A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

EMOS Gumi-neoprén hosszabbító kábel, fém dob - 4 aljzat, 25 m, 1,5 mm2

Termékkatalógus
EMOS Gumi-neoprén hosszabbító kábel, fém dob - 4 aljzat, 25 m, 1,5 mm2
5 3 értékelés
Hosszabbító kábel - hosszúság 25 m, male csatlakozó 1× E/F-típusú dugvilla, female csatlakozó 4× e-típusú dugalj, hővédelemmel akár 16 A, egyenes végződés
27 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HM405a65 Termékszám:  1908442500 Gyártó honlapja:
EMOS Gumi-neoprén hosszabbító kábel, fém dob - 4 aljzat, 25 m, 1,5 mm2 27 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

29 560 Ft
Szett megvásárlása

EMOS Gumi-neoprén hosszabbító kábel, fém dob - 4 aljzat, 25 m, 1,5 mm2

A lakás felújításakor, az építkezésen vagy a mezőgazdaságban végzett munkák során nagyobb távolságra szeretnéd eljuttatni az elektromos áramot, mint amennyit egy átlagos hosszabbító kábel képes biztosítani? Akkor a 25 m hosszú EMOS hosszabbító kábel tökéletes lesz a számodra. A kiváló minőségű gumiból és neoprénből készült kábel ellenáll a fröccsenő víznek, a nedvességnek, a szélsőséges hőmérsékleti ingadozásoknak és még az apró tárgyak behatolásának is, mindezt az IP44 védettségi szintnek köszönhetően. A H07RN vezetővel ellátott EMOS dob játszva képes kezelni a közepes és nagy mechanikai terhelést, ezért professzionális használatra is alkalmas. Egyszerre akár 4 elektromos berendezés csatlakoztatását teszi lehetővé az E típusú, 230 V feszültségű aljzatokba. Az orsó robusztus fém szerkezete garantálja az EMOS dob hosszú élettartamát, a vezetőhurok pedig a kényelmes feltekerést. Az EMOS 25 m hosszabbító kábel fékkel is rendelkezik a tekercs reteszeléséhez, valamint hőbiztosítékkal a túlterhelés ellen.


Az EMOS hosszabbító kábel dobon 25 m fő jellemzői

  • EMOS hordozható hosszabbító kábel csévélős dobon magán és professzionális használatra
  • Egyszerre akár 4 elektromos berendezést is csatlakoztathatsz
  • E típusú aljzatok 230 V feszültséggel
  • A 25 m hosszú, gumi és neoprén bevonatos kábel rugalmas felhasználást biztosít az építkezésen vagy a mezőgazdasági munkákban
  • Az orsó robusztus fém teste garantálja az EMOS dob hosszú élettartamát
  • A vezetőhurok biztosítja a könnyű feltekerést
  • Az orsó retesze rögzíti a kábelt a kívánt helyzetben, és megakadályozza, hogy magától feltekeredjen
  • A 1,5 mm2 keresztmetszetű H07RN vezetővel közepes vagy nagy mechanikus terhelésnek teheted ki az EMOS hosszabbító kábelt
  • Az IP44 védettségi szintű kábel megbízhatóan ellenáll a víznek, a nedves környezetnek, a -25 °C hideg és a 60 °C meleg közötti hőmérsékletnek, és még a kis tárgyak behatolása ellen is véd
  • Túlterhelés esetén a csatlakoztatott berendezések az EMOS 25 m dob hőbiztosítékának köszönhetően biztonságban vannak
  • A kiterjesztett 5 éves garancia garantálja az EMOS hosszabbító kábel hosszú élettartamát

Az EMOS dobhoz egyszerre 4 berendezést csatlakoztathatsz

Az EMOS gumi és neoprén hosszabbító kábel dobon 25 m egyszerre akár négy elektromos eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. A vezetőhuroknak és az orsó robusztus fém szerkezetének köszönhetően kényelmesen fel lehet tekerni a kábelt. A H07RN vezetőnek hála az EMOS hosszabbító kábelt professzionális munkákhoz is használhatod, közepes és nagy mechanikai terheléseket képes kezelni, pl. az építőiparban vagy a mezőgazdaságban. A kábel vezetőjének keresztmetszete 1,5 mm2, és a nagyobb nedvességet, a vizet és a -25 °C és 60 °C közötti extrém hőmérsékletet is elviseli. További plusz a tekercs reteszelését biztosító tökéletes fék. Az EMOS feltekerhető kábel dobon 25 m sokoldalú használatot és hosszú élettartamot kínál.

A 25 m hosszú EMOS feltekerhető kábel

Az EMOS hosszabbító kábel dobon 25 m megbízhatóan segíti a munkát és maximális rugalmasságot biztosít. A kábel 25 m-es hosszának köszönhetően kényelmesen használhatod építkezéseken, otthon felújításakor vagy például a mezőgazdaságban - ott, ahol egy átlagos hosszabbító aljzat nem elég, az EMOS dob gondoskodik az elektromos áramról.

Az EMOS gumi és neoprén feltekerhető kábel 25 m hosszú élettartama

A dob szilárd és robusztus felépítésének és az orsó fém testének kombinációja bármilyen környezetben biztosítja a megbízható működést és a nagyon hosszú élettartamot. A meghosszabbított 5 éves garancia minden bizonnyal megerősíti ezt a tényt. Az EMOS kábel vezetőhurkával könnyű, gyors és sima feltekerés vár rád. Az orsó reteszelő fékének köszönhetően a kábel nem tekeredhet fel magától, a fék ugyanis a kívánt helyzetben rögzíti a kábelt. Értékelni fogod az EMOS 25 m-es dob kényelmes használatát, akár magán, akár professzionális célokra használod.

Négy 2P + PE csatlakozó és hőbiztosíték a hálózati túlterhelés ellen

Az EMOS 40 m dobon biztosan értékelni fogod, hogy akár 4 elektromos berendezést is csatlakoztathatsz egyszerre. Az E típusú aljzatokat 230 V-os feszültséghez alakították ki. Az EMOS hosszabbító kábel hőbiztosítéka megbízhatóan védi a csatlakoztatott eszközöket a hálózati túlterhelés okozta károsodás ellen. Ebben az esetben a hőbiztosíték automatikusan megszakítja az áramkört, és biztos lehetsz benne, hogy a csatlakoztatott eszközeid biztonságban vannak.

Az EMOS dob magas védelme IP44 védettséggel

Még olyan körülmények között is bátran használhatod az EMOS hosszabbító kábelt dobon 25 m, ahol vízzel érintkezik. Az IP44 védelmi szintnek köszönhetően a víz bármilyen irányból fröccsenhet a kábelre, a használhatóságát ez semmilyen módon nem korlátozza. Az IP44 jelölés még az idegen tárgyak behatolása ellen is védelmet nyújt, mint pl, kis szerszámok vagy huzalok (> 1 mm). Tehát a 25 m-es EMOS behúzható kábelt valóban bárhol használhatod. A védelem mértékét a ČSN EN 60529 szabvány határozza meg.

Kiterjesztett garancia az EMOS dobra 25 m

Az EMOS hosszabbító kábel 25 m nagy tartósságát és hosszú élettartamát az 5 évre kiterjesztett garancia is megerősíti. A feltekerhető kábel megvásárlásakor biztos lehetsz benne, hogy sok éven át jól fog szolgálni bármilyen munkában.


Paraméterek

Típus
Kábel hosszabbító Kész!
1. Male konnektor - Típus
E/F-típusú dugvilla Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
E-típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!

Használat

Típus
Kábel hosszabbító Kész!

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus
E/F-típusú dugvilla Kész!
1. Male konnektor - Száma
1 × Kész!
1. Female konnektor - Típus
E-típusú dugalj Kész!
1. Female konnektor - Száma
4 × Kész!

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága
25 m Kész!
Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Hővédelemmel Kész!
Maximális feszültség
230 V Kész!
Maximális áram
16 A Kész!
Csatlakozóaljzatok száma
4 db Kész!
Szín
Fekete, Piros Kész!

Tehelhetőség

Maximális áramterhelés
16 A Kész!

Kivitel

Csatlakozóaljzatok száma
4 × Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EMOS Gumi-neoprén hosszabbító kábel, fém dob - 4 aljzat, 25 m, 1,5 mm2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Guma-neoprén prodluž. kabel, buben kovový – 4z, 25m, 1,5mm2 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS Guma-neoprén predlž. kábel, bubon kovový – 4z, 25 m, 1,5 mm2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS Gummi-Neopren-Verlängerungskabel, Metalltrommel - 4z, 25m, 1,5mm2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS Gummi-Neopren-Verlängerungskabel, Metalltrommel - 4z, 25m, 1,5mm2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ