Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

DJI FPV Explorer Combo

Termékkatalógus
DJI FPV Explorer Combo
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Drón - max. fotófelbontás 12 Mpx, képstabilizátor, SD kártya max. mérete 256 GB, 10000 m átviteli távolság, max. repülési magasság 500 m, max. sebesség 140,4 km/h, GPS, akadály észlelése és automata leszállás, rögzített konstrukció, mérete 12,7 × 23,2 × 17,8 cm (Ma×Sz×H), tömege 795 g, jogi alkategória A3
420 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  DJI23_57 Termékszám:  CP.FP.00000139.01 Gyártó honlapja:
DJI FPV Explorer Combo 420 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

DJI FPV Explorer Combo

DJI FPV Explorer Combo drón

Aerodinamikus, karcsú és gyors DJI FPV drón

Szárnyalj a magasba a DJI FPV drónnal, amely kifinomult aerodinamikai kialakítással, hosszú akkumulátor-üzemidővel, nagy, akár 140 km/h sebességgel, biztonsági funkciókkal és kiváló képminőséggel büszkélkedhet. 3 repülési mód áll a rendelkezésedre, amelyet a profik és a kezdők egyaránt értékelni fognak. A DJI FPV drónt LED-ekkel és fényekkel testre szabhatod. A DJI drón 1/2,3 hüvelykes CMOS-érzékelővel van felszerelve, amely 4K felbontású videókat rögzít. A DJI Goggles Integra és a DJI FPV Remote Controller 2 segítségével még könnyebb lesz a drónodat vezetni.

4K videó
3 repülési üzemmód
Vészfék funkció
Intuitív vezérlés
Akadályérzékelő érzékelők
HD átvitel alacsony válaszidővel
DJI FPV Explorer Combo drón

A DJI FPV kiváló képminőséggel és széles látószöggel rendelkezik

Rögzíts profi minőségű felvételeket, és élvezd a lélegzetelállító tájat. A DJI FPV drón kamerája 150°-os látómezővel rendelkezik, így páratlan kilátást biztosít. Számíthatsz a RockSteady precíziós képstabilizálásra vagy a négyszeres lassított felvételre. Az átviteli hatótávolság eléri a 10 km-t, a késleltetés pedig mindössze 28 ms.
DJI FPV Explorer Combo drón

A DJI drón 3 repülési móddal és biztonsági funkciókkal rendelkezik

A DJI FPV drónnal az amatőrök és a tapasztalt pilóták egyaránt megtalálják az utat. Válassz a három repülési mód közül. A Hybrid S repülési mód egyesíti a kézi repülés szabadságát az egyszerűsített vezérléssel. Az N üzemmód az új felhasználók számára alkalmas, hagyományos vezérléssel és olyan biztonsági funkciókkal ellátott repülést kínál, mint az akadályelkerülés. A profik értékelni fogják az M üzemmódot, ahol a vezérlést és a manővereket teljes mértékben magad irányíthatod. Ha a repülés során van egy pillanat, amikor ideges leszel, használhatod a vészféket - nyomd meg a gombot, és a DJI FPV drón megáll és a helyén lebegve marad. A repülés folytatásához nyomd meg újra a gombot. A DJI FPV drón további fényekkel és érzékelőkkel rendelkezik, hogy érzékelje az akadályokat és folyamatosan észlelje a környezetét. Ez megakadályozza a baleseteket még nagy repülési sebességnél is.

DJI FPV Explorer Combo drón

A DJI FPV drón kényelmes és pontos irányítása

Élvezd a DJI FPV drónod kényelmes és természetes irányítását a DJI FPV Remote Controller 2-vel. Úgy tervezték, hogy kényelmesen elférjen a kezedben, és 0,3 kg-os súlyának köszönhetően nem nehezedik rád. A mindössze 7 ms késleltetéssel a DJI FPV drón azonnal reagál az utasításokra. A vezérlő kialakítása a játékkonzolokban használt vezérlőkre emlékeztet, ami nem véletlen. Ez az ergonómiailag sikeres forma kényelmesen kézben tartható, és a drónt könnyű irányítani.

DJI FPV Explorer Combo drón

Prémium minőségű DJI Goggles Integra

A DJI FPV drónnal együtt megkapod a nagy teljesítményű DJI Goggles Integra szemüvegét. Ezek O3+ technológiával rendelkeznek az 1080p nagyfelbontású videoátvitelhez nagyszerű minőségben. A szemüveg 1080p/100 Micro OLED kijelzője éles képet, nagy kontrasztot és valósághű színvisszaadást biztosít. Az állítható pánttal és habszivacs párnázással garantált a kényelem a használat minden pillanatában. A DJI Goggles Integra két összecsukható antennával rendelkezik a könnyű tárolás és szállítás érdekében. Az akár 2 órás akkumulátoros üzemidővel bőven lesz időd repülni a DJI FPV drónoddal. A szemüveg USB-C-n keresztül tölthető az opcionális adapterrel vagy power bankon keresztül. A teljes kompatibilitás a DJI Virtual Flight alkalmazással, amely repülésszimulátorként működik, szintén előnyt jelent.

DJI FPV Explorer Combo drón

DJI Fly App alkalmazás

Ha nincs kedved azonnal az égbe emelni a drónt, a DJI Fly App segítségével virtuális környezetben szimulált repülést is kipróbálhatsz. Ráadásul a DJI FPV drón mindhárom repülési módját kipróbálhatod. Ha csatlakoztatod az okostelefonodhoz, lehetőséged nyílik a felvételek szerkesztésére és megosztására néhány kattintással a közösségi médiában. A Fly Spots funkciót is használhatod, hogy felfedezd a környékeden a légi felvételek kedvenc helyszíneit.

A DJI FPV Explorer Combo drón csomag tartalma

DJI FPV Explorer Combo drón

Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
15 éves kortól Kész!
Konstrukció
Rögzített Kész!
Használat
Gyerekeknek, FPV Kész!
Vezérlés
Távirányítóval Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
15 éves kortól Kész!

Típus

Konstrukció
Rögzített Kész!
Használat
Gyerekeknek, FPV Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Max. magasság
500 m Kész!
Maximális tengerszint feletti magasság
6 000 m Kész!
Maximális sebesség
140,4 km/h Kész!
Átviteli hatótávolság
10 000 m Kész!
Átvitel hatótávolsága (CE)
6 000 m Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Automata leszállás Kész!
Maximális üzemi hőmérséklet
40 °C Kész!
Minimális üzemi hőmérséklet
-10 °C Kész!

Kamera

Fotó max. felbontása
12 Mpx Kész!
Látómező
150 ° Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Memória

SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
Akkumulátor-kapacitás
2 000 mAh Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Méret

Szélesség (szétnyitva)
23,2 cm (232 mm) Kész!
Hossz (szétnyitva)
17,8 cm (178 mm) Kész!
Magasság (szétnyitva)
12,7 cm (127 mm) Kész!

Tömeg

Tömeg
795 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Töltőkábel, FPV szemüveg, Pótalkatrészek Kész!

Jogi kategória

Alkategória
A3 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI FPV Explorer Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI FPV Explorer Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI FPV Explorer Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI FPV Explorer Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI FPV Explorer Combo.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ