AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Electrolux ZB5022

Termékkatalógus
Electrolux ZB5022
4,8 10 értékelés
Álló porszívó - függőleges tárolás, 0,8 l-es portartály , ciklon egység, szabadalmaztatott Brush Roll Clean rendszer (a forgókefe egyszerű tisztításáért), működési időtartam: 60 perc, alacsony töltöttség kijelzése
Kód:  ELXVTA05 Termékszám:  ZB5022 Gyártó honlapja:

Electrolux ZB5022

Az Electrolux ZB5022 egy univerzális porszívó Ultrapower technológiával, amely új szintre emeli a vezeték nélküli porszívózást. A fantasztikus szívóteljesítmény és a hosszú akkumulátor-élettartam kombinációja lehetővé teszi, hogy egy lépésben egyszerűen takarítsa ki egész otthonát. Az Electrolux ZB5022 PerformancePro fúvókával rendelkezik. A fúvóka kiemelkedő aerodinamikai alakja innovatív ventilátor motorjával kombinálva nagyobb szívóteljesítményt tesz lehetővé, így alkalmas a keménypadlókra és a szőnyegekre is.

Az akkumulátor akár 60 perc működést is biztosít a nagy teljesítményű TurboPower lítium-ion akkumulátornak köszönhetően. Ez kétszer akkora élettartamot jelent, mint a hagyományos nikkeles akkumulátoros esetében, emellett pedig sokkal sokkal könnyebb is. A töltés szükségességére figyelmeztető lámpa hívja fel a figyelmet — egy teljes töltés körülbelül 3,5 óra.

Legfontosabb jellemzői

  • a szabadalmaztatott BrushRollClean rendszer - könnyű tisztítás forgókefével
  • ciklon egység
  • LED világítás a padló fúvókában az alapos  tisztításért
  • li-Ion akkumulátor; folyamatos tisztítás akár 60 percen át
  • álló helyzetben tárolható
  • porgyűjtőt térfogata 0,8 liter
  • töltőállvány
  • LED dióda az akkumulátor állapotának ellenőrzésére

Az EasySteer rendszer rugalmasságot, 180 fokos, könnyű mozgást tesz lehetővé az ötletes fúvókával és a nagy hátsó kerekekkel. A végtelen szőrszedegetés a keféből már a múlté. A szabadalmaztatott BrushRollClean kefe technológiának köszönhetően egyszerűen nyomja meg a pedált, és a tisztításhoz. A Snap Clean gondoskodik a  szűrők tisztaságáról is.

A fúvóka többek között LED-világítással biztosítja a tökéletes porszívózást. Mindig látja, hogy hol és mit porszívóz. A takarítást követően pedig egyszerűen állóhelyzetben hagyhatja a készüléket.

további információk

  • súly: 3,66 kg
 

Paraméterek

Tápellátás típusa
Akkus Kész!
Töltési idő
3,43 óra Kész!
Működési idő
59 perc Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Zaj

Zajszint
82 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
16 cm Kész!
Magasság
109 cm Kész!
Mélység
26,5 cm Kész!
Tömeg
3,65 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux ZB5022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZB5022. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux ZB5022. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZB5022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZB5022.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ