AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

DOMO DO1109C

Termékkatalógus
DOMO DO1109C
Szendvicssütő - 5 az 1-ben, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, süteményekhez, sütőlapok mérete 11 × 13 cm (Sz×Mé), zárható, hőszigetelt markolat, csúszásgátló talpak és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, kábel hossza 82 cm, zöld kivitel, mérete 11 × 23 × 22,2 cm (Ma×Sz×Mé)
20 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DOMts35 Termékszám:  DO1109C
DOMO DO1109C 20 890 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

DOMO DO1109C

Gyakran indítod a napot egy finom pirítóssal, gofrival, szendviccsel vagy süteménnyel? Akkor biztosan hasznos lesz számodra egy DOMO - elektro s.r.o. melegszendvics sütő. A melegszendvics sütő műanyagból készült burkolattal rendelkezik, amely egyszerű karbantartást garantál. Kompakt, 11 × 23 × 22,2 cm (ma×sz×mé) méreteinek hála a melegszendvics sütő remekül elfér a szekrényben. A készülék időtálló megjelenését zöld szín finomhangolja. A pirítóst szinte mindenki szereti, sósan vagy édesen. Ha elkészítésük során szeretnéd igénybe venni eme 5 az 1-ben melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan kényelmes lesz, hogy mindenki megbirkózik vele.

Szendvicssütő DOMO DO1109C ...
Szendvicssütő DOMO DO1109C ...

DOMO DO1109C szendvicssütő fontosabb jellemzői

  • Egy ilyen DOMO - elektro s.r.o. melegszendvics sütő segít szuper reggelit varázsolni az asztalra
  • Sütőlemezek száma a csomagban: szendvics, gofri és süteményekhez
  • A sütőlemezeknek teflon felülete van
  • Egy ilyen DOMO - elektro s.r.o. melegszendvics sütővel finom négyszög és háromszög alakú szendvicseket varázsolhatunk az asztalra
  • Egyszerre süthető szendvicsek száma: 2 szendvics
  • A melegszendvics sütő fogantyújának hőszigetelése alapfelszereltség
  • Lehetővé teszi a kábel praktikus feltekerését és elrejtését
  • A kábel hossza 82 cm
  • A készülék stabilitását a csúszásgátló talpak biztosítják
  • A sütőlemezeket rögzíthetjük a biztonsági pánt segítségével
  • A sütőlemezek tapadásmentes bevonattal vannak ellátva
  • A melegszendvics sütő teljesítménye 750 W
  • Eme 5 az 1-ben melegszendvics sütő ínycsiklandozó, tökéletesen ropogós melegszendvicset készít

Ízletes, ropogós pirítósok bármikor

Kényeztesd magad finom pirítósokkal reggelire, uzsonnára és vacsorára. Könnyen és gyorsan elkészítheted őket egy ilyen praktikus DOMO - elektro s.r.o. melegszendvics sütővel. A sütőlemezeknek tapadásmentes teflonos a felülete, így nem kell attól tartanod, hogy a készülékben bármi odaég. Eme DOMO - elektro s.r.o. melegszendvics sütővel ínycsiklandozó négyszög és háromszög alakú pirítósokat süthetsz, amit feldobhatsz kedvenc hozzávalóiddal. Készíts mindig változatos fogásokat a családnak, amiket soha nem fogtok megunni. A pirítóst szinte mindenki szereti, sósan vagy édesen. A kreativitás nem ismer határokat. Egy ilyen DOMO - elektro s.r.o. melegszendvics sütő segítségével jóllakhattok akár ketten is. Egyidejűleg 2 pirítóst készíthetünk vele. Maga a sütőlemez méretei pontosan 11 × 13 cm (sz×mé).

Szendvicssütő DOMO DO1109C ...
Szendvicssütő DOMO DO1109C ...

Eme DOMO - elektro s.r.o. melegszendvics sütővel pillanatok alatt elkészítheted kedvenc finomságaid

Ha inkább az édes reggeliket vagy uzsonnát részesíted előnyben, akkor biztos örülni fogsz, hogy könnyen és gyorsan készíthetsz ezzel az új konyha segédeszközzel gofrit vagy süteményeket. Keverjük össze az egyszerű tésztát, adjuk hozzá kedvenc finomságainkat, és a munka befejezését bízzuk csak erre az ügyes DOMO - elektro s.r.o. melegszendvics sütőre.

A biztonságos működés alapvető dolog

Egy ilyen DOMO - elektro s.r.o. melegszendvics sütő használata közben speciális funkciók gondoskodnak a biztonságról. A melegszendvics sütő fogantyúja hőszigetelt, így nem kell égési sérülésektől tartanod. Található rajta egy praktikus hely a kábel elrejtésére. Ennek köszönhetően sehol nem fog zavarni. A készülék stabilitását használat közben a csúszásgátló talpak biztosítják. A biztonsági pánt biztosítja a melegszendvics sütő lemezeinek rögzítését. Kipróbálhatod a pirítósokat sós vagy édes változatban is ezzel az erős, 750W teljesítményű segítővel.

Paraméterek

Összehasonlít

Szín

Szín
Zöld Kész!

Termék méretek

Magasság
11 cm Kész!
Szélesség
23 cm Kész!
Mélység
22,2 cm Kész!

Lemez méretei

Szélesség
11 cm Kész!
Mélység
13 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, USA Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Pirítóshoz Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOMO DO1109C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO1109C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOMO DO1109C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO1109C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO1109C.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ