Shop roku 30 dnů na vrácení

Concept RK3251

Termékkatalógus
Concept RK3251
4,8 48 értékelés
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,2 l, piros kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, eltávolítható szűrő, klasszikus dizájn
Változat
Kód:  CONRK276 Termékszám:  RK3251

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK3251

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. Eme Concept elektromos vízforraló 1,2 l kapacitást és egyszerű vezérlést kínál. Minőségi anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél. Nemcsak a megjelenése elegáns, de egyúttal könnyen tisztítható, gyártásában egészségre káros anyagokat nem használtak fel, továbbá nem vesz át semmilyen szagot vagy ízt, függetlenül a használat gyakoriságától. A rozsdamentes kialakítás eleganciájával és praktikusságával tűnik ki, és kiválóan illeszkedik bármely konyhába. Eme Concept vízforraló kanna teljesítménye 2200 W. A hatékony eltávolítható szűrő elbánik a szennyeződésekkel és esetleges vízkővel. Az ízléses klasszikus stílust piros dizájn teszi teljessé. A minőségi és megbízható Concept vízforraló kanna számtalan hasznos funkciója és előnyös tulajdonsága biztosítja a könnyű és gondtalan használatot.

Vízforraló Concept RK3251 Képernyő
Vízforraló Concept RK3251 Jellemzők/technológia

A kiváló minőségű Concept RK3251 elektromos vízforraló fő tulajdonságai

  • Az előnyös Concept vízforraló egyszerű és gyors működést biztosít
  • Kapacitása: 1,2 l
  • Ellenálló anyagokból készült, például rozsdamentes acél
  • Az előnyös Concept vízforraló energiafelhasználása: 2200 W
  • Felszerelésének része a praktikus eltávolítható szűrő
  • Klasszikus stílus
  • Piros kivitelű vízforraló kanna
  • A kényelmes kezelhetőséget a forgótalp és a kábeltároló rekesz biztosítja
  • A fűtőspirál a kanna aljában található
  • A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről
  • A vízforraló kanna működését LED jelzés mutatja
  • A kényelmes használathoz automatikus fedélnyitás funkció járul hozzá

Egy tökéletesen biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén. A fűtőspirál a kanna aljában található, így a vízkő kialakulásának lehetősége nem áll fenn.

Vízforraló Concept RK3251 Oldalnézet
Vízforraló Concept RK3251 Csomagolás/doboz

A megbízható működés és a hosszú élettartam biztosítéka

Az elegáns Concept vízforraló kanna nemcsak a gyártásánál alkalmazott anyagok minőségével emelkedik ki, hanem forgótalppal és kábeltároló rekesszel is az egyszerű használat érdekében. A kannát akármilyen szögből a talpra helyezheted. A vízforralóban lévő víz mennyisége könnyen ellenőrizhető a vízszint jelző segítségével. A melegítés megkezdésekor LED világítás kapcsol be, amely jelzi, hogy a készülék üzemel. Az automatikus fedélnyitás szintén hasznos funkció, amely gyors és gondtalan használatot biztosít.

Paraméterek

Design

Design
Klasszikus Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,2 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK3251 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK3251. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RK3251. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK3251.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ