Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Electrolux ZB5020

Termékkatalógus
Electrolux ZB5020
5 1 értékelés
Álló porszívó - rúd, 0,8 l-es portartály, ciklon portartály, szabadalmaztatott BrushRollClean öntisztító rendszer (biztosítja a forgó kefés könnyű tisztítást), 50 perc működési idő, 3,5 órás töltési idő, töltésjelző lámpa
Kód:  ELXVTA06 Termékszám:  ZB5020 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux ZB5020

 

A porzsák nélküli álló porszívó Ultrapower technológiájával a vezeték nélküli porszívózás új dimenzióját jelenti. A szívóerő és a hosszú élettartamú akkumulátor csodálatos kombinációja révén egy csapásra és könnyűszerrel tisztíthatja meg egész háztartását. Az Electrolux ZB5020  PerformancePro aerodinamikus szívófeje és innovatív motorja segítéségével megvalósítja a magas és hatékony szívóerőt - legyen szó akár kemény padlóról, akár szőnyegről.

A nagy teljesítményű TurboPower litium akkumulátor a hagyományos nikkel akkumulátorokhoz képest kétszer hosszabb éllettartammal bír, mely 50 perces működési időt eredményez. Nem csak nagyobb teljesítményt, de hosszabb porszívást is pordukál, emellett a súlya is sokkal kisebb. A töltés szükségességére egy külön lámpa figyelmeztet, egy teljes töltés nagyjából 3,5 órát tesz ki.

legfontosabb jellemzői

  • A szabadalmaztatott BrushRollClean öntisztító rendszer biztosítja a forgó kefés könnyű tisztítást
  • ciklon portartály
  • LED-világítás a szívófejen
  • Cserélhető Li-Ion akkumulátor 50perces működési idővel
  • Különálló parkolóállás
  • 0,8 liter kapacitású portartály
  • Asztali töltőegység
  • LED dióda akkumulátor állapotának ellenőrizhetősége

 

Az EasySteer rendszer biztosítja a rugalmasságot, a könnyű mozgást és a 180 fokos forgást egy kreatív szívófej és a nagy hátsó kerekek segítségével. A kefén maradt szőrök és szálak végtelen eltávolítása már a múlté. A szabadalmaztatott BrushRollClean öntisztítő rendszerrel csak egyszerűen megnyomja a pedált és a porszívó máris megtisztítja önmagát. A Snap Clean továbbá lehetővé teszi a szűrők tisztán tartását is.

A szívófej LED-világítással van ellátva, így biztosítja a tökéletes porszívózást: a porszívózandó terület mindig hiánytalanul látható. A takarítás befejezte után vagy szünet tartása közben jó hasznát veheti az elkülönített helyeknek. Amikor csak szükséges, hagyja a porszívót függőleges helyzetben.

Paraméterek

Töltési idő
3,43 óra Kész!
Működési idő
49 perc Kész!
Szívófej
Parkettára Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!

Zaj

Zajszint
81 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
26,5 cm Kész!
Magasság
107,5 cm Kész!
Mélység
15 cm Kész!
Tömeg
2,1 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux ZB5020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZB5020. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux ZB5020. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZB5020. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZB5020.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ