A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

D-Link DGS-1210-10P

Termékkatalógus
D-Link DGS-1210-10P
5 2 értékelés
Switch - rackba, 8× RJ-45, 2× SFP, 10× 10/100/1000Base-T, l3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) és VLAN (Virtual Local Area Network), LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, mérete 44 × 280 × 126 mm (Ma×Sz×Mé)
56 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NN311b21 Termékszám:  DGS-1210-10P Gyártó honlapja:
D-Link DGS-1210-10P 56 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

58 180 Ft
Szett megvásárlása

D-Link DGS-1210-10P

A D-Link DGS-1210-10P a 3. generációs Web Smart switchek közé tartozik, amely magában foglalja a fejlett kezelési és biztonsági funkciókat, a nagy teljesítményt és méretezhetőséget.
Innovatív konstrukcióval rendelkezik belső ventilátor nélkül, ami csendes működést és hosszabb élettartamot biztosít. Mindez a DGS-1210-10P switchet teljes körű és költséghatékony megoldássá teszi a kis- és középvállalkozások számára.

Ez a switch 8 PoE porttal rendelkezik. Akár 30W-ot is biztosíthat 2 porthoz, vagy 15,4 W-ot 4 porthoz, esetleg 7,5 W-ot 8 porthoz. Ez lehetővé teszi a 802.3af/pre-standard eszközök tápellátását, mint amilyenek például a hálózati kamerák és IP-telefonok, valamint a 802.3at eszközök és a 802.11n hozzáférési pontok tápellátását. A switch egyedülálló funkciója a programozható PoE tápellátás, így a PoE portokhoz csatlakoztatott eszközök meghatározott időközökben ki/be-kapcsolhatók, hogy működésük energiatakarékos legyen.

Az innovatív D-Link Safeguard Engine funkció védi a switchet a vírustámadások okozta nem kívánt forgalom túlterheléstől. Ezen kívül a switch támogatja az ACL (Access Control Lists) hozzáférési listákat és a 802.1X port hitelesítést a külső RADIUS szervereken keresztül. Az IP-MAC-port kötés lehetővé teszi az adminisztrátorok számára az IP-címek nyomon követését, mégpedig a forrás IP-cím, a hozzá tartozó MAC-cím és a forrás port összekapcsolásán keresztül. A biztonság további növelése érdekében a DHCP Server Screening1 funkció áll rendelkezésre, amely szűri a kalóz DHCP szerverek adatcsomagjait a felhasználói portokról, hogy megelőzze az illetéktelen IP-cím kiosztást.

A D-Link DGS-1210-10P ideális megoldás VoIP környezetben, mivel támogatja az Auto Voice VLAN és a Differentiated Services Code Point (DSCP) QoS funkciókat a VoIP alkalmazásokhoz. Az Auto Voice VLAN automatikusan átirányítja a hangforgalmat az IP telefonról a hozzárendelt VLAN-hoz, hogy javítsa a VoIP szolgáltatás működését. A nagyobb prioritású és dedikált VLAN garantálja a kiváló minőségű és biztonságos VoIP forgalmat. A DSCP megjelöli az IP csomagok részeit, ami lehetővé teszi, hogy különböző szolgáltatási szinteket lehessen rendelni a hálózati forgalomhoz. A sávszélesség szabályozás (Bandwidth Control) használatával a hálózati rendszergazda fenntarthat bizonyos sávszélességet olyan fontos funkciók számára, amelyek nagyobb sávszélességet vagy magasabb prioritást igényelnek.

A switch a funkciók teljes készletével rendelkezik a 2. rétegen (L2), mint például az IGMP Snooping, a Port Mirroring, a Spanning Tree és a Link Aggregation Control Protocol (LACP). A hálózat karbantartási funkciói közé tartozik a hurkok felismerése (Loopback Detection) és a kábel-diagnosztika. A Loopback Detection funkció az adott port által létrehozott hurkok észlelésére szolgál, valamint arra, hogy az érintett portot automatikusan kikapcsolja. A kábel-diagnosztikát a hálózati rendszergazdák a fémkábelek minőségének gyors tesztelésére, valamint a kábelhiba típusának meghatározására használják.

A D-Link DGS-1210-10P switch tulajdonosát leginkább a SmartConsole funkcióval fogja megörvendeztetni, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy ugyanazon L2 hálózati szegmensben könnyen megtalálják a többi D-Link Web Smart switchet: a switchek megjelennek a képernyőn és azonnal elérhetők. Ezzel a segédprogrammal egyszerűen konfigurálhatók a Smart switchek beállításai, így a felhasználóknak nem kell megváltoztatniuk a számítógépük IP-címét. A felismert switchek konfigurációs beállításai széles körűen módosíthatók, beleértve a jelszóváltásokat és a firmware frissítéseket is.

Paraméterek és specifikációk:

Interfész:
8 x 10/100/1000 Mb/s gigabit ethernet port
2 x SFP

Power over Ethernet (PoE):
30 W (max.) az 1-8. portokon
30 W (max.) 2 porton vagy 15,4 W (max.) 4 porton vagy 7,5 W (max.) 8 porton
Maximális teljesítmény: 78 W
Programozható idejű PoE

Teljesítmény:
Kapcsolási teljesítmény: 20 Gb/s

Biztonság:
ACL MAC/IP cím alapján (ICMP/IGMP/TCP/UDP), VLAN ID, 802.1p prioritás vagy DSCP
802.1X RADIUS hitelesítési támogatás
DHCP Server Screening1
ARP Spoofing Prevention1
D-Link Safeguard Engine

VLAN:
802.1Q VLAN Tagging
Max. 256 statikus VLAN csoport
Max. 4094 VID (VLAN Identifier)
Management VLAN
Asymmetric VLAN
Auto Voice VLAN

Quality of Service (QoS):
802.1p prioritás sorok, portonként 4 sor
Port alapú sávszélesség-kezelés (64 kb/s-os lépésköz)

Forgalomirányítás:
802.3x Flow Control
Port tükrözés (Port mirroring)
Broadcast/Multicast/Unicast Storm Control
802.3ad Link Aggregation (legfeljebb 8 csoport, csoportonként 8 port)
IGMP Snooping (v1/v2)

Konfiguráció:
Webes felhasználói felület
SmartConsole segédprogram
Command Line Interface (CLI) a Telneten keresztül
A D-View SNMP segítségével támogatja a hálózatkezelést

D-Link Green:
Energiatakarékos mód üres portok számára
Kábelhossz-érzékelés
Belső ventilátor nélküli felépítés

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Rack Kész!
Funkciók
L3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!
Váltókapacitás
20 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
14,9 db Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
L3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
20 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
14,9 db Kész!

Tömeg

Tömeg
950 g Kész!

Portok

RJ-45
8 db Kész!
SFP
2 db Kész!
10/100/1000Base-T
10 Kész!

Méret

Szélesség
280 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
126 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DGS-1210-10P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DGS-1210-10P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DGS-1210-10P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1210-10P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1210-10P.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ