AlzaBoxy Q1 Shop roku

DJI Osmo Action

Termékkatalógus
DJI Osmo Action
4,5 19 értékelés
Kültéri kamera - Sony CMX szenzor IMX377, 1/2,3", f/2,8, 12 megapixeles felbontás, 4K / 60Hz videó (8x lassítás), HDR, 145° látószög, microSDXC (max. 256 GB), 11 méter vízállóság
Kód:  CVI549a8 Termékszám:  CP.OS.00000020.02 Gyártó honlapja:

DJI Osmo Action

A DJI Osmo Action legfontosabb tulajdonságai

  • Egy kisméretű kamera
  • 4K HDR minőségű videofelvétel / 60 fps
  • Sony IMX377 CMOS szenzor 12 megapixeles felbontással
  • 2× kijelző (hátsó és első részen)
  • Széles látószöggel: 145°
  • RockSteady stabilizálással rendelkezik
  • Vízálló kialakítással (11 méter)
  • 8× Slow Motion
  • Action OS operációs rendszerrel
  • Vezeték nélküli Bluetooth és Wi-Fi kapcsolattal
  • MicroSDXC memóriakártyák támogatása (max. 256 GB)
  • DJI Mimo mobilalkalmazással

Rögzítsd a legmozgalmasabb pillanatokat 4K felbontásban

Az Osmo Action sokoldalú fényképezőgépe ideális választás sportoláshoz és sok adrenalint termelő tevékenységekhez. Szárazságban, hóban vagy vízben – lenyűgöző 4K felbontással. A világ első dupla színű kijelzőjével, amely tökéletes képet kínál a rögzített felvételekről. Míg a dinamikus elülső képernyőnek köszönhetően soha nem volt még ilyen könnyű a szelfizés, a hátsó 2,25 hüvelykes érintőképernyő kristálytiszta képeket garantál, csodálatos részletességgel.

RockSteady különleges stabilizációs technológiával

Az Osmo Action egy páratlan filmtechnikai újítással lett felszerelve, amit a filmesek a világ minden táján irigyelni fognak. Az úgynevezett RockSteady technológia ugyanis algoritmusok segítségével képes a mechanikus és az elektronikus elemeket ötvözni, stabil és éles képeket biztosítva ezzel még mozgás közben is.

Különböző funkciókkal és üzemmódokkal

A DJI Osmo Action fényképezőgép számos kreatív funkcióval és számtalan intelligens lehetőséggel rendelkezik. Rögzíts könnyedén 8x lassítással készült, 1080p felbontású, 240 képkocka/másodperc sebességű videókat. Páratlan élmények társítása a legnagyobb sportteljesítményekhez. Nem beszélve a tökéletes éjszakai felvételekről, amiket a manuális expozíció és zársebesség beállítása tesz lehetővé. HDR és RAW kompatibilitás.

Villámgyors Action OS operációs rendszerrel

Intuitív beállításait és funkcióvezérlését a fényképezőgép elsősorban a villámgyors Action OS operációs rendszernek köszönheti, amely egy interaktív, felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Az érintőképernyő segítségével könnyedén kiválaszthatod a kedvenc beállításaidat. A többfunkciós QS gomb pedig lehetővé teszi, hogy minél gyorsabban navigálhass az opciók között, szabályozhasd a képernyőt vagy váltogass a funkciók között. Sőt, a fényképezőgépet a tökéletes kényelem érdekében öt különféle hangutasítással is vezérelheted.



Voděodolná konstrukce

Vízálló kialakítással

A kijelző páratlan tömítésnek és az úgynevezett hidrofób rétegnek köszönhetően a kamera víz alatt is könnyedén használható lesz, még 11 méter mélységben is.

Objektiv s 3 vrstvami

Háromrétegű lencsével

Az objektív három aszférikus réteggel rendelkezik, amelyek hatékonyan gátolják meg a tükröződést és a torzulást, kristálytiszta képeket biztosítva ezzel még napfényben is. Nem beszélve ujjlenyomatok és más szennyeződések elleni védelemről.

Odolnost vůči extrémní teplotě

Extrém hőmérséklethez is ideális

A DJI Osmo Action egy nem mindennapi akkumulátorral rendelkezik, amely még -10° C hőmérséklet mellett is tökéletesen használható.

Efektivnější chlazení

Hatékonyabb hűtéssel

Az innovatív hőátadó rendszernek hála mintegy 16 százalékkal hatékonyabb, mint a hagyományos szisztémák, hosszabb élettartamot biztosítva ezzel a készüléknek.

DJI Mimo mobilalkalmazás

A DJI mobilalkalmazás számos intuitív funkciót és egy praktikus szerkesztőprogramot kínál az Osmo Action kamera potenciáljának kiteljesítéséhez. A Story Templates segítségével például azonnal megszerkesztheted majd felvételeidet, professzionális szűrőket vagy háttérzenét hozzáadva az eredeti képekhez. Ha elkészültél, oszd meg ezeket a közösségi médiában. A vezeték nélküli Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül pedig az okostelefonodat is csatlakoztathatod hozzá.


Paraméterek

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli, GPS, Hurok felvétel Kész!

Kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 300 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,25 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
134 g Kész!
Szélesség
6,2 cm Kész!
Magasság
4,2 cm Kész!
Mélység
3,5 cm Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Használati útmutató, USB kábel, Tartó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mitől kerül nálatok ennyibe a termék mikor mindenhol máshol.... hozzáteszem a hivatalos forgalmazó saját boltját is beleértve maximum 120 ezer Forintért megkapható a termék, akkor nálatok mire fel is 240???????

Kérdések és válaszok: DJI Osmo Action
Kiegészítők: DJI Osmo Action Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Osmo Action. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Osmo Action. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Osmo Action. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Osmo Action.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ