Akvizice ApF HU Shop roku

Elektromos konvektorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(96)
Fűtőventilátor
(8)
Konvektor
(61)
Infravörös
(5)
Halogén
(1)
Anyag
(29)
Fém
(25)
Acéllemez
(21)
Hőálló üveg
(3)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(40)
LED kijelző
(47)
Időzítő
(15)
Gyerekzár
(30)
Fűtési teljesítmény
1000 W
2500 W
-
Befűthető légtér
0,02 m3
80 m3
-

A konvektor napjainkban az egyik legnépszerűbb fűtőberendezés. Ezek a készülékek a hőáramlás elvén működnek, gazdaságos fűtésként tartjuk őket számon, és bizonyos típusaik kültéri használatra is alkalmasak. Nem tudod eldönteni, melyik a legtökéletesebb konvektor lakásod fűtésére? Nézz szét nálunk, és mi segítünk a választásban!

Tovább

Hogyan működik egy konvektor és melyek az előnyei, illetve hátrányai?

A konvektor viszonylag egyszerű elven működik: alulról beszívja a levegőt, felmelegíti, majd a felső nyíláson keresztül kiengedi. Melyek az elektromos konvektor előnyei és hátrányai?

  • Széles választék
  • Gyorsan adja le a meleget
  • Alacsony vételár, kiváló hatékonyság
  • Kiemelkedő teljesítmény, alacsony zajszint és hosszú élettartam
  • Szárítja levegőt
  • Először a mennyezet melegszik fel
  • Keringeti a levegőt – nem alkalmas allergiában szenvedők számára

A konvektorok fő típusai

A konvektorok különböző kialakításokban vásárolhatók meg.

Elektromos konvektor

Az elektromos fűtőberendezések piacán az elektromos konvektorok a legelterjedtebbek. Megfizethető készülékek, amelyeket könnyű összeszerelni és szinte bárhol elférnek. Általában nem alkalmasak kültéri használatra, és a hideg időszakban ki vannak téve a fagyveszélynek. Az elektromos ventilátoros konvektor sokkal jobban szárítja a levegőt, továbbá létezik olyan típus is, amelyet nyáron szellőztetésre is lehet használni.

Gázkonvektor

A gázkonvektorok népszerűsége folyamatosan csökken. Földgázra vagy propán-bután palackra van szükség az üzemeltetésükhöz. Emiatt, és további, biztonsági okokból a gázkonvektor kültéri használatra ajánlott. Előnye lehet a sokkal nagyobb fagyállóság, amely hasznos a nyaraló-tulajdonosok számára.

Elektromos fűtőpanel

Az elektromos fűtőpanel elnevezésű fűtőberendezéseknél kombinálták a konvekciós és az infra elven történő fűtést, a hő eloszlása általában 50/50 % arányban történik. A legnagyobb előnye a sugárzó, közvetlen fűtés, amely a helyiségben azt az érzetet kelti, mintha kályha adná a meleget. A hő egyenletes eloszlatásának köszönhetően alacsony fogyasztású, közvetlen meleget is adó, elektromos fűtőtestről van szó.

Okos Konvektorok

Az okos konvektor egy modern fűtőkészülék, amely integrált vezérléssel és hálózati kapcsolattal rendelkezik, lehetővé téve, hogy távolról, az interneten keresztül irányítható legyen. Ezek a konvektorok gyakran kapcsolódnak egy okostelefonos alkalmazáshoz, amelyen keresztül beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet, ütemezhetjük a fűtés időpontjait, és nyomon követhetjük az energiafogyasztást.

Okos konvektor jellemzők:

  • Wi-Fi vagy más vezeték nélküli kapcsolat: ez lehetővé teszi az eszköz távoli vezérlését és monitorozását.
  • Programozhatóság: beállíthatók különböző fűtési ütemtervek, automatizálva a fűtést az életstílusunknak megfelelően.
  • Energiatakarékosság: az okos konvektorok segíthetnek az energiahatékony fűtésben, mivel csak akkor fűtenek amikor szükséges, és optimalizálják a hőmérsékletet a felhasználó igényei szerint.
  • Vezérlési opciók: lehetőség van a készülék manuális beállítására, hangvezérlésre (pl. Amazon Alexa vagy Google Assistant segítségével), vagy automatikus üzemmódra, ahol az elektromos konvektor a beállított feltételeknek megfelelően működik.
  • Hőmérséklet-érzékelők: beépített érzékelőkkel rendelkeznek, amelyek folyamatosan mérhetik a szoba hőmérsékletét,biztosítva a kívánt komfortszintet.
  • Felhasználóbarát interfész: a modern okos konvektorok könnyen kezelhetők, intuitív érintőképernyős vezérlőkkel vagy alkalmazásokkal.

Az okos konvektorokat azok számára tervezték, akik szeretnék javítani otthonuk energiahatékonyságát, kényelmét és a fűtési rendszerük iránti kontrollt. Az okos otthoni eszközök integrálásával ezek a készülékek segítenek a fogyasztóknak energiát és pénzt megtakarítani, miközben növelik az életminőséget.


Gazdaságos elektromos fűtőberendezések

Az elektromos fűtőpanelek kisebb méretükből és kétféle fűtési módjukból adódóan ideális készülékek fürdőszobákban történő használatra. Nemcsak remekül felfűtik a helyiséget, de törölközők és fürdőlepedők szárítására is alkalmasak, valamint megakadályozzák a penész kialakulását.

Segítség az elektromos konvektor kiválasztásában

Az elektromos konvektor kiválasztása során kérjük, hogy vedd figyelembe az alábbi paramétereket:

Az egyik legfontosabb, hogy a konvektor megfelelő teljesítménnyel rendelkezzen

Az elektromos konvektor kiválasztásánál elsődleges szempontként tekints a teljesítményére, amelyet wattban ad meg a gyártó, és ez mutatja a készülék hatékonyságát. Az egyes helyiségek méretétől függően, általánosságban véve 40 W teljesítmény szükséges 1 m3 felfűtésére. Ha az épület hőszigetelése gyengébb, akkor válaszd a nagyobb teljesítményű készüléket: ez esetben 50 W -ot elegendő kell, hogy legyen 1 m3-re.

A villany konvektorok gyakran beállíthatók a személyes igényeink alapján, így elkerülhető, hogy túl hideg vagy túl meleg legyen a helyiségben - válassz olyan modellt, amely számodra megfelelő teljesítményszinttel rendelkezik. Így érheted el legoptimálisabb energiafelhasználást.

Szabadon álló vagy falra szerelhető elektromos konvektor?

A villany konvektor helyiségben történő elhelyezése általában az alábbi két módon történhet:

  1. Az elektromos falra szerelhető konvektorok segítségével helyet takaríthatsz meg, ugyanakkor nem mozgathatók.
  2. A szabadon álló konvektorok lábakkal vagy görgőkkel rendelkeznek és bármikor, bárhová áthelyezhetők. Azonban könnyen útban lehetnek egy helyiségben.

Fali elektromos konvektor
Fali elektromos konvektor

Szabadon álló villany konvektor
Szabadon álló villany konvektor

i

Bármelyik típust is választod, ne feledkezz meg az elektromos konvektor méreteiről sem. Ez főleg a szabadon álló típusnál fontos, hiszen ahhoz, hogy kihasználd az egyik legnagyobb előnyüket, és szükség esetén átvidd a készüléket a másik helyiségbe, vagy elszállítsd a nyaralóba, esetleg a kempingbe, jobb, ha könnyű maga a készülék.

A villany konvektor által keltett zaj időnként zavaró lehet

Az elektromos konvektorok általában rendkívül csendesek, de egyes ventilátoros modellek zavaró hangokat adhatnak ki. Nem ajánljuk ezeket a változatokat, különösen nem olyan szobákban, ahol a lehető legnagyobb csendre van szükség.

Elektromos konvektorok egyedi tulajdonságai és funkciói

A modern elektromos konvektorok számos remek funkcióval büszkélkedhetnek:

  • A termosztáttal rendelkező villany konvektorok megtartják a helyiségben beállított hőmérsékletet.
  • A gyerekzár megakadályozza, hogy a gyerekek megváltoztassák az elektromos konvektor beállításait.
  • A WIFI-vel rendelkező konvektor lehetővé teszi a készülék kezelését okostelefonon keresztül egy alkalmazás segítségével.
  • A távirányítós villany konvektorok esetén egy távirányító segítségével is vezérelheted a készüléket.
  • A LED kijelző megjeleníti a legfontosabb adatokat és egyszerűsíti a fűtőberendezés beállítását.
  • Az időzítővel rendelkező elektromos konvektor abban az esetben remek választás, ha el szoktad felejteni kikapcsolni a készülékeket.
  • Az automatikus hővédelemmel rendelkező villany konvektor kikapcsol, ha a készülék túlmelegszik.
  • Anti-Frost/Freeze funkció esetén a készülék automatikusan bekapcsol, ha a környezeti hőmérséklet 0 fok alá esik.

Nem tudod eldönteni, hogy az elektromos konvektor vajon megfelelő fűtőberendezés a számodra? Olvass bele Hogyan válasszunk fűtőberendezést c. cikkünkbe, amelyben további fűtőeszközöket mutatunk be.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro HC-P200W Oryx Szállításra kész > 5 db
Elektromos konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2300 W, 3 teljesítményfokozat 1000/1300/2300 W, 30 m2-ig alkalmas, termosztát, hőmérséklet beállítás 5 - 37 °C tartományban 1 °C pontossággal, 24 -óra időzítő, funkció Fagyálló (5 °C hőmérsékletet tart), digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, borulás elleni védelem, távirányító, távirányító elemmel, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábakkal) 41 × 68 × 18 cm , tömege 6,1 kg, 3 év garancia
41 890 Ft

2.
Imetec 4034 Szállításra kész > 5 db
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 44,2 × 63 × 12 cm (ma × sz × mé), fehér és fekete színű
27 990 Ft

3.
Sencor SCF 2003 Szállításra kész > 5 db
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete: 44 × 63 × 14 cm (ma × sz × mé), fehér színű
14 790 Ft

Még több
103 termék
4,4 15×
Siguro HC-P200W Oryx
Elektromos konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2300 W, 3 teljesítményfokozat 1000/1300/2300 W, 30 m2-ig alkalmas, termosztát, hőmérséklet beállítás 5 - 37 °C tartományban 1 °C pontossággal, 24 -óra időzítő, funkció Fagyálló (5 °C hőmérsékletet tart), digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, borulás elleni védelem, távirányító, távirányító elemmel, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábakkal) 41 × 68 × 18 cm , tömege 6,1 kg, 3 év garancia
Szuper ár
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HC_P200W
4,9
Xiaomi Mi Smart Space Heater S
Hősugárzó -, 6 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, időzítő, termosztát, WiFi
52 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAROi1
4,4
ROHNSON R-0520WT
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző és hőmérséklet szabályozás, mérete: 40 × 83 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO238
4,3 51×
SENCOR SCF 2001
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete: 49,5 × 68 × 20 cm (ma × sz × mé), fehér és szürke színű
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAD6300c
Concept KS4000 - Elektromos konvektor Típusok
4,1 23×
Concept KS4000
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, időzítő, led kijelző, termosztát és távirányító, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS883
3,2
Tristar KA-5070
Elektromos konvektor - fali, teljesítmény: 2000 W, PTC kerámia test, távirányító, szobahőmérsékletet megjelenítő LED kijelző, hőmérséklet-beállítás, időzítő, ventilátor funkció, méretek: 42 x 12 x 17 cm
24 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIEO836
4,7 39×
Siguro FN-V750W 3D Air Luxury
Ventilátor - álló, állítható dőlésszög, túlmelegedés elleni védelem, kijelző és rezgéscsillapító lábak, időzítő, távirányító a csomag része, fehér és fekete kivitel, zajszint 55 dB, 40 W teljesítmény, légáramlás 900 m³/h, 5 sebességfokozat, vízszintes oszcilláció 90°
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FN_V750W
4,2
Tristar KA-5819 WiFi
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító és WiFi, 60 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 60,5 × 67,5 × 21 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIKO807
4,0
Rohnson R-017
Elektromos konvektor - 2500 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete: 44,3 × 67 × 19,8 cm (ma × sz × mé), fehér színű
28 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHKO303
SENCOR SCF 4240WH - Elektromos konvektor
Típusok
4,0
SENCOR SCF 4240WH
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 51,5 × 78 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fehér színű
49 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENkn01
4,5
Imetec 4034
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 44,2 × 63 × 12 cm (ma × sz × mé), fehér és fekete színű
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IMEKO345
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó Típusok
4,0 29×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
SENCOR SCF 2101BK - Elektromos konvektor Típusok
3,9 17×
SENCOR SCF 2101BK
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, anti-freeze, időzítő és termosztát, mérete: 39 × 61,8 × 26 cm (ma × sz × mé), fekete színű
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKO303
4,3
Concept KS3018 2000 W
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete: 40 × 62 × 20 cm (ma × sz × mé), fehér színű
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKO026
4,6 22×
ETA 1624 90000
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, led kijelző, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 43 × 64 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fehér és fekete színű
Szuper ár
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAKO501
4,0
SENCOR SCF 3200WH
Elektromos konvektor - 1500 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, termosztát, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete: 51 × 70 × 26 cm (ma × sz × mé), fehér színű
45 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKO327
Concept KS4010 - Elektromos konvektor Típusok
4,1 23×
Concept KS4010
Elektromos konvektor - falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
38 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS890
4,0
Black+Decker BXCSH2000E
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, mérete: 57 × 43 × 23 cm (ma × sz × mé), fekete színű
Szuper ár
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BLDKO021
4,7
Rohnson R-038
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, ventilátor, teljesítményszabályozó és automatikus kikapcsolás, 0,025 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 38 × 51 × 20 cm (ma × sz × mé), fehér színű
13 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHKO334
4,2
Tesla Smart Heater HTR300
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre és asztalra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, ventilátor és WiFi, 20 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 70 × 23 × 23 cm (ma × sz × mé), fehér színű
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESKO078
4,2 13×
Rohnson R-028 Wi-Fi
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, led kijelző, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 42,6 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
45 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO382
4,9
Concept KS3020 2000 W
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete: 40 × 62 × 20 cm (ma × sz × mé), világosszürke színű
23 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CONKO146
4,3 129×
Sencor SCF 2003
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete: 44 × 63 × 14 cm (ma × sz × mé), fehér színű
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAD6300g
5,0
Rohnson R-0515WT
Elektromos konvektor - 1500 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát és hőmérséklet szabályozás, mérete: 40 × 59,5 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
34 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ROHKO297

Elektromos konvektorok

forró levegős melegítőtestMilyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ) Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.
Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon a radiátor, konvektor, fűtőpanel, infravörös fűtő, kandalló vagy hőlégfűtés az alkalmasabb-e? Hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálunk mindazok számára,...

Elektromos konvektorok

A Elektromos konvektorok kategóriában összesen 103 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos konvektorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos konvektorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos konvektorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos konvektorok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ