Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

DJI Phantom 4

Termékkatalógus
DJI Phantom 4
4,6 15 értékelés
Drón - magnézium váz, 28 perc működési idő, hatótávolság 5 km, 4K kamera 3-tengelyes stabilizáció, Tapflo és Activetrack akadályérzékelés mód
Kód:  CVI515 Termékszám:  DJI0420 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Phantom 4

le
 DJI Phantom 4
 

Magnézium felépítés

A Quadcopter DJI fantom 4 szilárd, magnéziumos vázzal van felszerelve, amely növeli a merevséget, és minimálisra csökkenti a vibrációt, és a készülék súlyát is. Négy motorja lehetővé teszi a közvetlen, stabilirányítást a kedvezőtlenebb repülési körülmények között is.

le
 DJI Phantom 4
 

Különböző repülési üzemmódok

A Phantom 4 különböző repülési üzemmódokkal rendelkezik. Pozíció üzemmódban a műholdas és vizuális pozícionálást használhatja. A sport mód fokozott rugalmasságot és sebességet eredményez (72 km / h-ig), és az Atti biztosítja a stabilitást és fenntartja magasságát.

le
 DJI Phantom 4
 

Hosszú repülési idő

A DJI Phantom 4 Quadrocopter legfeljebb 28 percig képes egyetlen töltéssel repülni. 5 km-en belül biztonságosan irányíthatod a quadrocoptert. Online valós idejű előnézetet nézhet 720p minőségben.


le
 DJI Phantom 4
 

Vegyen fel 4K videót

Soha nem látott minőségi videók és fényképek készítéséhez az Ultra HD 4K Quadrocopter kamerája 94 ° -os látómezőt kínál. Lehetővé teszi a kristálytiszta, megszakítás nélküli nagyfelbontású felvételek és élénk, maximálisan hiteles színek rögzítését.

le
 DJI Phantom 4
 

Kényelmes képszerkesztés

Összesen 10 színprofillal rendelkezik. A szerkesztés elengedhetetlen a professzionális fotózáshoz. Ezért a Phantom 4 12 megapixeles állóképekkel, Adobe DNG RAW támogatással és objektívprofilokkal rendelkezik, amelyek közvetlenül az Adobe Lightroom és a Photoshop programokba épülnek.

le
 DJI Phantom 4
 

Intelligens érzékelők

A Phantom 4 kamerája fel van felszerelve, a legújabb képstabilizáló rendszerrel. Speciálisan kialakított keretet használ, amely jobb stabilizációs képességeket biztosít. Mozgását egy külön vezérlőegység vezérli, amely állandó kapcsolatban áll az inerciális felfüggesztési rendszerrel és a Phantom 4 vezérlőegységgel.


le
 DJI Phantom 4
 

Pontos pozícionálás

Intelligens  GPS vagy GLONASS a visszaúton érzékeli az akadályokat, amelyek esetleg elkerülendők lennének így   biztonságosan repül vissza.

le
 DJI Phantom 4
 

Észleli az akadályokat

A Phantom 4 Quadcopter érzékelő technológiájával elemzi sebességeket és az előtte lévő tárgyakat, így tudja elkerülni az akadályokat, amellyel találkozik.

le
 DJI Phantom 4
 

Intelligens távirányító

A DJI Phantom 4 távvezérlője számos praktikus funkcióval rendelkezik. Tökéletesen illeszkedik a kézbe, és egy gombnyomással rögzíti a videókat, fényképeket készít vagy beállítja az expozíciót.

le
 DJI Phantom 4
 

DJI GO

A DJI GO alkalmazással repülhet, létrehozhat, megoszthat saját tartalmakat és csatlakozhat  a Phantom , Inspire, Osmo stb. sorozatok termékeihez.

le
 DJI Phantom 4
 

SDK támogatás

4 Phantom kompatibilis DJI SDK-val, amely lehetővé teszi a hozzáférést a többi érzékelőhöz és nagyobb védelmet biztosít a fejlesztők számára alkalmazások és izgalmas új funkciók létrehozásához.

le
 DJI Phantom 4
 

Új rögzítőrendszer

  Az új Phantom 4 propeller-rendszer lehetővé teszi az összes propeller gyorsabb és biztonságosabb telepítését. A csavarozás helyett a propellereket egyszerűen tolja a motor felé, forgassa el és engedje el.

 

Paraméterek

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Automata leszállás, AutoStart, Autonóm repülés, Objektumkövetés Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Automata leszállás, AutoStart, Autonóm repülés, Objektumkövetés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
64 GB Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
13 880 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Phantom 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Phantom 4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Phantom 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Phantom 4.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ