AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Concept VP8032

Termékkatalógus
Concept VP8032
Porzsákos porszívó 1,8 l, szívóteljesítmény 19kPa, 5 fok szűrés, sugara 7,5 méter, teljesítmény 1200 W, 2,9 kg tömeg, zajszint 74 dB (A), kárpit szívófej és a padló, kék szín
Kód:  CON810e Termékszám:  8595631002896 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP8032

Ez a praktikus porszívó biztosítja a tiszta háztartásban. Akkor minden bizonnyal értékelni dolgozó magasságállítás, fém teleszkópos cső a gomb használata könnyen. Porszívó vezeték van tekerve a futófelület gombot, és akkor nem kell hajolni, és nem hosszadalmas tekercs. 

Legfontosabb jellemzők

  • Bag vákuumos szívó kapacitással 19 psig és 5 fok szűrés
  • A kompakt méret és súly
  • Parkolás a függőleges és vízszintes helyzetben,
  • Anti-záró porzsák
  • Automata kábeldob
  • Fém teleszkópos cső
  • alacsony zajszint

nagy teljesítményű

Egyszerűsítse az otthoni takarítás minőségű hazai segítő. tisztító Concept VP8032 elegendő porszívózás hatékonyságát, amely biztosítja a gyors és kényelmes háztartási tisztítószerek. Benne van sokféle mellékleteket, a tisztítás megkönnyítése érdekében különféle felületeken. Különleges parketta fúvóka teljesen megszabadulni a por lebeg a padló vagy a padló, amelyen a porszívózás hatékonyságát A. Ez a kompakt porszívó elegendő térfogatú a zsákot, amely 2 liter. A kompakt test rejtett és meglepő nagy potenciállal teljesítmény 1200 W

tartozékok

  • Floor szerszám
  • kárpitosmunka
  • Csere táskák: NS9310

További információk:

kötet:
1,8 l

Szívóteljesítmény:
19 kPa

Kapacitás zsák:
2 l

Hatósugár:
7,5 m

Kábelhossz:
5 m

Fogyasztás:
1200 W

súly:
2,9 kg (tartozékok nélkül)

zajszint:
74 dB (A)

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP8032 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP8032 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP8032. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept VP8032. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept VP8032.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ