A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Siguro kuchyňský robot

Concept VS5020

Termékkatalógus
Concept VS5020
4,7 13 értékelés
Ventilátor - asztali, lapátok átmérője: 23 cm, 52,3 dB zajszint, 30 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, oszcilláció és állítható dőlésszög, ezüst színű
Kód:  CNCPT01a01 Termékszám:  VS5020 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept VS5020

Elsősorban a meleg nyári napokon, amikor otthon vagy az irodában jószerivel semmi szellő nincsen, a(z) Concept VS5020 asztali ventilátor jó szolgálatot tehet. 30 W-os teljesítményértéke garantálja szervezetednek az igazi felüdülést. A hatásosabb légkeringés érdekében lehetőséged van használni a forgómozgást. A légáramlás erősségének szabályozásához összességében 2 sebességszint áll rendelkezésre. Lapátjainak átmérője 23 cm. A(z) Concept ventilátor üzemelés alatti zajszintje 52,3 dB.

A(z) Concept VS5020 ventilátor fő jellemzői

  • A(z) Concept által megalkotott ventilátor típusa: asztali
  • 2 választható sebesség
  • Zajszintje: 52,3 dB
  • Teljesítmény: 30 W
  • A ventilátor lapátjainak átmérője: 23 cm
  • Színkivitele: ezüst

A(z) Concept VS5020 ventilátor hasznos funkciói

Az oszcilláció mellett a(z) Concept VS5020 a légkeringés dőlésfokának szükség szerinti beállítását ugyancsak lehetővé teszi.

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Maximális zajszint
52,3 dB Kész!
Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Lapátok átmérője
23 cm Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Tulajdonságok

Maximális zajszint
52,3 dB Kész!
Teljesítményfelvétel
30 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Lapátok átmérője
23 cm Kész!
Funkciók
Oszcilláció Kész!
Tulajdonságok
Állítható dőlésszög Kész!

Típus

Típus
Asztali Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes ventilátor választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VS5020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VS5020. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VS5020. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VS5020. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VS5020.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ