0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

Dell Alienware 15

Termékkatalógus
Dell Alienware 15
Gamer laptop - Intel CPU, 15,6 "LED IPS akár 3840x2160, RAM akár 32 GB, akár NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB, SSD 512 GB-ig, HDD 1TB-ig, 7200 RPM, WiFi, Bluetooth, webkamera, Windows 10
Kód:  CES1a004 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Alienware 15


Hódítsd meg a gamer világot kompromisszumok nélkül

Emlékszünk még arra, amikor a gamer gépek egyet jelentettek a klasszikus, hatalmas gépházban összeépített asztali PC-kel, amelyek szállítása igencsak körülményes. De ezt a Dell és az Alienware divíziója évekkel ezelőtt megváltoztatta. Végre valahára, a legjobb processzorok és a rendelkezésre álló legerősebb grafikus kártyák is integrálhatók a viszonylag vékony notebookokba. A 2015-ös CES-en egy innovatív változat került bemutatásra, melyet már alig vártunk, hogy szemügyre vehessük.

A notebook teljes burkolata prémium anyagokból készült, melyek ideális hűtést biztosítanak belül. A réz, az alumínium és a szénszál nagyon jó alapot képez a hosszú távú megbízható működéshez. Az első várva várt konfigurációk az Intel Core i7 sorozatból kaptak processzort, amely az NVIDIA GeForce GTX970M-mel kombinálva mennyei magasságba repíti a számítógép teljesítményét. Természetesen elegendő memória van a klasszikus és az SSD meghajtók integrálásához. Élvezd a szórakozást a 15,6 "-os Full HD vagy Ultra HD kijelzőn!


A legnagyobb rajongók számára készült egy érdekes kiegészítő, az Alienware Graphics Amplifier. A speciális külső doboz bármilyen asztali grafikus kártyát képes kezelni. A laptophoz egy speciális kábellel csatlakozik, és az újraindítás után egyből használni is kezdi a szörny teljesítményét és grafikus kimeneteit. Remek megoldás azoknak a rendszeres utazóknak, akik mondjuk külső videokártyát használnak otthon, például több monitoron játszanak, de elegendő számukra az AMD vagy az NVIDIA mobil grafikus kártyája is.

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Alienware 15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Alienware 15. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Alienware 15.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ