30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Dirt Devil M613 Tracker

Termékkatalógus
Dirt Devil M613 Tracker
5 1 értékelés
Robotporszívó - szőnyeghez, szennyeződésekhez, padlóhoz és fapadlóhoz, automata feltöltés, kábelek összegubancolódása elleni funkció, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 0,24 l-es portartály, 2 oldalkefe, 4 óra töltési idő, vezérlés: készüléken, takarítás módja: kefék és programok, Ni-Mh akkumulátor, 45 perc működési idő, mosható szűrő, megtelt tartály kijelzés, színe: fekete
Kód:  DIRDD613 Termékszám:  M613

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dirt Devil M613 Tracker

Szeretnéd, hogy mire hazaérsz a munkából, otthon már minden tökéletesen tiszta legyen? Mit szólnál hozzá, ha valaki más kiporszívózná helyetted a lakásod? Vagy ha a porszívó magától dolgozna? A Dirt Devil M613 Tracker robotporszívó tökéletes segítség, amely megbízhatóan kiporszívózza az egész lakást, akkor is ha éppen nem vagy otthon. Nem kell aggódnod akkor sem, ha elmész otthonról, és a munkát a porszívóra hagyod. A porszívó olyan érzékelőkkel rendelkezik, amely észleli az akadályokat és a lépcsőket. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a porszívó biztonságosan kikerüli az összes virágcserepet, bútort, falat, és nem áll fenn annak a veszélye sem, hogy leesik a lépcsőn. A Dirt Devil M613 Tracker nagyon egyszerűen kezelhető, és ez a gyönyörű, fekete készülék gyorsan a háztartás nélkülözhetetlen darabjává válik.

A Dirt Devil M613 Tracker robotporszívó legfontosabb jellemzői

  • 3 lépéses tisztítási program
  • Véletlenszerű irányú mozgás, szélek tisztítása és körkörös mozgás mód választható
  • A porszívó 2 oldalsó kefével rendelkezik
  • A porszívó előnye az érzékelő, amely észleli a lépcsőket
  • A porszívó fekete
  • A porszívót 14,4 V NiMH akkumulátor működteti
  • Üzemidő kb. 45 perc
  • Az akkumulátor töltési ideje 4 óra
  • A portartály térfogata 0,24 l
  • A porszívó mérete 55 × 300 × 300 mm
  • A porszívó tömege 1,4 kg

Hogyan működik a Dirt Devil M613 Tracker porszívó

A Dirt Devil M613 Tracker robotporszívó nem igényel emberi beavatkozást, amikor dolgozik. Olyan érzékelőkkel rendelkezik, amelyek észlelik az akadályokat és a lépcsőket. Mindazonáltal ajánlatos a porszívózás előtt a lehető legtöbb akadályt eltávolítani, ami akadályozná vagy zavarná a porszívót, például kábeleket és töltőket. Ha gyakran ütközik akadályba, csökken a porszívózási ideje és teljesítménye is. Gyakorlatilag a Dirty Devil M613 Tracker működtetéséhez nincs más teendőd, csak helyezd a porszívót a szoba közepére, mielőtt elmész otthonról, majd egyszerűen kapcsold be a be-/kikapcsoló gomb segítségével. A készülék véletlenszerű üzemmódban kezd el porszívózni. Körülbelül 3 percnyi aktivitás után a porszívó spirál üzemmódra vált. Ekkor egyre nagyobb köröket leírva járja be a szobát. Ha ebben az üzemmódban akadályt észlel, automatikusan átáll a szélporszívózás módra. Ebben a módban a tisztított helyiség szélei mentén haladva további 3 percig fut. Ezután az egész ciklus újra kezdődik elölről. Egy töltéssel a porszívó körülbelül 45 percig működik. Egy jelzőfény tájékoztat az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Ha az akkumulátor lemerült, a készülék leáll. Hogy könnyen megtaláld, röviden csippan egyet minden percben. Minden porszívózás után ki kell üríteni a portartályt és ki kell tisztítani a szűrőt. A gyártó azt javasolja, hogy minden használat után a tartályt és a szűrőt is mossuk el folyó víz alatt. Ezután hagyd megszáradni a szűrőt és a portartályt legalább 24 órán keresztül szobahőmérsékleten.

Paraméterek

Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Tulajdonságok
Megtelt tartály kijelzés Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Tulajdonságok
Megtelt tartály kijelzés Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
28,5 cm Kész!
Magasság
5,5 cm Kész!
Mélység
28,5 cm Kész!
Tömeg
1,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret és súly

Magasság
5,5 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Mélység
30 cm Kész!
Súly
1,4 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dirt Devil M613 Tracker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil M613 Tracker. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dirt Devil M613 Tracker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dirt Devil M613 Tracker Saugroboter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dirt Devil M613 Tracker Saugroboter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ