Dell Vostro 3559

Termékkatalógus
Dell Vostro 3559
Laptop - Intel processzor, 15.6 "LED 1366x768, RAM 4 GB DDR3L, merevlemez 1TB 5400 RPM, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, 4 cellás akkumulátor, Windows 10
Kód:  ADC253m12NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Vostro 3559


Ismerje meg a Dell egyedi laptopját, amelyet elsősorban üzleti célokra terveztek. Ennek előnyeit minden bizonnyal élvezhetik azok, akik otthoni irodai formában dolgoznak. Biztosítja a gyors indítási sebességet és a szükséges alkalmazások betöltését . A Vostro 15 fejlett biztonsági funkciókkal és egy modern Intel Core processzorral rendelkezik, amely támogatja a HyperThreading technológiát. 4 utasítást kezel egy ciklusban.

Főbb jellemzők

  • A processzor nagy teljesítménye
  • Előre telepített biztonsági rendszer
  • Adat- és alkalmazásbiztonság
  • Egyszerű kapcsolat
  • Tiszta kommunikáció
  • Gyors adatátvitel

Első osztályú felszerelés

A hálózati interfész vezeték nélküli WiFi-csatlakozást és Bluetooth-kapcsolatot, vagy Gigabit Ethernet kábelt kínál. Az USB is rendelkezésre áll, amelyet három csatlakozó képvisel. Ezek közül az egyik specifikáció 3,0. Integrált kamerával, memóriakártya-olvasóval, VGA kimenettel és fejhallgató / mikrofon csatlakozóval rendelkezik. Származikelőtelepítve a Windows 10 Professional programmal . 

Nagy kapacitású memória és széles kijelző

Az erőteljes processzort 4 GB DDR3L DDR3L egészíti ki. A felhasználói adatok tárolására akár 1000 GB-os merevlemez-meghajtó is rendelkezésre áll. A 16: 9 képarányt, a 15,6 "átlós képernyőt és a 1366x768 képpontos HD felbontást az Intel HD Graphics biztosítja. Van egy DVD ± RW optikai meghajtó is. 

Robusztus kialakítás és elegáns design

Bár a Vostro notebookok súlya valamivel magasabb a Ultrabookhoz képest, könnyű hordozhatóságot biztosítanak. Ezt egy különleges felületkezelés segíti elő, amely megkönnyíti a gazdaságot. Azt is kiküszöböli a kéz elcsúszásának kockázatát. Az egyik legfontosabb tulajdonsága a karcsú kialakítás, amely nagy tartósságot kölcsönöz. Mindez rendkívül kedvező áron. 

A biztonság mindenekelőtt

Sajnos a biztonság ma már nem természetes. Tudják ezt a Dell-nál, és integrált biztonsági funkciókkal rendelkeznek a Vostro 15-höz. A Dell ProSupport Premium támogatást kínálnak .Nemcsak az üzleti ügyfelek, hanem a házi irodai vállalkozók is tiszteletben fogják ismerni, akiknek a működő számítógépeknek kötelezőnek kell lenniük. 

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Vostro 3559 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Vostro 3559. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Vostro 3559.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ