Shop roku Shop roku

Elgato Stream Deck Mini

Termékkatalógus
Elgato Stream Deck Mini
4,9 26 értékelés
Stream berendezés - konfigurálható billentyűzet 6 gombbal, testreszabható LCD billentyűk bármilyen funkcióval, USB 2.0 csatlakozás
26 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ELGHK3a0 Termékszám:  10GAI9901 Gyártó honlapja:
Elgato Stream Deck Mini 26 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Elgato Stream Deck Mini

Az ultrakompakt Elgato Stream Deck Mini multimédiás eszköz zökkenőmentesen integrálja kedvenc eszközeidet és platformjaidat, mint például az OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter és még sok mások. Egyetlen koppintással a kívánt tartalomhoz juthatunk - elindíthatunk alkalmazásokat és weboldalakat, megnyithatunk mappákat, és azonnal hozzáférhetünk a mentett szövegekhez. Képpel, videókkal és hangsávokkal gazdagíthatjuk a képernyőn megjelenő prezentációnkat.

Az Elgato Stream Deck Mini multimédiás eszköz főbb jellemzői

  • Elgato Stream Deck Mini kompakt multimédiás eszköz
  • Számos streaming alkalmazással működik
  • A kívánt tartalom egyetlen érintéssel elérhető
  • Hat LCD érintőgomb
  • Gombok konfigurálása intuitív szoftverrel
  • Több alkalmazás kombinálása intelligens profilokban
  • USB 2.0 interfész Windows 10 és macOS 10.11 támogatással

Állítsuk be a kívánt tartalmat az Elgato Stream Deck Mini LCD billentyűin

Az Elgato Stream Deck Mini 6 teljesen testreszabható LCD gombot tartalmaz, amelyek egyetlen érintéssel korlátlan számú műveletet indíthatnak el. Konfiguráld az Elgato Stream Deck Mini-t az intuitív, könnyen kezelhető szoftverrel az egyes műveletek billentyűkre történő hozzárendelésével, és már kész is, vagy egyéni ikonokat rendelhetsz hozzájuk tetszés szerint. Egy billentyűhöz több művelet is hozzárendelhető, majd egyszerre vagy időközönként indítható. Hozz létre intelligens profilokat különböző alkalmazások kombinációjaként, és oszd meg azokat más felhasználókkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jónapot, szeretnék érdeklődni annak kapcsán hogy lehet-e laptop-hoz csatlakoztatni a Mini Steam Deck nevű eszközt, válaszukat előre köszönöm!

Kérdések és válaszok: Elgato Stream Deck Mini
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Stream Deck Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elgato Stream Deck Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Stream Deck Mini.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ