Shop roku 30 dnů na vrácení

Tablet üvegfóliák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modellek
Ívelés
2D
(18)
2.5D
(213)
3D
(13)
Üveg tulajdonságai
Kamera védő
(19)
Privát szűrő
(1)
Ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis
(12)
Matt
(18)
Antibakteriális
(10)
Fényes
(221)
Oleofób anti-ujjlenyomat szerkezet
(12)
Üvegvastagság
0,2 mm
0,4 mm
-

Az üvegfólia okostelefonok vagy tabletek kijelzőjének védelmére szolgál. Jelenleg ez a legjobb módszer a kijelző védelmére. A képernyővédő fóliákkal összehasonlítva az edzett üveg lényegesen tartósabb, és használatával nem kerül sor képminőség romlásra vagy buborékképződésre, amely hátrányosan befolyásolja az érintésvezérlést. Milyen további előnyöket kínál még a tablet üvegfólia?

Tovább

Tablet üvegfólia - Tökéletes védelem törékeny eszközöd számára

Az elmúlt egy-két évtizedben a digitális eszközök életünk szerves részévé váltak, s egyre ritkább az olyan ember, akinek valamilyen mobil eszköz - okostelefon, tablet, laptop - ne lenne szinte éjjel nappal a keze ügyében. Ezek az eszközök életünk szinte minden területére elkísérnek minket, a nappalink nyugalmától a munkahelyünk nyüzsgéséig, a baráti összejövetelek meghittségétől a nyaralások és kirándulások izgalmáig. A gyakori használat és az állandóan változó szituációk természetesen megemelkedett veszélyt jelentenek digitális eszközeinkre. A telefonokhoz képest a tabletek fokozott veszélynek vannak kitéve. Nagyobb méretüknél fogva könnyebben karcolódnak vagy csúsznak ki a kézből, s földre eséskor kijelzőjük könnyebben sérül vagy reped.

Ezt a veszélyt képes csökkenteni vagy teljesen kiiktatni a tablet üvegfólia, mely a tablet kijelzőjére felhelyezve nemcsak védi az eszközt a karcolódástól vagy repedéstől, hanem még a tablet használatát is könnyíti a hagyományos képernyővédő fóliával összehasonlítva. Hogyan? Nézzük a tablet üvegfólia fő előnyeit.

Üvegfólia tabletre
A tablet üvegfólia a kijelző védelme mellett megőrzi annak érzékenységét, tehát nem kell attól tartanod, hogy nehezíti majd a tablet használatát.

A tablet üvegfólia fő előnyei

A tablet üvegfólia további előnye a képernyővédő fóliákkal szemben, hogy az ujjad könnyebben, simábban csúszik az üvegfólia felületén. Ugyanakkor a tablet üvegfólia hátránya a kompatibilitás, mivel többnyire csak a legnagyobb márkák legnépszerűbb tablet modelljeire kapható.

  • Az üvegfólia a legjobb képernyővédelem a leesés és egyéb sérülések ellen
  • Az üvegfólia edzett üvegből és többrétegű technológiával készül, anyaga rugalmas, és ellenáll a mélyebb karcolásoknak
  • A tablet üvegfólia felhelyezésekor nem keletkeznek buborékok
  • Az üvegfólia felülete sokkal jobban csúszik, mint a védőfóliák (szinte megkülönböztethetetlen magától a kijelzőtől)
  • Az üvegfólia a képernyővédőfóliákkal összehasonlítva valamivel drágább, s csak a népszerű tablet modellekhez gyártják
  • Az üvegfólia nem kopik, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, és zsírtaszító tulajdonsággal rendelkezik
  • Az üvegfólia könnyedén felhelyezhető és könnyedén eltávolítható
  • Hőálló rétegének köszönhetően megvédi a kijelzőt a nagyobb hőhatásokkal szemben is
  • Az üvegfólia könnyedén felhelyezhető, nem szükséges hozzá szakértelem vagy tapasztalat

Tablet üvegfólia - Választáskor legfontosabb a tablet márkája, típusa és mérete

Tablet üvegfólia vásárlásakor egyetlen dolog biztosít teljes kompatibilitást és tökéletes illeszkedést: ha a tableted márkájának és modelljének megfelelő üvegfóliát választasz. Az Alzánál könnyű dolgod van, mivel tablet üvegfólia kínálatunkban könnyen navigálhatsz márka és modell szerint, így biztosan a tabletednek megfelelő üvegfóliát fogod választani. Ugyanakkor üvegfólia többnyire csak a legismertebb márkák legnépszerűbb modelljeire kapható. Jelenleg a leggyakoribb a 10 colos méret vagy a tablet üvegfólia 10,1 méretben, míg a tablet üvegfólia 7" méretben kevésbé gyakori, mivel egyre jobban kiszorítják a nagyobb kijelzőjű telefonok (phabletek). Nézzük, melyek a legnépszerűbb márkák, amelyek bizonyos modelljeire tablet üvegfólia kapható?

Üvegfólia tabletre - A legnépszerűbb márkák

  • Apple tablet üvegfólia - Az Apple iPad-jeit mindenki ismeri és rengetegen használják őket. Üvegfólia terén a kínálat rendkívül széles, így számos modellhez és mérethez vásárolhatsz üvegfóliát. Bizonyos modellek antibakteriális felülettel rendelkeznek.
  • Samsung tablet üvegfólia - Az Apple mellett a Samsung a másik legnépszerűbb gyártó, így nem meglepő, hogy a Samsung tabletekre alkalmazható üvegfóliák kínálata szintén meglehetősen széles.
  • Lenovo tablet üvegfólia - Szűkebb kínálat, mint az iPadek és a Samsung tabletek esetén. Ha Lenovo Tab M8, M10, Yoga, vagy P11 tableted van, akkor mindenképp érdemes megtekintened a kínálatot.
  • Huawei tablet üvegfólia - A kínálat itt a legszűkebb, amely megfelelően tükrözi a Huawei szerényebb piacrészesedését az óriásokkal szemben.

A tablet üvegfólia felhelyezése

Az üvegfólia felhelyezése egyszerű és könnyű folyamat, amely semmilyen szakértelmet vagy előzetes tapasztalatot nem igényel. A tablet üvegfólia felhelyezése előtt:

  • Hasonlítsd az üvegfóliát az eszköz kijelzőjéhez és győződj meg róla, hogy az üvegfólia kivágásai pontosan illeszkednek a kijelző részeihez - kamera, hangszóró, érzékelő. Ha nem megfelelő üvegfóliát helyezel az eszközre, a kereskedő nem fogja vállalni a garanciát a termékre. A csak a sík felületet védő üvegfóliák esetén előfordulhat, hogy az üvegfólia mérete kisebb, mint a kijelző mérete. Ez nem termékhiba. Az ívelt szélű készülékek esetén az ilyen üvegfólia nem tudna megfelelően feltapadni a kijelző ívelt részeire, ezért csak a kijelző sík részét fedi le.
  • Az üvegfólia felhelyezését végezd tiszta, pormentes helyen.
  • Ha már van más fólia az eszközön, azt az üvegfólia felhelyezése előtt távolítsd el.
  • Az üvegfólia felhelyezésekor a tablet kikapcsolt állapotban legyen.
  • A kezünket mossuk meg alaposan, s csak azután lássunk munkához.

Ha mindezekkel megvagyunk, jöhet az üvegfólia felhelyezése. Nem kell aggódnunk, csak néhány lépés és máris készen leszünk.

  • 1. lépés: A kijelző megtisztítása - Ehhez a csomagban található alkoholos nedves törlőkendőt használjuk, és segítségével alaposan tisztítsuk meg a kijelzőt, ügyelve az ujjlenyomatok, zsírfoltok, por, vagy bármilyen egyéb szennyeződés eltávolítására.
  • 2. lépés: A kijelző szárazra törlése - Erre szintén a csomagban található száraz törlőkendőt használjuk, s töröljük teljesen szárazra a képernyőt, majd ellenőrizzük, hogy semmilyen szennyeződés nem maradt rajta. Ha maradt, használhatunk poreltávolító matricát (ha a csomag tartalmazza).
  • 3. lépés: Az üvegfólia védőrétegének eltávolítása - Az üvegfólia védőrétegét távolítsuk el úgy, hogy semmiképpen sem érünk az üvegfólia ragasztós részéhez.
  • 4. lépés: Igazítsuk az üvegfóliát a kijelzőhöz - Tartsd az üvegfóliát a kijelző fölé úgy, hogy mindenütt pontosan illeszkedjen a kijelzőhöz. Tehát figyeljünk a sarkokra, a hangszoró és kamera kivágásaira, stb.
  • 5. lépés: Az üvegfólia felhelyezése - Óvatosan helyezd az üvegfóliát a kijelző felületére, továbbra is vigyázva, hogy ne érj az üvegfólia ragasztós felületéhez. Az üvegfóliát helyezheted vízszintesen vagy megdöntött helyzetben a kijelzőre, egyik végétől a másikig. Ha nem sikerült pontosan felhelyezni, akkor szedd fel az egyik szélét és helyezd fel újra.
  • 6. lépés: Végleges felragasztás - Ha biztos vagy benne, hogy helyesen került a kijelzőre az üvegfólia, akkor mutatóujjadat gyengéden húzd végig a felületén, vagy bökj egyszer a kijelző közepére. Ezután száraz kendővel bentről-kifelé törölgetve távolítsd el a buborékokat.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Üvegfólia - Apple iPad 10,2" 2019 (7th gen), iPad 10,2" 2020 (8th gen) és iPad 10,2" 2021 (9th gen) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
5 690 Ft

2.
Üvegfólia Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
4 990 Ft

3.
Üvegfólia - Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) és TAB M10 5G üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
6 390 Ft

Még több
275 termék
4,7 66×
AlzaGuard Glass Protector iPad 10.2 2019 / 2020 / 2021 üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad 10,2" 2019 (7th gen), iPad 10,2" 2020 (8th gen) és iPad 10,2" 2021 (9th gen) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT001
4,2 16×
Spigen Glass EZ Fit 1 Pack iPad Air 10,9" (2022 / 2020)/ iPad Pro 11" (2022 / 2021 / 2020 / 2018) üvegfólia
Üvegfólia Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a178
5,0
AlzaGuard Glass Protector Xiaomi Pad 6 üvegfólia
Üvegfólia - Xiaomi üvegfólia Xiaomi Pad 6 üvegfólia, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT50
4,3
AlzaGuard Glass Protector Apple iPad 10,9" 2022 / 2024 üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) és iPad 10,9" (2024) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT51
3,9 14×
AlzaGuard Glass Protector Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) / M10 5G üvegfólia
Üvegfólia - Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) és TAB M10 5G üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT041
3,5
AlzaGuard Glass Protector Lenovo Tab P11 (2nd Gen) üvegfólia
Üvegfólia - Lenovo TAB P11 (2nd Gen) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT54
4,3 54×
AlzaGuard Glass Protector iPad Air 10,9" (2020) / iPad Air 10,9" (2022) üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen) és iPad Air 10,9" 2022 (5th gen) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT002
4,5 19×
AlzaGuard Glass Protector Samsung Galaxy Tab A8 üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab A8 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT031
4,4 12×
Spigen Glas.tR SLIM iPad Air 10,9" (2022 / 2020)/ iPad Pro 11" (2022 / 2021 / 2020 / 2018) üvegfólia
Üvegfólia Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő és spatula
8 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP052a6
3,2
FIXED Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10,6" üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg482
4,8
Spigen Glas.tR SLIM iPad Pro 12,9" (2022 / 2021 / 2020 / 2018) üvegfólia
Üvegfólia Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen) és iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, spatula és alkoholos kendő
9 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP052a7
3,7
FIXED Samsung Galaxy Tab A9+ üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia SAMSUNG Galaxy Tab A9+ tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg837
4,9 18×
Spigen Glas.tR Slim iPad 10,2" 2021 / 2020 / 2019 üvegfólia
Üvegfólia Apple iPad 10,2" 2019 (7th gen), iPad 10,2" 2020 (8th gen) és iPad 10,2" 2021 (9th gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,2 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő és spatula
9 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a19
3,6 12×
AlzaGuard Glass Protector Xiaomi Redmi Pad üvegfólia
Üvegfólia - Xiaomi Redmi Pad üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT038
4,3 14×
AlzaGuard Glass Protector Samsung Galaxy Tab A7 lite üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT011
5,0
FIXED PaperGlass Screen Protector Apple iPad 10,9" (2022) üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, matt, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg616
AlzaGuard Glass Protector Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen) üvegfólia
Üvegfólia - Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen) 11,2" üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT55
5,0
Spigen Glass tR EZ Fit 1 Pack Samsung Galaxy Tab S9 üvegfólia
Üvegfólia SAMSUNG Galaxy Tab S9 tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
16 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP063a41
5,0
AlzaGuard Glass Protector Lenovo Tab P12 üvegfólia
Üvegfólia - Lenovo Tab P12 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT56
4,6 12×
AlzaGuard Glass Protector iPad Mini 2021 üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad Mini 8,3" 2021 (6th gen) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT023
3,9 15×
AlzaGuard Glass Protector Samsung Galaxy TAB S7 FE üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S7 FE üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
10 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT014
4,6 24×
AlzaGuard Glass Protector Samsung Galaxy Tab S6 Lite üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT012
5,0
PanzerGlass Samsung Galaxy Tab S8 Ultra/S9 Ultra
Üvegfólia SAMSUNG Galaxy Tab S9 Ultra és Galaxy Tab S8 Ultra tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, antibakteriális, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
12 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PNZG603
4,7 10×
AlzaGuard Glass Protector iPad Pro 12,9" (2018 / 2020 / 2021 / 2022) / iPad Air 2024 12,9" üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen), iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) és iPad Air 12,9" 2024 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT007

Tablet üvegfóliák

HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
mobiltelefonokEgy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
További cikkek Összes cikk

Tablet üvegfóliák

A Tablet üvegfóliák kategóriában összesen 275 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tablet üvegfóliák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tablet üvegfóliák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tablet üvegfóliák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tablet üvegfóliák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ