
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept OV5210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept OV5210. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept OV5210.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ