A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Concept SO2070 gyümölcsaszaló

Termékkatalógus
Concept SO2070 gyümölcsaszaló
3,1 18 értékelés
Aszalógép - 5 lemez, digitális vezérlés, hőmérséklet szabályozás, időzítő és automatikus kikapcsolás, 400 W teljesítmény
Kód:  CONSO130 Termékszám:  so2070

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept SO2070 gyümölcsaszaló

Maradt felesleges gyümölcs otthon még a szüret után, és nem tudod, mit kezdj vele? Akkor szerezz be egy Concept SO2070 gyümölcsaszalót, amelyben a gyümölcsök mellett zöldségeket, gombát, tésztát vagy virágokat egyaránt száríthatsz. A képzelet nem ismer határokat! Az étel megtartja magában az összes vitamint és tápanyagokat, amelyek fontosak lehetnek a szervezetünk számára. A gyümölcsaszaló 5 átlátszó lappal rendelkezik, hogy elegendő helyet biztosítson a különféle élelmiszerek szárításához. A praktikus digitális vezérlés megkönnyíti a 35 és 70°C közötti hőmérséklet beállítását. Használhatod az időzítő funkciót is, amelyet akár 48 órára is beállíthatsz. A csomagban találsz egy RAW alátétet és egy formát is a gyümölcsszeletek elkészítéséhez.



Kompakt méretek

RAW alátét

Müzliszeletek elkészítéséhez való forma


A Concept SO2070 gyümölcsaszaló legfontosabb jellemzői

  • Elegendő hely az élelmiszerek szárításához
  • 400 W-os gyümölcsaszaló 5 átlátszó lemezzel együtt
  • Gyorsan szárított, vitaminokkal és tápanyagokkal teli élelmiszerek
  • Praktikus forma a könnyebb tárolhatóság érdekében
  • Praktikus digitális vezérléssel van felszerelve
  • Hőmérsékletbeállítás 35 és 70 °C között
  • Időzítő akár 48 óráig
  • Automatikusan kikapcsol, ha a beállított szárítási idő letelt
  • Gombát, húst, tésztákat, zöldségeket vagy virágot is száríthatsz
  • A speciálisan kialakított szellőzőnyílások egyenletes szárítást biztosítanak
  • A csomagban találsz egy RAW alátétet és egy formát a gyümölcsszeletek elkészítéséhez

Bőséges hely a kedvenc ételek szárításához

A Concept SO2070 gyümölcsaszaló elegendő hellyel örvendeztet meg mindenkit a legkülönfélébb élelmiszerek szárításához. Ha marad ki termés, nincs is könnyebb annál, mint megszárítani azt és egész évben fogyasztani. A 400 W-os gyümölcsaszaló 5 átlátszó tálcával rendelkezik, amelyeken csak ki kell teríteni a felszeletelt élelmiszereket, beállítani a hőmérsékletet és bekapcsolni. A téglalap alakú tányérok a mosogatógépben is tökéletesen elférnek.

Könnyen használható Concept SO2070 gyümölcsaszaló

A Concept SO2070 gyümölcsaszaló kezelése gyerekjáték, és bárki számára könnyedén elvégezhető feladat. A gyümölcsaszaló egy praktikus digitális vezérlőt használ, amelyen kényelmesen beállíthatod a kívánt hőmérsékletet 35 és 70 °C között. Szükség esetén használhatod az időzítőt is, amely akár 48 órára is beállítható, így mindig teljes mértékben kézben tarthatod az egész szárítási folyamatot. A beállított szárítási idő letelte után a gyümölcsaszaló automatikusan kikapcsol.

Speciális RAW alátét

A Concept SO2070 gyümölcsaszaló része egy speciális RAW alátét, amely folyékony összetevők szárítására szolgál. Könnyen készíthetsz rajta szárított banános palacsintát vagy ízletes RAW kekszeket. A RAW alátét ideális az egészséges gyümölcsszeletek elkészítéséhez.

Concept SO2070 gyümölcsaszaló szilikonformával

A Concept SO2070 gyümölcsaszaló csomagjában többek között egy praktikus szilikonformát is találsz, amely segít elkészíteni a finom müzliszeleteket.

Szárítsd meg kedvenc gyümölcseidet, zöldségeidet vagy fűszernövényeidet

A Concept SO2070 gyümölcsaszaló beépített ventilátorral rendelkezik, amely különlegesen kialakított szellőzőnyílásokkal rendelkezik a tökéletes szárítási eredmények garantálása érdekében. Így az élelmiszerek minden emeleten tökéletesen és egyformán megszáradnak. Aztán már élvezheted is a finomságokat! A gyümölcsaszalót széles körben használják húsok, zöldségek és gyümölcsök szárítására egyaránt, mivel minden összetevőnek más-más hőmérsékletre van szüksége. Négylábú kedvenceid számára is könnyedén készíthetsz különféle ízletes finomságokat az aszaló segítségével.


Paraméterek

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Teljesítményfelvétel
400 W Kész!
Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Teljesítményfelvétel
400 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!

Lemezek

Mennyiség
5 db Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SO2070 gyümölcsaszaló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT SO2070. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT SO2070. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT SO2070 Dörrautomat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT SO2070 Dörrautomat.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ