Akvizice ApF HU ApF HU

DVI kábelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Rendeltetés
Adat
(1)
Videó
(50)
Kábel hosszúsága
0,5 m
10 m
-

A DVI kábelek biztosítják az adat- és videóátvitelt két eszköz között. A kábeleknek különböző aspektusai vannak: felhasználási terület, leggyakoribb csatlakozótípusok, általános szabványok és tulajdonságok. Szeretnéd tudni, mire való a kétoldali csatlakozó, és mit jelent a Dual Link? Tanácsra van szükséged, hogy milyen DVI kábel kerüljön a kosaradba, ha monitorhoz akarod használni? Nem tudod, hogy mit támogat a HDMI standard, vagy hogy mivel lehet csatlakoztatni az analóg VGA jelet? Kicsit össze vagy zavarodva? Olvass tovább, mi segítünk neked.

Tovább

A DVI kábel által kínált felhasználási lehetőségek

A DVI kábel a DVI (Digital Visual Interface) szabványt kínálja a digitális videojelek különböző kijelzők közötti átvitelére. A DVI kifejezés nem határozza meg, hogy digitális vagy analóg bemenetről van-e szó. Ha digitális videojelet szeretnél továbbítani, akkor a DVI-D kábel a megfelelő választás. Ha analóg jelet szeretnél továbbítani ezzel a kábellel, akkor aktív digitális-analóg átalakítót kell használnod. Másrészt a digitális és analóg jeleket is tartalmazó DVI-I kábel mindkét típusú átvitelhez használható - analóg jel továbbítása esetén azonban mindenképpen passzív DVI-I-VGA átalakítót (DVI/VGA kábel) kell használnod.

A DVI kábel használatáról és felhasználasi területéről a Mi az a DVI? cikkünkben szintén olvashatsz.

DVI kábel Single Link, Dual Link és reduktor változatokban

A DVI kábelek többféle változatban is készülhetnek. A Single Link vagy Dual Link szabvány közötti választás befolyásolja a maximális felbontást és a képfrekvenciát. A DVI kábel kiválasztásakor a megfelelő működés és képminőség biztosítása érdekében érdemes ismerned a monitorod felbontását és frekvenciáját. Az átalakítók használatát más típusú csatlakozókhoz való csatlakoztatáskor ajánlott alkalmaznod.

  • A Single link a DVI kábel egy régebbi és kevésbé hatékony változata. Alacsonyabb sávszélességgel rendelkezik, és alacsonyabb felbontásokhoz és képfrekvenciákhoz alkalmas. Támogatja a Full HD-t 60 Hz-en és a QHD/WQHD-t 30 Hz-en. A Single Link DVI-t gyakran használják az általános számítógép-monitorokhoz és régebbi eszközökhöz.
  • A Dual Link a DVI kábel fejlettebb változata. Nagyobb sávszélességgel rendelkezik, és nagyobb felbontás és képfrekvencia átvitelére képes. Jó választás, ha nagyobb teljesítményre és nagyobb felbontású képekre van szükséged, és jól használható nagyméretű monitorokhoz vagy professzionális grafikai munkákhoz.
  • A DVI átalakítók olyan csatlakozók, amelyeket két különböző típusú csatlakozóval rendelkező kábel vagy két eszköz összekapcsolására használhatsz. Lehet "male" (hím) vagy "female" (nőstény) vége. A nőstény csatlakozó végén lyukak vannak, amelyekbe a hím csatlakozó csapjai vagy vezetékei illeszkednek.

A DVI kábelek leggyakoribb csatlakozótípusai

A DVI kábelek különböző csatlakozókkal rendelkeznek. A DVI-D Single Link és a DVI-D Dual Link kábel digitális jel csatlakoztatására szolgál. A DVI-I Single Link és a DVI-I Dual Link kábel analóg és digitális jeleket is csatlakoztat. Van még egy DVI kábel HDMI csatlakozóval vagy DVI-HDMI kábel, amely lehetővé teszi, hogy a DVI kábel csatlakoztatható a HDMI porthoz, a modern eszközökhöz. A régebbi analóg monitorok számára DVI-VGA átalakító áll rendelkezésre D-Sub DE-15 (VGA) csatlakozóval.

HDMI-DVI kábel vagy DVI-HDMI kábel, mint gyakran használt átalakítók

A leginkább használt átalakítók között szerepel a HDMI-DVI illetve fordítva. Ez a fajta csatlakozás megőrzi a jel digitális jellegét. A DVI-HDMI kábel csak a videojelet továbbítja. Ha egy eszközt DVI-ről HDMI-re kötsz, az ARC vagy a 3D támogatás nem lesz elérhető. Egyes DVI/HDMI átalakítók külső tápegységet igényelhetnek, míg mások közvetlenül a DVI-D portról kapnak áramot - legyél óvatos.

A DVI-D nem tartalmaz hangcsatornát, míg a HDMI lehetővé teszi a hang- és a képátvitelt is. A hang továbbításához analóg hangkábelt vagy más hangeszközöket kell használnod.

Analóg eszközök csatlakoztatása DVI/VGA kábelen keresztül lehetséges

A DVI/VGA kábel vagy DVI-VGA adapter olyan eszköz, amely egy DVI-I kimenetet (modern számítógép vagy grafikus kártya) egy VGA bemenettel rendelkező monitorhoz vagy kijelzőhöz (régebbi monitor) csatlakoztat. Az átalakítás rontja a képminőséget, lehetőleg rövid, nem meghosszabbított kábelt használj. Szintén vigyázz! A DVI-D nem támogatja az analóg jeleket, ezért nem használható VGA-berendezéshez való csatlakoztatásra. Erre a célra aktív konvertert kell használnod.

A DVI kábel monitorhoz, TV-hez vagy projektorhoz használt általános szabványai

A DVI kábel egy régebbi, de még mindig széles körben használt standard kábel a digitális videojelek továbbítására. A HDMI (High Definition Multimedia Interface - nagyfelbontású multimédia interfész) a digitális video- és hangjelek továbbítására szolgáló modern standard kábel. A legelterjedtebb azonban a HDMI 1.2 (1 920×1 080 px vagy Full HD), a HDMI 1.4 (kétirányú kommunikáció, más verziók 4K felbontást és 3D képtámogatást hoztak) és a HDMI 2.0 (az újabb verziók HDR-t használnak és akár 10K felbontást is támogatnak) kábel.

i

DisplayPort kábel a leggyorsabb képátvitelhez

A DisplayPort kábel a jelenleg elérhető legfejlettebb és leggyorsabb technológia a digitális videojelek átvitelére. Ez a technológia 16K, azaz 15 360 × 8 640 képpontig támogatja a felbontást, és alacsonyabb felbontás esetén is magas frissítési sebességgel rendelkezik, még akkor is, ha egyszerre több monitor van csatlakoztatva. Alkalmas professzionális játékosok vagy multimédiás eszközök számára.

A DVI kábel és a továbbfejlesztett funkciók

A DVI kábel továbbfejlesztett funkciókkal és jobb élettartammal rendelkezik. Az aranyozott csatlakozók növelik a jelerősséget, és ami a legfontosabb, védi a kábelt a korrózió ellen. Az árnyékolás segít a kábelnek kiküszöbölni az interferenciát és a zavarokat, ami jobb teljesítményt eredményez. A kétoldali csatlakozó olyan kábel, amelynek mindkét végén ugyanaz a csatlakozótípus található. A kapcsolat meghosszabbítására szolgál. Néha a "patch kábel" vagy " extension cable" kifejezés alatt is megtalálható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PremiumCord DVI - HDMI, 2m Szállításra kész > 10 db
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI + 1× DVI-D Single Link 1920×1200, 60 Hz, 4,95 Gbit/s átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, egyenes végződés
több darab vásárlása esetén 1 740 Ft-tól

2.
Vention DisplayPort (DP) to DVI Cable 2m Black Szállításra kész > 10 db
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DisplayPort (DisplayPort 1.1a) akár 2560×1600 60 Hz-en, 8 audio/hangcsatorna átviteli sebességgel + 1× DVI-D Single Link 1920×1200, 60 Hz, 4,95 Gbit/s átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, egyenes végződés
több darab vásárlása esetén 3 590 Ft-tól

3.
ROLINE DVI to/from HDMI, árnyékolt, 2m Szállításra kész > 10 db
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI (HDMI 1.4) akár 4K (3840×2160) 30 Hz-en, 8 audio/hangcsatorna átviteli sebességgel + 1× DVI-D Single Link 1920×1200, 60 Hz, 4,95 Gbit/s átviteli sebességgel, árnyékolt kábel, egyenes végződés
3 990 Ft

Még több
50 termék
3,7
PremiumCord USB 3.1 to DVI,1.8m
Videokábel 1,8m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel, USB 3.2 Gen 1 konnektor, egyenes végződés
11 510 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD943f15c
4,8 635×
PremiumCord DVI - HDMI, 2m
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI + 1× DVI-D Single Link 1920×1200, 60 Hz, 4,95 Gbit/s átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, egyenes végződés
1 740 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD960x
4,9 13×
Vention Cotton Braided DVI Dual-link (DVI-D) Cable 10 m Black
Videokábel 10m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, pamutfonat
9 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTc126
4,6 93×
Vention DisplayPort (DP) to DVI Cable 2m Black
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DisplayPort (DisplayPort 1.1a) akár 2560×1600 60 Hz-en, 8 audio/hangcsatorna átviteli sebességgel + 1× DVI-D Single Link 1920×1200, 60 Hz, 4,95 Gbit/s átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, egyenes végződés
3 590 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk50
4,7 13×
PremiumCord DisplayPort to/from DVI-D, árnyékolt, 3m
Videokábel 3m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DisplayPort (DisplayPort 1.1a) akár 2560×1600 60 Hz-en, 8 audio/hangcsatorna átviteli sebességgel + 1× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel, egyenes végződés
5 910 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD940f1e
4,6 93×
Vention DisplayPort (DP) to DVI Cable 1.5m Black
Videokábel 1,5m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DVI-I Single link 1920×1200, 60 Hz, 4,95 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× DisplayPort (DisplayPort 1.1a) akár 2560×1600 60 Hz-en, 8 hangsáv, 8 hangcsatorna és 10,8 Gbit/s átviteli sebességgel, DisplayPort 1.1a konnektor, árnyékolt kábel, egyenes végződés
3 590 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk49
4,7 1051×
ROLINE DVI to/from HDMI, árnyékolt, 10m
Videokábel 10m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI + 1× DVI-D Single Link 1920×1200, 60 Hz, 4,95 Gbit/s átviteli sebességgel, árnyékolt kábel, egyenes végződés
10 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD960d
4,7 1051×
ROLINE DVI to/from HDMI, árnyékolt, 2m
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI (HDMI 1.4) akár 4K (3840×2160) 30 Hz-en, 8 audio/hangcsatorna átviteli sebességgel + 1× DVI-D Single Link 1920×1200, 60 Hz, 4,95 Gbit/s átviteli sebességgel, árnyékolt kábel, egyenes végződés
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD960
4,6 30×
PremiumCord DisplayPort to/from DVI-D, árnyékolt, 1,8m
Videokábel 1,8m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× DisplayPort (DisplayPort 1.1a) akár 2560×1600 60 Hz-en, 8 hangsáv, 8 hangcsatorna és 10,8 Gbit/s átviteli sebességgel, DisplayPort 1.1a konnektor, egyenes végződés
5 110 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD940f1d
4,8 105×
Vention HDMI to DVI Cable 1.5m Black
Videokábel 1,5m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI (HDMI 1.4) akár 4K (3840×2160) 30 Hz-en, 8 audio/hangcsatorna átviteli sebességgel + 1× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 540 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTc70
4,8 105×
Vention HDMI to DVI Cable 3m Black
Videokábel 3m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI (HDMI 1.4) akár 4K (3840×2160) 30 Hz-en, 8 audio/hangcsatorna átviteli sebességgel + 1× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 630 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTc72
4,6 36×
Vention DVI (24+5) to VGA Cable 2m Black
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DVI-I Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× D-Sub DE-15 (VGA) akár 2048×1536 pixel átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, egyenes végződés
2 810 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk94
4,6 93×
Vention DisplayPort (DP) to DVI Cable 1m Black
Videokábel 1m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DVI-I Single link 1920×1200, 60 Hz, 4,95 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× DisplayPort, árnyékolt kábel, egyenes végződés
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk48
4,9 94×
AlzaPower DVI-D Dual Link 3m fekete
Videokábel - DVI (24+1)/M - DVI (24+1)/M csatlakozók, felbontás max. 2560x1600 @ 60Hz, max. 8Gbit/s, aranyozott, dupla árnyékolás, csak digitális jelhez
Szuper ár
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB126f
4,8 216×
AlzaPower DVI-D to HDMI Single Link 3m fekete
Videokábel - HDMI/M - DVI (18 + 1)/M csatlakozók, legfeljebb 1920 x 1200 @ 60Hz felbontásig, max. 5Gbit/s, aranyozott, kettős árnyékolás, csak digitális jel
Szuper ár
2 540 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB128f
4,6 36×
Vention DVI (24+5) to VGA Cable 1m Black
Videokábel 1m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DVI-I Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× D-Sub DE-15 (VGA) akár 2048×1536 pixel átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, egyenes végződés
2 540 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk92
4,9 13×
Vention Cotton Braided DVI Dual-link (DVI-D) Cable 1.5m Black
Videokábel 1,5m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, pamutfonat
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTc121
4,6 36×
Vention DVI (24+5) to VGA Cable 3M Black
Videokábel 3m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DVI-I Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× D-Sub DE-15 (VGA) akár 2048×1536 pixel átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, egyenes végződés
3 320 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk95
4,4 32×
ROLINE DisplayPort to/from DVI, 1m
Videokábel 1m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DisplayPort + 1× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel, árnyékolt kábel, egyenes végződés
5 250 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD967g4
4,9 13×
Vention Cotton Braided DVI Dual-link (DVI-D) Cable 3 m Black
Videokábel 3m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, pamutfonat
4 310 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTc123
5,0
Vention Mini DP Male to DVI-D Male HD Cable 1m Black
Videokábel 1m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× DisplayPort Mini (DisplayPort 1.1a) akár 2560×1600 60 Hz-en, 8 audio/hangcsatorna átviteli sebességgel + 1× DVI-D Single Link (DisplayPort 1.1a) 1920×1200, 60 Hz, 4,95 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
3 860 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTai6
4,9 94×
AlzaPower DVI-D Dual Link 2m fekete
Videokábel - DVI (24+1)/M - DVI (24+1)/M csatlakozók, felbontás max. 2560x1600@60Hz, 8Gbit/s max., aranyozott, kettős árnyékolás, csak digitális jel
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB126d
4,9 13×
Vention Cotton Braided DVI Dual-link (DVI-D) Cable 2m Black
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel, kétoldalas végződés, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, pamutfonat
3 590 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTc122
4,8 105×
Vention HDMI to DVI Cable 5m Black
Videokábel 5m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI (HDMI 1.4) akár 4K (3840×2160) 30 Hz-en, 8 audio/hangcsatorna átviteli sebességgel + 1× DVI-D Dual Link 2560×1600 60 Hz-en, 9,9 Gbit/s átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
3 590 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTc73

DVI kábelek

cikkMi az analóg kimenet? Mi az az analóg kimenet, mire használják, és melyek a fő különbségek az analóg és a digitális kimenet között? Cikkünk egy számítógépes laikus számára is világossá teszi, hogyan működik az analóg kimenet. Kezdjük egy egyszerű kérdéssel. Mit jelent a VGA rövidítés? A VGA...
A DVI (Digital Visual Interface) interfész a monitor számítógéphez való csatlakoztatására szolgál, továbbá analóg és digitális jeleket egyaránt képes továbbítani. A csatlakozó, beleértve a visszafelé kompatibilitást biztosító átalakítókat is, különböző változatokban...

DVI kábelek

A DVI kábelek kategóriában összesen 50 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó DVI kábelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább DVI kábelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb DVI kábelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: DVI kábelek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ