Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

DJI INSPIRE 2 Combo X5S engedéllyel

Termékkatalógus
DJI INSPIRE 2 Combo X5S engedéllyel
Drón - Zenmuse X5S kamera, HD videó átviteli Lightbridge (360°) ütközésgátló szenzorok, képfeldolgozás akár 5.2K RAW rögzítéssel, max. Sebesség 108 km / h, az akkumulátor élettartama akár 27min, hatótávolság 7km, HDMI, USB, CineCore 2.0
Kód:  CVI525b90 Termékszám:  DJI0616-C01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI INSPIRE 2 Combo X5S engedéllyel

Az Inspire 2 csakis a legjobbakat örökölte az elődjétől, a világ legelső olyan drónjától, melyet főleg professzionális filmkészítők használnak. A második generáció számtalan javítást hozott magával, különösen a képátvitel és a repülési jellemzők területén. Biztosan megörvendezteti a szívét a 5.2K felbontású rögzítésre képes kamera, mely többet között a CinemaDNG RAW és az Apple ProRes formátumokat is támogatja. Az Inspire 2 drón képes 0-ról 80km/óra sebességre gyorsulni mindössze 5 másodperc alatt, maximális repülési sebessége 94km/óra, ez teszi igazán egyedivé.

Legfontosabb jellemzői

  • Drón a professzionális filmkészítők számára
  • Páratlan repülési jellemzők
  • Számos intelligens repülési mód
  • Kétcsatornás videoátviteli technológia közvetlenül a készülékbe ágyazva
  • A vezérlő hatótávolsága akár 7 km
  • Pontos kamera professzionális felvételekhez
  • Akár 5.2K képfeldolgozó rendszer
  • A drón alacsony hőmérsékleten is kiválóan működik

Továbbfejlesztett repülési jellemzők

Az Inspire 1 által gyűjtött tapasztalatok arra ösztönözték a megalkotóit, hogy utódját megvalósítsák új ötleteiket, és számos újítással lássák el. Ennek köszönhetően az Inspire 2 két darab akkumulátorral is büszkélkedhet, melyek akár 27 percnyi levegőben töltött időt is lehetővé tesznek. Végül, de nem utolsó sorban, az Inspire 2 az első "melegvérű" drón, mely alacsony hőmérsékleten is maradéktalanul üzemképes. Az intelligens FlightAutonomy repülési mód az Inspire 2-höz lett tökéletesítve. A drón repülés közben, hogy kikerülje a lehetséges akadályokat, az új érzékelőknek köszönhetően két útvonal közül választhat. További választható intelligens repülési üzemmódok: Smart Return Home, ActiveTrack, Tapfly és Spotlight.

Átlátható felépítés

A megnövelt intelligencia legfőképp a számos üzemmódban érhető nyomon. Ezek az üzemmódok még a magányos pilóta számára is lehetővé teszik a drámai felvételek készítését. Ha a pilóta mellett az operatőr is rendelkezésre áll, a kétcsatornás képátvitel lehetővé teszi, hogy a pilóta a felső kamera képét kövesse, míg az operatőr nyugodtan koncentrálhat a munkájára, a fő kamerára, hiszen a két kép továbbítása külön frekvencián történik.

Precíz kamera profi felvételekhez

A Zenmuse X5S kamera, mely az újonnan tervezett gyorskioldó csatlakozón keresztül kapcsolódik a drónhoz, továbbfejlesztett 4/3-as érzékelővel büszkélkedhet, mely képes az eseményeket 12.8 EV dinamikatartományban rögzíteni. Ennek eredményeképp bizalommal számíthat a javuló képminőségre, a kevesebb képzajra, és az élettel telibb színekre. A 20,8Mpx-es érzékelő képes részletgazdag felvételeket készíteni kevésbé ideális fényviszonyok mellett is, ennek köszönhetően a rossz fényviszonyok soha többé nem érik Önt felkészületlenül.

A 4/3-as micro bajonett átalakító gyűrű lehetővé teszi, hogy nyolcféle professzionális lencsét használjon, így variációk széles skálája áll a rendelkezésére. Hogy minden felvétele tökéletes legyen, a kamera háromtengelyes stabilizációs felfüggesztést kapott saját processzorral és motorral együtt, melyek lehetővé teszik a sebészi pontossággal, ± 0,01°-kal, történő irányítást. Az okos eszközökről történő távoli irányítást a DJI GO alkalmazás teszi lehetővé.

 

Kiváló minőségű felvétel

Ez a drón leginkább egyedi tervezésével tűnik ki a tömegből. A beépített CineCore 2.0 képfeldolgozó rendszernek köszönhetően lehetővé válik az 5.2K minőségben történő videorögzítés, továbbá, támogatja a CinemaDNG, az Apple ProRes és egyéb formátumokat. A technológia közvetlenül a drón orrába van építve, és a gimball stabilizátoron lévő fő kamerához csatlakozik. Ez a megoldás jelentős mértékben optimalizálja a filmkészítés munkafolyamatát, és lehetőséget kínál arra, hogy további különböző kiegészítőkkel bővítse az Inspire 2 drónját.

 

Támogatott lencsék:

Olympus M.Zuiko 12mm/2.0
Olympus M.Zuiko 25mm/1.8
Olympus M.Zuiko 45mm/1.8
Olympus M.Zuiko 9-18mm/4.0-5.6
DJI MFT 15mm/1.7 
ASPHOlympus M.Zuiko 17mm/1.8
Panasonic Lumix 15mm/1.7
Panasonic Lumix 14-42mm/3.5-5.6 HD

 

 

Paraméterek

Használat
FPV Kész!
Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Automata leszállás, Autonóm repülés, Objektumkövetés Kész!
Max. videófelbontás
HD (1280 × 720) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Típus

Használat
FPV Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Automata leszállás, Autonóm repülés, Objektumkövetés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
HD (1280 × 720) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
Töltési idő
90 perc Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!

Tömeg

Tömeg
3 340 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI INSPIRE 2 Combo X5S engedéllyel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI INSPIRE 2 Combo X5S s licencí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI INSPIRE 2 Combo X5S s licenciou. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI INSPIRE 2 Combo X5S mit Lizenz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ