Shop roku Akvizice ApF HU

Dyson Abszolút V8

Termékkatalógus
Dyson Abszolút V8
4,8 11 értékelés
Álló porszívó - teljesítmény 115AW, akár 40 perc üzemidő, nikkel-mangán-kobalt anóddal rendelkező Li-ion akkumulátor, feltöltés időtartama 5 óra, tömeg 2.63kg
Kód:  EAD1090 Termékszám:  DS-164533-01 Gyártó honlapja:

Dyson Abszolút V8

Egyszerűsítse az otthoni takarítást a legújabb Dyson V8 Abszolút porszívóval. Ez az egyedülálló eszköz kombinálja a nagy szívóteljesítményt forradalmi ciklontechnológiával és a hihetetlenül könnyű kezelhetőséget.
Padlótól a mennyezetig minden felület tisztítására képes - tökéletesen megtisztítja a szőnyegeket, és hozzáfér minden sarokhoz, és könnyen kézi porszívóvá alakítható. Mondjon búcsút a nem hatásos és fáradságos porszívózásnak. Az egyedi motoros tisztítófej sörtéi a szőnyegbe mélyen behatolva távolítanak el még több szennyeződést, és ami a legfontosabb, nem kell bajlódnia a beakadó szálakkal és szőrökkel sem, és még konnektor aljzat keresésével sem kell törődnie a Dyson Abszolút V8-al, mivel az eszköz vezeték nélküli.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű vezeték nélküli porszívó
  • Egy kézzel könnyedén kezelhető
  • Motoros tisztítófej
  • HEPA szűrő a tökéletes tisztaságért, allergiások számára is
  • Egyetlen töltéssel akár 40 percig használható
  • 0,54 literes portartály
  • Innovatív, kiegyensúlyozott súlyeloszlás a magas felületek porszívózáshoz
  • Gazdag kiegészítők

2 Tier Radial™ ciklon technológia

Dyson Abszolút V8 porszívó 15 körkörösen, két szinten elhelyezett, egyidejűleg működő ciklon technológiával rendelkezik. Ennek köszönhetően ideális légáramot hoz létre, hogy még a legapróbb porszemcséket is magába szívja. Az erőteljes centrifugális erő hatékonyan választják el a szennyeződéseket és a port a levegőtől, majd egyenesen a hulladéktartályba juttatja.

Hatékony szűrőrendszer

Az allergiát okozó részecskék és akár 0,3 mikrométer méretű baktériumok megtartását egy hatékony HEPA szűrő kimenet biztosítja. Az egész rendszer hatékonyan zárt, így a porszívóból kiáramló levegő tisztább, mint a szoba levegője.

Motoros tisztítófej

A motorizált tisztítófej sörtéi a speciális nejlonfelülettel könnyedén megszabadul minden szennyeződéstől. A direct drive tisztítófej sörtéi a szőnyegbe mélyen behatolva távolítanak el még több szennyeződést.

Kiegyensúlyozott tisztítás padlótól a mennyezetig

A tökéletes használat érdekében a Dyson mérnökei átalakították a porszívó súlyeloszlását, aminek köszönhetően a súly egyenletesen oszlik el. A motor és akkumulátor közvetlenül a kéz felett és alatt helyezkedik el, a kiegyensúlyozott használat érdekében.

Tartozékok:
Direct drive szőnyeg morotos tisztítófej
Bolyhos, puha forgóhengeres tisztítófej kifejezetten kemény padlóra
Mini kárpitos tisztítófej motorizált forgó kefével
Kombinált kefés tisztító fej
Résszívó fej
Töltő adapter

Paraméterek

Tápellátás típusa
Akkus Kész!
Töltési idő
5 óra Kész!
Működési idő
40 perc Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
82 dB Kész!

Méret & súly

Tömeg
2,63 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Abszolút V8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V8 Absolute. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson V8 Absolute. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Absolute V8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Absolute V8.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ