AlzaBoxy Q1 Shop roku

CONCEPT SO2090

Termékkatalógus
CONCEPT SO2090
3,2 5 értékelés
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 380 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, fűszernövények, tea, virágok, 7 szárítólemez, szárítólemez átmérője 29 cm, digitális vezérlés, automatikus kikapcsolás, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, lemezek mosogatógépben moshatók, átlátszó fedél, túlmelegedés elleni védelem, állítható magasság, kijelző, függőleges légáramlás, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 29,5 × 32,7 cm (átmérő × magasság)
26 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONSU154 Termékszám:  SO2090

CONCEPT SO2090

Maradt felesleges gyümölcsöd a szüret után és nem tudsz mit kezdeni vele? A Concept SO2090 nagy kapacitású gyümölcsaszalója egészséges, mégis egyszerű módját kínálja az élelmiszerek tartósításának. Számos lehetőséged van. Például, a tél előtt készíthetsz szárított zöldségeket és gombát, vagy ízletes almából, szilvából, körtéből és egyéb gyümölcsökből készült szálakat. A lehetőség, hogy saját gyógyteát készíts saját kezűleg szedett gyógynövényekből, határozottan eredeti. Az aszaló 7 átlátszó szinttel rendelkezik, ezáltal elegendő helyet biztosít az élelmiszerek szárítására. A készülék kör alakja ideális a tároláshoz. A kényelmes digitális vezérlőgombok megkönnyítik a hőmérséklet beállítását 35 és 70 °C között.


Digitális vezérlés

7 szárító tálca

Állítható magasságú tálcák


A Concept SO2090 gyümölcsaszaló legfontosabb jellemzői

  • Elegendő hely az élelmiszerek szárításához
  • Aszaló 380 W-os teljesítménnyel és 7 átlátszó tálcával
  • Gyorsan szárított ételek, tele vitaminokkal és tápanyagokkal
  • Praktikus kör alak a könnyebb tárolás érdekében
  • Praktikus digitális vezérléssel
  • Lehetőség a hőmérséklet beállítására 35 és 70 °C között
  • Száríthatsz gombát, húst, tésztát, zöldséget vagy gyógynövényeket is
  • A speciálisan kialakított szellőzőnyílások egyenletes aszalást biztosítanak

Vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli aszalt élelmiszerek

A Concept SO2090 gyümölcsaszaló a különféle élelmiszerek aszalásához elegendő helyével fog lenyűgözni. Ha maradt némi felesleges termésed, mi sem egyszerűbb, mint megaszalni és élvezni egész évben. A készülék könnyűszerrel szárít tésztát, de akár húst vagy gombát is. A képzelet nem ismer határokat! Az élelmiszerek megőrzik a szervezet számára fontos vitaminokat és tápanyagokat.

Concept SO2090 aszaló állítható magasságú tálcákkal

A Concept SO2090 gyümölcsaszaló összesen 7 állítható magasságú tálcával rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít kedvenc élelmiszered megszárításához. A magasságot te magad állíthatod be, így akár nagyobb darabokat is aszalhatsz.

A Concept SO2090 aszaló egyenletesen szárít

Az egyenletes szárításról a Concept SO2090 aszalóban egy beépített ventilátor gondoskodik, amely eloszlatja a levegőt az egyes szinteken. A legjobb eredmény érdekében átrendezheted a szinteket, hogy a felső kerüljön alulra, és fordítva. Így biztos lehetsz benne, hogy az élelmiszerek egyenletesen aszalódnak meg.

A Concept SO2090 aszaló egyszerű kezelése

A Concept SO2090 gyümölcsaszalót a digitális vezérlésnek köszönhetően egyszerűen kezelheted. A hőmérsékletet 35 és 70 °C között szabályozhatod. A különböző élelmiszer szárításához más-más hőmérsékletre van szükség, így azt pontosan az adott ételnek megfelelően adhatod meg. Minden bizonnyal értékelni fogod a kényelmes időzítőt, amelyet akár 24 óráig is beállítsz. Miután a megadott idő letelt, a Concept SO2090 aszaló automatikusan kikapcsol. 


Paraméterek

Összehasonlít
Aszalógép alakja
Kerek Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Légáramlás
Függőleges Kész!
Maximális zajszint
80 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Kerek Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Légáramlás
Függőleges Kész!
Maximális zajszint
80 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Aszalógép anyaga
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
A lemezek mosogatógépben moshatók, Átlátszó fedél, Túlmelegedés elleni védelem, Állítható magasság, Kijelző Kész!
Kábel hosszúsága
80 cm Kész!
Teljesítményfelvétel
380 W Kész!

Használat

Szárítási lehetőség
Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák, Virágok Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet
35 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
70 °C Kész!

Lemezek

Mennyiség
7 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Lemez átmérője
29 cm Kész!

Aszalógép méretei és tömege

Magasság
32,7 cm Kész!
Átmérő
29,5 cm Kész!
Tömeg
2 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT SO2090 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT SO2090. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT SO2090.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ