Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Concept VP4151 Mighty 21,6 V kék

Termékkatalógus
Concept VP4151 Mighty 21,6 V kék
3,9 66 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 160 W teljesítmény, 50 perc üzemidő, epa szűrő, 0,5 l-es tartály, adapter és töltőállomás, színe: kék
Kód:  CONTV338 Termékszám:  VP4151

Concept VP4151 Mighty 21,6 V kék

A Concept VP4151 Mighty porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű DC motorral dolgozik, amely gondoskodik a rúdporszívó magas szívóerejéről. A porszívó segítségével könnyedén és gyorsan porszívózhatsz bármilyen típusú padlót, beleértve a szőnyegeket is, az eltávolítható kézi egységgel pedig megszabadulhatsz a szennyeződésektől a bútorokon, a kanapén és az olyan nehezen hozzáférhető területeken, ahová egyébként a klasszikus porszívó nem érne el. A kézi porszívóval egyszerűen porszívózhatod ki még a szűkös részeket is az autó belsejében. A szívófejen található modern LEDvilágítással egyetlen apró szennyeződést sem tévesztesz szem elől még az otthonod sötét szegleteiben sem. A Concept VP4151 Mighty rúdporszívó egy 2000 mAh kapacitású akkumulátort rejt, amely elegendő energiát biztosít akár 50 perc porszívózáshoz.

50 perces üzemidő

2 az 1-ben

Motorizált turbókefe

A Concept VP4151 Mighty kék porszívó fő jellemzői

  • A vezeték nélküli porszívó akkumulátora 2000 mAh-s kapacitású, akár 50 perces porszívózást biztosíthat
  • Az akkumulátor teljes feltöltése 4-5 órát vesz igénybe
  • A Concept VP4151 Mighty porszívó maximális zajszintje 81 dB
  • Tömeg: 2,7 kg (kiegészítők nélkül)
  • A motorizált turbókefe hatékonyan kiporszívózza a hosszabb szálú szőnyegeket is
  • A szívófejen három LED fény található
  • A mosható HEPA 11 szűrő biztosítja a szennyeződések hatékony elválasztását
  • A portartály térfogata 0,5 l
  • A Concept VP4151 Mighty rúdporszívó lehajtható fogantyúval rendelkezik a porszívó egyszerűbb tárolásához

Takaríts vezeték nélkül a Concept VP4151 Mighty porszívóval

A Concept VP4151 porszívó egy 2000 mAh-s kapacitású kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral dolgozik, amellyel összesen akár 50 percig porszívózhatsz vezeték nélkül. A Concept VP4151 készülékén két sebesség közül választhatsz a takarításhoz:

  • Magas a maximális teljesítmény eléréséhez
  • ECO a normál porszívózáshoz

A Concept VP4151 Mighty-nak nincs szüksége porzsákra

A Concept VP4151 Mighty készülék ciklon technológiája, amelyet a porszívózáshoz alkalmaz, lehetővé teszi az egyenletes szívóerőt illetve a porzsák nélküli működést. A centrifugális erőnek köszönhetően a szennyeződéseket közvetlenül a portartályba gyűjti össze. A porzsák nélküli porszívózást különösen a kisgyermekes szülők értékelhetik igazán nagyra, például amikor a gyerekszobában porszívóznak a kis játékok és építőkészletek körül. Ha megtörténne a baj, egyszerűen csak távolítsd el a kosztartályt a Concept VP4151 Mighty porszívóból és minden gond nélkül megtalálod a beszívottjátékot.Emellett porszívózás közben nem keletkezik por, hiszen a mosható HEPA 11-es szűrő gondoskodik a nagyfokú szűrésről.

A Concept VP4151 Mighty a szőnyegeket is gond nélkül kiporszívózza

A Concept VP4151 Mighty porszívó képes minden típusú felület porszívózására - mindenféle szőnyeggel megbirkózik. A motorizált turbókefével tökéletes végeredményeket érhetsz el. A kefe karbantartása igazán egyszerű, szedd szét, tisztítsd meg, majd rakd össze újra.

Gyors és egyszerű tisztítás

A Concept VP4151 Mighty porszívó tisztítása könnyű és egyszerű. Miután megtelt a portartály, nyomd meg a kioldó gombot, vedd ki a tartályt a helyéről, szedd ki belőle a szűrőt, majd ürítsd ki a szennyeződéseket. Ezt a szűrőt vízzel is elmoshatod, de ez esetben mindenképpen várd meg, amíg megszárad és csak ezután helyezd vissza a készülékbe.

Semmilyen piszok nem marad rejtve

A Concept VP4151 Mighty porszívó szívófején található három LED világítással minden egyes porszemet észreveszel még az igazán sötét területeken is. Ezzel a LED világítással mindig tudni fogod, hogy az otthonod tiszta.

A Concept VP4151 lehetővé teszi a kézi porszívózást is

A Concept VP4151 Mighty porszívó egy multifunkcionális segítőtárs, minden háztartásban jól jön. A rúdporszívó tartalmaz egy kivehető egységet - egy kézi porszívót, amely remekül jön, hogyha össze szeretnéd szedni a morzsákat a konyhapulton vagy az autó csomagtartójában. A résszívófejjel még a nehezen elérhető területeken is kiporszívózhatsz.

A Concept VP4151 Mighty rúdporszívó kompakt kialakítással

Porszívózás után helyezd a Concept VP4151 Mighty készüléket a töltőállomásra, így teljes töltöttséggel várja a következő használatot. A porszívó akkumulátora körülbelül 4-5 óra alatt töltődik fel. A Concept VP4151 Mighty porszívó összecsukható fogantyújával a készülék szinte bárhol elfér, így nem lesz útban a tárolásakor.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltő adapter, Töltőállomás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
160 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
17,5 cm Kész!
Magasság
113 cm Kész!
Mélység
26,4 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! A CONCEPT VP4151 Mighty 21,6 V típusú porszívóhoz hol lehet pót hepa szűrőt ill. szükség esetén akkumulátort vásárolni? Az esetleges utánpótlásra van e lehetőség, ha igen hol lehet beszerezni?

Kérdések és válaszok: Concept VP4151 Mighty 21,6 V kék
Kiegészítők: Concept VP4151 Mighty 21,6 V kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP4151 Mighty 21,6 V modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP4151 Mighty 21,6 V modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4151 Mighty 21,6 V - blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4151 Mighty 21,6 V - blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ