30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Concept TM4721

Termékkatalógus
Concept TM4721
4,4 11 értékelés
Botmixer - 600 W teljesítmény, 11 sebességfokozat, turbo sebesség, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, rozsdamentes acél keverőszár
15 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONTM787 Termékszám:  TM4721

Concept TM4721

A Concept TM4721 kézi turmixgép minden konyhában nélkülözhetetlen segítővé válik. Segítségével könnyen elkészíthetsz számos finom ételt. A Concept TM4721 keverő képes vágni, habot verni és keverni. A kiváló minőségű kivitelezésnek és a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amelynek teljesítménye 600 W , a botmixer még nagyon kemény alapanyagokat is képes kezelni, így például jégtörésre is alkalmas. A Concept TM4721 botmixerrel könnyedén és gond nélkül elkészítheted az ételeket az egész család számára.

A Concept TM4721 kézi turmixgép főbb jellemzői

  • Erőteljes 600 W-os motor
  • 11 sebességű Concept turmixgép
  • Egyszerű tisztítás és tárolás
  • A turmixgép fogantyújának ergonómikus alakja
  • Jégzúzás, aprítás, habverés és keverés
  • A Concept Blender széles körű használata
  • Concept alkalmazás iOS-re és Android-ra
  • A Concept turmixgép folyamatos sebességszabályozása

A nagy teljesítményű motor széles körű felhasználást kínál

A 600 W-os motornak köszönhetően könnyedén elkészíthetsz szószokat, koktélokat, kenyereket, de összetörheted akár az italokhoz a jeget is. A Concept TM4721 keverő tartozékainak részeként rozsdamentes acél habverővel, vágótalppal, keverő tállal vagy aprítóval rendelkezik.

Keverősebesség széles választéka a Concept TM4721 botmixerrel

A Concept botmixer 11 sebességetkínál, beleértve a PULSE és a TURBO programot. A Concept TM4721 turmixgép speciális kialakítása csökkenti a szennyeződést és megkönnyíti a mosást, mivel a keverő alkatrészei használat után leöblíthetők. Az ergonómiai alakú fogantyúnak köszönhetően a turmixgéppel való munka nagyon kényelmes lesz. A Concept turmixgép minden olyan összetevője, amelyérintkezésbe kerül az alapanyagokkal, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.

A Concept TM4721 botmixer egyszerű kezelése

Az összes turmixgép-tartozék könnyen felpattintható és használat után könnyen leöblíthető. A Concept TM4721 kézi turmixgép segítségével könnyedén és gyorsan elkészítheted az ételeket magadnak és családodnak.

Ízletes receptek a Concept Cook alkalmazással

A Concept gyártója új Concept Cook alkalmazást készített, ahol rengeteg nagyszerű tanácsot és receptet találsz. Az alkalmazás iOS és Android rendszerekre is alkalmas. Választhatsz a könyvjelzők közül (desszertek, RAW, lekvárok, saláták, levesek, előételek stb.), és már kezdhetsz is főzni. Még az otthon használt készülék szerint is választhatsz.


Paraméterek

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
Tulajdonságok
Turbo sebesség Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Teljesítmény
600 W Kész!
Sebességfokozat
11 Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
Tulajdonságok
Turbo sebesség Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Sebesség

Teljesítmény
600 W Kész!
Sebességfokozat
11 Kész!

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept TM4721 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept TM4721. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept TM4721.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ