Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Concept PO2040 Perfect Skin

Termékkatalógus
Concept PO2040 Perfect Skin
4,3 5 értékelés
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület kozmetikai termékek felszívódásának segítése, ránccsökkentés, vízálló, automatikus kikapcsolás, időzítő, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga fém, 1 tartozék, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés, 1 elem, akkumulátor kapacitás 420 mAh, akkumulátor üzemideje 50 perc, töltési idő 4 óra, mérete 177 × 61 × 35 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 150 g
Kód:  CONKS117 Termékszám:  PO2040

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept PO2040 Perfect Skin

A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék egyetlen olyan személy otthonából sem hiányozhat, aki szeretné megfelelően ápolni a bőrét. A készülék minden bőrtípusra és minden korosztály számára alkalmas. A kozmetikai készülék hatékonyan és eredményesen szabadul meg az elhalt hámsejtektől, ugyanakkor ultrahangos rezgésekkel alaposan tisztítja meg a bőrt. Összesen 3 tisztítási mód áll a rendelkezésedre. Az arctisztító üzemmód remek választás a pórusok megtisztításához és az elhalt bőrsejtek eltávolításához. A második üzemmód praktikus a kozmetikumok bőrbejuttatásához, hiszen tökéletesen masszírozza a bőrbe a kedvenc készítményeidet. A harmadik üzemmód pedig fiatalítja a bőrt. Továbbá a Concept PO2040 PERFECT SKIN készülék 5 perc után automatikusan kikapcsol, így a bőröd csakis a legjobb ápolásban részesül. A kozmetikai készülék kiváló minőségű Li-ion akkumulátorral működik, a feltöltése a mellékelt USB kábellel vagy indukciós töltővel történik. 4 órás töltést követően újra készen áll a használatra.


Minden bőrtípusra

3 üzemmód

Időzítő


A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék főbb jellemzői

  • Eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • Ultrahangos rezgésekkel alaposan megtisztítja a bőrt
  • A Concept PO2040 PERFECT SKIN fokozza a kozmetikumok felszívódását
  • Segít a pattanások elleni küzdelemben és megelőzi az első ráncok megjelenését
  • A bőrtisztító üzemmód kíméletesen és kényelmesen távolítja el az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket
  • Elegáns design rózsaarany elemekkel
  • A kozmetikumok beépítésének praktikus rendszere
  • Bőrfiatalító üzemmóddal is rendelkezik
  • Automatikus kikapcsolás 5 perc után
  • Az ultrahangos készülék nagy kiterjedésű, ergonomikus formájú
  • Beépített Li-Ion akkumulátor
  • A töltés USB-kábellel vagy indukciós töltővel 4 órát vesz igénybe

A Concept PO2040 kozmetikai készülék ideális minden nő számára

A Concept PO2040 PERFECT SKIN kozmetikai ultrahangos készülék nagyszerű eszköz azoknak, akik szeretik önállóan végezni a bőrük ápolását. A kozmetikai készülék hatékonyan és eredményesen szabadul meg az elhalt hámsejtektől, ugyanakkor alaposan tisztítja meg a bőrt. Kortól függetlenül alkalmas, bárki számára ideális. Segít az akné elleni küzdelemben és megakadályozza az első ráncok kialakulását is. A Concept PO2040 rendszeres használatával a bőr megerősödik és sokkal rugalmasabb lesz. Élvezd a szalonszintű ápolást a saját otthonod kényelmében.

Hatékony bőrtisztító rutin

A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék hatásos bőrtisztító rutint biztosít. Gyengéden és kényelmesen szabadul meg az elhalt hámsejtektől és szennyeződésektől illetve eredményesen tisztítja meg a pórusokat. Tisztítás üzemmód közben a készülék feje rezegni kezd, ezt követi majd a világító kék fény. Használat előtt távolítsd el a sminket és hidratáld a bőrt. Ezt követően kapcsold be a Concept PO2040 készüléket és tartsd azt a készülék fejével felfelé. Nagyon fontos használat közben a bőrt nedvesen tartani. Haladj végig a készülékkel azarcbőrön gyengéd mozdulatokkal. Az ultrahangos rezgés hozzájárul a felesleges faggyú hatékony eltávolításához, amely pedig jelentős mértékben csökkenti a mitesszerek és az akné kialakulását.

Praktikus rendszer a kozmetikumok beépítésére

A Concept PO2040 PERFECT SKIN készülék segít bemasszírozni a készítményeket a bőrbe. Kapcsold be a modellt úgy, hogy a piros fényjelzés világít. Egyszerűen vidd fel az arckrémet vagy a szérumot a megtisztított arcbőrre, majd pedig gyengéd lefelé és felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozd be a krémet vagy a szérumot a Concept PO2040 segítségével. Ennél az üzemmódnál szakaszos rezgések történnek, ezek gondoskodnak a kedvenc bőrápoló termékeid tökéletes beépüléséről.

Bőrfiatalító mód

A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék fiatalítja és kisimítja a bőrt. Ehhez válaszd ki a bőrfiatalító üzemmódot a készüléken, majd pedig lassan haladj végig vele az arcbőrödön. Az elektromos stimulálás segít visszanyerni a bőr elveszett rugalmasságát, emellett feszes és kisimult bőrt eredményez.

Első a biztonság

A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék használata közben a praktikus automatikus kikapcsolás gondoskodik a biztonságodról, amely 5 perces működés után aktív. Ennek hála mindig tudni fogod, hogy mennyi időt töltöttél a bőrápolással anélkül, hogy feleslegesen ki kellene kapcsolnod a modellt. Amennyiben másik üzemmódra váltasz, ez a funkció automatikusan megújul és egy új visszaszámlálásba kezd. Továbbá ez a funkció előzi meg a véletlen lemerülést is.

Concept PO2040 ultrahangos készülék ergonomikus dizájnnal

A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék Téged is lenyűgöz stílusos megjelenésével és ergonomikus formatervezésével, amellyel kényelmesen illik a kézbe. A készülék használata igazán komfortos. Beépített Li-ion akkumulátorral működik, ezt feltöltheted a mellékelt USB kábellel vagy az indukciós töltővel. A teljes töltöttséget 4 óra alatt éri el. A készlet emellett tartalmazza a praktikus tokot is a Concept PO2040 higiénikus tárolásához illetve egy kendőt a fej megtisztításához.

Concept PO2040, elegáns dizájn rózsaarany elemekkel

A Perfect Skin széria Concept PO2040 ultrahangos tisztító készüléke nemcsak funkcionalitásával remekel, hanem a rózsaarany elemekkel díszített kifinomult fehér megjelenésével is. A sorozat további modelljei is biztosan elnyerik a tetszésedet.


Paraméterek

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!
Típus
Spatula Kész!
Típus
Ultrahangos Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Ráncok csökkentése, Segíti a kozmetikai termékek felszívódását Kész!
Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!

Típus

Típus
Spatula Kész!

Típus

Típus
Ultrahangos Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Ráncok csökkentése, Segíti a kozmetikai termékek felszívódását Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Időzítő Kész!

Anyag

Ház anyaga
Műanyag Kész!
Tartozék anyaga
Fém Kész!

Szín

Szín
Gyöngyházfényű Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Útmutató, Tok Kész!
Kiegészítők száma
1 db Kész!

Méretek

Magasság
177 mm Kész!
Szélesség
61 mm Kész!
Mélység
35 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
150 g Kész!

Akkumulátor

Elemek száma
1 db Kész!
Akkumulátor-kapacitás
420 mAh Kész!
Akkumulátor üzemideje
50 perc Kész!
Töltési idő
4 óra Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Lábadozás, Bőrfeszesítés, Vérkeringés serkentő Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept PO2040 Perfect Skin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT PO2040 PERFECT SKIN.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ